methane.master napisao:Izađem da napumpam gume, a fala bogu na većini mesta ne radi aparat ili uopšte ili je manometar prolupao. Vratio sam se raspucao ko kokičar.
Prvo, gume se ne pumpaju na 48 stepeni, i to dok auto stoji na suncu.
NexT napisao:
Prvo, gume se ne pumpaju na 48 stepeni, i to dok auto stoji na suncu.
Drugo, na EKO pumpi, na BK uvek radi aparat
Prvo, guma se valjda pumpa onda kada ispusti. Šta ću, septembar da čekam?
Drugo tamo sam išao. Stoji A4 papir i hemijiskom olovkom natpis "Ne radi". U omladinskih brigada i kod IMT-a isto ne radi. Na OMV je onaj prenosni koji jedva jednu gumu dopumpa. Paradoksalno radilo je na EuroPetrolu koji mi je preko puta kuće, a na koji sam svratio reda radi jel dugo nisu imali kompresor. Prednja desna je bila dobrano ispustila. Verovatno od razrovanih ulica kod Štranda u NS. Detaljenije ću proveravati kad budem u prilici ili prođem pored Ivana. Tvrdi da su im manometri dobri.
Do tada počinjem da gledam male manometre po netu.
methane.master napisao:
Prvo, guma se valjda pumpa onda kada ispusti. Šta ću, septembar da čekam?
Drugo tamo sam išao. Stoji A4 papir i hemijiskom olovkom natpis "Ne radi". U omladinskih brigada i kod IMT-a isto ne radi. Na OMV je onaj prenosni koji jedva jednu gumu dopumpa. Paradoksalno radilo je na EuroPetrolu koji mi je preko puta kuće, a na koji sam svratio reda radi jel dugo nisu imali kompresor. Prednja desna je bila dobrano ispustila. Verovatno od razrovanih ulica kod Štranda u NS. Detaljenije ću proveravati kad budem u prilici ili prođem pored Ivana. Tvrdi da su im manometri dobri.
Do tada počinjem da gledam male manometre po netu.
Ja imam 5-6 god jedan kojem je ove godine crevo pocelo da pusta, pa sam kupio drugi. Jeftinije mi je da platim nov 800 din nego da se jebavam sa crevom.
Za prvu pomoc je ok, iako je spor do besvesti. Da napumpa gumu 15" sa 1 atmosfere na 2, treba joj sigurno 10min drndanja i poskakivanja. Da je skroz prazna guma, mogu misliti koliko traje, ali jbg kad zatreba - tu je!
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ja sam krenuo tim kompresorom da duvam gumu za biciklo i odustao sam, ono je smesno. Verovatno ima i boljih modela, ali onom za gumu od auta treba vecnost da naduva.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money