A tu je ogranicenje 40 km/h. Koje ne postuje niti jedno vozilo ukljucivo i vozila javnog prevoza.Day Walker napisao:Sinoc Stali panduri sa novim punrom i fensi novom opremom, iza Citroenovog salona na Cukarickoj padini i snimaju vozila koja dolaze iz pravca garada.... Sta su merili ne znam... Da li brzinu, ili nesto drugo, nemam pojma.. Imali su veliki ekran ukolima kao presretaci i kako vozilo dolazi ocitavali su mu neke podatke![]()
Zaustavili su par njih
O presretačima
Re: O presretačima
I to je sasvim kul.Kuzmanovic napisao:Mislim da njihova svrha nije da kaznjavaju vozace koji su u prekoracenju do 20 km/h van naseljenog mesta tj. da dele uplatnice sa mandatnim kaznama, vec da cekaju one koje bi mogli da posalju na "odmor" minimum 3 meseca.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Em sto mora da postoji tolerancija, em sto on napise jednu uplatnicu proletece 3 koje treba stvarno zaustaviti i kazniti...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Upravo tako. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jesi li siguran da nije 50? Pogledacu veceras basljubitelj napisao:A tu je ogranicenje 40 km/h. Koje ne postuje niti jedno vozilo ukljucivo i vozila javnog prevoza.Day Walker napisao:Sinoc Stali panduri sa novim punrom i fensi novom opremom, iza Citroenovog salona na Cukarickoj padini i snimaju vozila koja dolaze iz pravca garada.... Sta su merili ne znam... Da li brzinu, ili nesto drugo, nemam pojma.. Imali su veliki ekran ukolima kao presretaci i kako vozilo dolazi ocitavali su mu neke podatke![]()
Zaustavili su par njih
Brzine idu u H-a !!!

Možda može i u neku drugu temu
Kamere i mikrofoni na policijskim kolima
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... a+se.htmll
Kamere i mikrofoni na policijskim kolima
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... a+se.htmll
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Znaci ne mogu da mere brzinu za sada, ali ce ih nadograditi da mogu i to, posto pise da se lako nadogradjuje ta mogucnost.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
za sada sluze da ovi sa motorima uglave guzicu "pod klimu" dok ovi drugi pucaju famom
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:37
E, danas sam se utripovao, a pravio sam gluposti. Na Bg-NS putu mi se u dupe uvukao zatamnjeni Merc, stariji model, meni deluje C klasa kao neki hečbek, NS table. Išao za mnom par km, brzinom oko 140. Kako ja preteknem, on isto, pa u dupe. Posle sam uspeo malo da mu pobegnem, dva auta između, ja 170, on isto gas. Međutim, pobegao sam.
Da li presretač mora da te zaustavi, ili je dovoljno da slika?
Da li ih je dvojica ili jedan u autu? Bio je jedan.
Sa kolike udaljenosti može da snima?
Kretenski sam vozio, ne znam koji mi đavo bi.
Da li presretač mora da te zaustavi, ili je dovoljno da slika?
Da li ih je dvojica ili jedan u autu? Bio je jedan.
Sa kolike udaljenosti može da snima?
Kretenski sam vozio, ne znam koji mi đavo bi.
Nije presretac, opusti se...
Tehnicki moze samo da te snimi, ali mislim da skoro uvek zaustavljaju.
Cini mi se trojica u presretacu.
Velike

Tehnicki moze samo da te snimi, ali mislim da skoro uvek zaustavljaju.
Cini mi se trojica u presretacu.
Velike

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:37
Imaš pivo za ovo olakšanje koje sam upravo osetio 

:lol:
Hehe, treba iskopati neku rupu u zakonu sa dobrim advokatom, da oni ljude u stvari psihološkim pritiskom teraju da voze brže 

S obzirom da postoji snimak, verovatno je moguće izboksovati tako nešto ukoliko argumenata ima.
Ljudi voze brže jer im se neko uvukao u dupe ili zbog straha da magarci sa kriminogenim facama iz zatamnjene limuzine ne pripucaju ili zbog vozačke kulture u želji da se što pre sklone bržem. Presretači ne provociraju prekršaj, ne blicaju, ne trube...