Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Bilo kakakv alarm je bolji od nikakvog. Isto tako i bilo kakva dodatna zaštita. Mnogo to nažalost ukapiraju kasno...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Krali gorivo iz automobila
Odmah pošto je izvršio krađu, policija u Novom Sadu je uhvatila meštanina M. R. (28).
kradja_goriva
On je uhvaćen na parkingu, u Balzakovoj ulici, sa oko 11 litara dizel goriva u plastičnim flašama, a osnovano se sumnja da ih je, zajedno sa Novosađaninom G. N. (20), ukrao iz jednog "punta". Osumnjičeni G.N. uspeo je da pobegne, ali je policija ubrzo i njega uhvatila.
Protiv obojice biće podneta krivična prijava, a osnovano se sumnja da su krajem prošle godine, učinili još sedam krađa, u kojima su im mete, takođe, bili rezervoari sa gorivom.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Kral ... obila.html
Odmah pošto je izvršio krađu, policija u Novom Sadu je uhvatila meštanina M. R. (28).
kradja_goriva
On je uhvaćen na parkingu, u Balzakovoj ulici, sa oko 11 litara dizel goriva u plastičnim flašama, a osnovano se sumnja da ih je, zajedno sa Novosađaninom G. N. (20), ukrao iz jednog "punta". Osumnjičeni G.N. uspeo je da pobegne, ali je policija ubrzo i njega uhvatila.
Protiv obojice biće podneta krivična prijava, a osnovano se sumnja da su krajem prošle godine, učinili još sedam krađa, u kojima su im mete, takođe, bili rezervoari sa gorivom.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Kral ... obila.html

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Za divno čudo evo već skoro godinu dana niko nam nije dirao aute na parkingu. A bili su baš zaredali jedno vreme, bukvalno svaku noć...
Prestalo je čini mi se baš čim su nahvatali onu poveću grupu u NS-u što je obijala aute, krala opremu i gorivo iz njih....

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Čuo sam malopre iz proverenog izvora da je provaljen Zeder sa 5 rupa i da treba otići da se ugradi neki apgrejd koji su razvili mada ne znam o čemu se radi...
Iz istog izvora sam saznao i da su kradljivci onih felni narkomani tako da onaj Leon nije imao sigurnosne šrafove najverovatnije.
Iz istog izvora sam saznao i da su kradljivci onih felni narkomani tako da onaj Leon nije imao sigurnosne šrafove najverovatnije.
Kod mene na parkingu lik i riba krali gorivo iz dva punta, pozvana policija, dosli relativno brzo i uhvatili ih na delu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Eeee da je takvih riba bilo u moje vreme.NexT napisao:Kod mene na parkingu lik i riba krali gorivo iz dva punta, pozvana policija, dosli relativno brzo i uhvatili ih na delu.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Boni i Klajd. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: AW: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Ovo sa X6 deluje kao namestaljka.
Zna se ko na Balkanu vozi takve automobile a od takvih se ne krade
Gesendet von meinem GT-I9505
Zna se ko na Balkanu vozi takve automobile a od takvih se ne krade

Voze pevaljke i starlete. Što se ne bi kralo od njih 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zato sto se zna ko je sponzor...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
Pa ako je zaista krađa, pa to je trajalo manje od 2 minuta (2.50 sa čitavim onim uparkiravanjem na početku). Strašno. :trljamoci:
Re: AW: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
ko vozi?Floyd napisao: Zna se ko na Balkanu vozi takve automobile a od takvih se ne krade
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kod nas u >95% slucajeva oni koje ne smes pitati kako su maznuli svoje prvo milionce...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
^^^ nosili gajbice?
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2