O presretačima
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: O presretačima
Po pričama to i nije tačno, umeju da se lepe, a navodno i blicaju.
Kažem navodno, jer nisam doživeo, već samo čuo...
Kažem navodno, jer nisam doživeo, već samo čuo...
Blicanje je već provociranje prekršaja, a na to nemaju pravo. Problem je kako dokazati. Verovatno nikako.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zavisi koliko su blizu i od ostalih uslova, može se videti na snimku, al realno teško
-
- Pridružio se: 09 Feb 2013, 10:56
Stavi prednju i zadnju kameru u auto i nemas sta da brinespaja napisao:Blicanje je već provociranje prekršaja, a na to nemaju pravo. Problem je kako dokazati. Verovatno nikako.
Mene postojanje presretača ne tangira ni najmanje. Ako vozim u opasnoj zoni i budem uhvaćen sam sam kriv, a na meni je da li ću znati da se izvučem.
500L , L stands for lawbreaker 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Milos predstavi taj lepi crveni auto 

Ja sam imao slučaj na ibarskoj pre nekoliko meseci kad mi je crni micubishi evo bio u braniku nekoliko km. Izignorisao sam ga i vozio svojim tempom.. posle me je pretekao i zaustavio nekog baju sa meckom.paja napisao:Ljudi voze brže jer im se neko uvukao u dupe ili zbog straha da magarci sa kriminogenim facama iz zatamnjene limuzine ne pripucaju ili zbog vozačke kulture u želji da se što pre sklone bržem. Presretači ne provociraju prekršaj, ne blicaju, ne trube...
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Ceka da mu stignu malo vece felne, ima fobiju od silnog prozivanja na forumu...Scuderia napisao:Milos predstavi taj lepi crveni auto
Ja svaki, ali svaki dan vidjam neki od presretaca u akciji (tj najcesce zaustavljene na nekom prosirenju dok pisu kaznu).
E, da, koliko vidim ne zaustavljaju prekrsioce u zaustavnoj traci. Do sad sam ih stalno vidjao na nekom od ukljucenja/iskljucenja, tako da ne smetaju nikome..
Nemojte vise da mi plasite Misu sa presretacima, pomislice ljudi u gradu da vozi fake eRa... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Bez problema bih podneo predstavku na njihov rad da se to meni desilo.Djole napisao:Ja sam imao slučaj na ibarskoj pre nekoliko meseci kad mi je crni micubishi evo bio u braniku nekoliko km. Izignorisao sam ga i vozio svojim tempom.. posle me je pretekao i zaustavio nekog baju sa meckom.
U ponedeljak i danas sam išao do Šapca i trudio se da ulovim nekog, al njih ni za lek.NexT napisao:Ja svaki, ali svaki dan vidjam neki od presretaca u akciji (tj najcesce zaustavljene na nekom prosirenju dok pisu kaznu).
Koliko sam ja cuo love ns-bg i bg-nis, jel tako?
Barem ja ne znam da su nekog uhvatili negde kod Sida i slicno. Moguce da gresim, posto sabiram samo slucajeve, tog i tog su zaustavili presretaci. Mozda onaj deo kod beograda pa do naplatne rampe ili do obilaznice.
Barem ja ne znam da su nekog uhvatili negde kod Sida i slicno. Moguce da gresim, posto sabiram samo slucajeve, tog i tog su zaustavili presretaci. Mozda onaj deo kod beograda pa do naplatne rampe ili do obilaznice.
Video ja iza Simanovaca srebrni/nebo plavi Volvo S80 3.0T kad je zaustavio neki A4 karavan koji je preticao kolonu slepera kroz zaustavnu...
Opet ima da me osere neka Lancia Y dok ja gledam gde je presretacMarkoni napisao:Nemojte vise da mi plasite Misu sa presretacima, pomislice ljudi u gradu da vozi fake eRa...
Tapatalk Post

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
A jel presretaci idu i po drugim magistralama osim Ibarske? I autoputa naravno.