Letnje gume
Re: Letnje gume
Pa trebalo bi, vi niste u EU
Kad odbijes PDV neke cene so i duplo niže nego kod vas
Odbija se PDV, samo trazis da ti naprave takav racun koji overavas na izlasku iz EU (sada HRV). Taj odbitak mozes sa overenim racunom da podignes u radnji gde si uzeo gume...
@maniaxxx Ima li neko jeftiniji sa gumama od Lasica i Furlana u SLO?
Tapatalk Post
@maniaxxx Ima li neko jeftiniji sa gumama od Lasica i Furlana u SLO?
Tapatalk Post
Zavisi kako naletiš, ja sam nekad uzimao kod Lašiča, ali u zadnje vreme sam uzimao kod jednog u Velenju, koji mi je sredjivao stvarno dobre cene..jer ti treba neka informacija?
Nista idemo u Slo da kupujemo gume kad su ovi nasi derikoze
btw. Jel moze neki sajt gde bih mogao da pogledam ponudu?

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Ja sam se nakupovao guma i felni u SLO, kod Lasica i Furlana jer mi je tu najprakticnije zbog blizine autoputa... Inace me samo zanimalo pistoje li jos jeftiniji vulkanizeri, treba imati taj info kad se prolazi kroz SLO. Meni je greh ne kupiti bilo koje gume kada sam u prolazu... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Ti samo javi dimenziju, ja ču ti javit cenu.
A Lašič i Furlan su stvarno najpraktičniji zbog blizine, ali sad če imati dosta manje prometa od kad je HR u EU
A Lašič i Furlan su stvarno najpraktičniji zbog blizine, ali sad če imati dosta manje prometa od kad je HR u EU
http://www.avto.net/_OPREMA/pnevmatike.aspDjole napisao:Nista idemo u Slo da kupujemo gume kad su ovi nasi derikozebtw. Jel moze neki sajt gde bih mogao da pogledam ponudu?
Ako nekome trebaju gume, mozda bi mogo neki group buy da se sredi pa da se razdele troškovi prevoza...
A ko da preveze? Ne verujem da ce se naci takav jer se carinicima najezi kosa na glavi kada vide nove gume, a da nisu montirane na auto...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
E a to nisam znao da tako kompliciraju carinici..inače imam drugara sa kombijem..on bi mogo da preveze...
To je sjajna ideja ..sigurno cemo dosta jeftinije proci. Jedino je carina problem ako neko ima iskustava neka se ukljuci u diskusiju.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Pa eto ja sam se ukljucio...
Tesko je proci carinu i sa jednim kompletom guma, a da ne pricamo o vise...
Tapatalk Post

Tapatalk Post