Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Sport

Post od Piros »

Usli smo u finale :presrecan: :presrecan: :presrecan: Svaka cast momcima :bravo: :bravo: :bravo: , izgleda da se jos nisu iskvarili kao starije kolege :kezo:
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Bravo za mlade!
Bravo za Drulovica!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Piros napisao:Usli smo u finale :presrecan: :presrecan: :presrecan: Svaka cast momcima :bravo: :bravo: :bravo: , izgleda da se jos nisu iskvarili kao starije kolege :kezo:
Ne brini, ima vremena... ;)

Svaka čast :pivo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Iako su prošli u finalen mislim da su Portugalci bili mnogo bolji. Ipak bolje i na guzove nego nikako. :bravo:
Možda Drulović ne bi bio loše rešenje za selektora "matorih"?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Lep tekst o tome gde se gube talenti iz mladjih kategorija http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 38972.html .
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Krah i vaterpola. Cao zdravo. A bio im je los Udovicic a ovaj bilmez je uspeo ono sto niko nije poslednjih 15 godina.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ćuti kad hod nam je išlo u sportu ili smo ratovali, ili smo ostajali bez teritorije. Najbolje zabraniti sport :D

Sent from my Skate using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ogi napisao:Krah i vaterpola. Cao zdravo.
Ne moze se tako gledati.
Vaterpolo jeste smesan sport (u smisliu konkurencije), ali ne moze se ocekivati da dobijemo svaki mec, pogotovo sa ekipama koje su nam priblizne.
Desilo se da je CG bila lose plasirana u grupi i da je naletela prerano. Jesmo bili favoriti, ali ne moze uvek favorit da pobedi. Sta da se radi.

Problem je u tome sto smo previse razmazeni. Ne mogu Srbija, CG, Hrvatska, Italija, Madjarska (sada je tu i SAD, neakda bese Spanija a sada ih nema) osvajati neku od tri medalje, jednostavno ne ide matematicki :D
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Zvezda i Partizan "u Evropi"... :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Ogi napisao:Krah i vaterpola. Cao zdravo. A bio im je los Udovicic a ovaj bilmez je uspeo ono sto niko nije poslednjih 15 godina.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
Pa realno, uvek je bilo takao kada se trener birao "demokratski". Odnosno kada su igrači birali trenera koji im odgovara. Tako je bilo i sa Milanovićem (ako se ne varam), tako je u svakom sportu. Treba igrače naučiti da je jedini njihov izbor da igraju ili ne. Ostalo je stvar saveza. Bolji bi rezultat (lošiji sigurno ne) postigli sa Udovičićem i "nekim novim klincima" nego sa "zvezdama" i trenerom "pajtosem".
Pametan uči na tuđim, budala na svojim greškama... A mi? Gde mu mi dođemo u toj klasifikaciji?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

A jbg, taj isti trener je uzeo nacionalno prvenstvo i kup i klupsku evropsku krunu - 3 od 3.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

AJMOOOOOOOOOOO VOSOOOOOOO :navijamo: :navijamo: :navijamo:
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Delija to niko ne spori, ali pri tome treba biti svestan i okolnosti u kojima se to dogodilo. Koliko god konkurencija u klubskom vaterpolu realno nije bila na nivou prethodnih godina (Patrizan u final foru, Radnički LEN kup), to se za reprezentativni vaterpolo nikako ne može reći.

Bravo za Vošu!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

I šta, mlada reprezentacija do 19 godina osvoji evropsko prvenstvo i niko ništa?

Ja stvarno ne pratim fudbal niti me interesuje nešto previše, ali cenim trud i rad, a bez toga nema rezultata. Čestike momcima, svaka čast!
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ja sam gledao mec, pa se malo radovao po kuci. :D

Svaka cast momcima, pokazali su da srpski fudbal nije umro. Nadam se da ce za nekoliko godina ova ekipa predvoditi seniorsku reprezentaciju. :navijamo:

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Odgovori