Ukucaj broj u telefon.methane.master napisao:Modifikovana Rooseveltova doktrina: "Govori tiho, nosi kameru u kolima i sledeći put nemoj izgubiti Pajinu vizitkartu."
Dobro veče
Re: Dobro veče
To se dešava kad se retko vozi. Nas koji smo svaki dan za volanom takve trice ne tangiraju.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
paja napisao:To se dešava kad se retko vozi. Nas koji smo svaki dan za volanom takve trice ne tangiraju.![]()
![]()
![]()
Ukucaj broj u telefon.methane.master napisao:Modifikovana Rooseveltova doktrina: "Govori tiho, nosi kameru u kolima i sledeći put nemoj izgubiti Pajinu vizitkartu."
Znači svaki dan prolaziš na crveno? Advokatska mafija. Vama ni BMW ne treba.
Ma ne tangira ni mene puno, i trudim se da ne reagujem na budale, ali problem je kada se nađem u središtu takvog dešavanja, ni kriv ni dužan.
Moraću da ukucam, samo da ga nađem.
Širim haos!
Pusti ti plebs sto vozi svaki dan,mi aristokrate sa manje od 5000 km godisnje treba da smo zasticeni u saobracaju 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne nego svaki dan gledam budale u saobraćaju pa sam oguglao.methane.master napisao:Znači svaki dan prolaziš na crveno? Advokatska mafija.
Ja bih vam podelio rotacije. Da budete upadljiviji, da ljudi znaj da se sklanjaju.Milos napisao:Pusti ti plebs sto vozi svaki dan,mi aristokrate sa manje od 5000 km godisnje treba da smo zasticeni u saobracaju
EDIT
MM Ako te budu zvali zbog crvenog brani se da si imao pravo da prođeš jer ti je nos ušao u raskrsnicu na debelo zeleno.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
paja napisao: Ne nego svaki dan gledam budale u saobraćaju pa sam oguglao.
Pošto ti ugrađuju Bus-Plus pretpostavljam da ih gledaš sa bajsa?
Ako to stvarno važi onda bez bojazni mogu kroz većinu crvenih da prođem.paja napisao: MM Ako te budu zvali zbog crvenog brani se da si imao pravo da prođeš jer ti je nos ušao u raskrsnicu na debelo zeleno.![]()
![]()
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Jok iz kevinog Kalosa koji nema klimu.methane.master napisao:Pošto ti ugrađuju Bus-Plus pretpostavljam da ih gledaš sa bajsa?
Dobro jutro 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Fabija oprana, izvoskirana i nalickana spremna za današnji sabor
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Sent from my Skate using Tapatalk 2
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52