Mozda je bolje da od kuce krenes sa punim, a u Makedoniji da natocis pred Grcku, jer je dosta jeftinije...Wolfy napisao:Hvala,ja sam planirao da sa punim rezervoarom izadjem iz Srbije...Pa,onda po potrebi da ga dopunjujem u Grcoj i(li) Makedoniji...
Grčka
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Grčka
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
SHELL!Wolfy napisao:Kakvo je gorivo u Grckoj? Tj. gde da sipam najbolje ?
Ako voziš dizel - V-Power Dizel je 1.4€ ali je gorivo kao za vojni mlaznjak! Ekstra. Ja čim stignem u Grčku, na prvoj Šelovoj pumpi natankam pun rezervar V-Powera i onda ne pretičem nego PRESKAČEM automobile.
Za Benzin ne znam kakav je ali na Šelu isto imaju neki V-Racing ili tako nešto benzin. Trebalo bi da je dobar ali je skuplji dosta od dizela (oko 1.8 )
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- codemaker
Usput, mali update cena:
Pre sat vremena se vratih iz Epidaurusa.
Popio sam 1 kokakolu, 1 frape i 3 kugle sladoleda. Ukupno 10.5€
Sladoled je bio 6€, frape 2.5€ a kokakola 2€
Dadoh 11€, kud ode krava neka ide i štrik.
Sva ta "razvikana" mesta su poskupela vidim, ali se još uvek u "zabitima" može jeftino popiti i pojesti.
Za one hrabrije koji bi možda svratili do Nafplija - ne bih da vas plašim ali ponesite prazne flašice od 1/4 litra, da date krv da platite u kafiću. Tamo su cene na samoj rivi, kod pristaništa, doooobro naduvane. Pogotovo klopa, ribe na primer. Neki dan sam spucao ladno 100€ za dvoje a nit' sam bio sit, nit' napit.... al' da je lepo tamo, jeste..
Pre sat vremena se vratih iz Epidaurusa.
Popio sam 1 kokakolu, 1 frape i 3 kugle sladoleda. Ukupno 10.5€
Sladoled je bio 6€, frape 2.5€ a kokakola 2€
Dadoh 11€, kud ode krava neka ide i štrik.
Sva ta "razvikana" mesta su poskupela vidim, ali se još uvek u "zabitima" može jeftino popiti i pojesti.
Za one hrabrije koji bi možda svratili do Nafplija - ne bih da vas plašim ali ponesite prazne flašice od 1/4 litra, da date krv da platite u kafiću. Tamo su cene na samoj rivi, kod pristaništa, doooobro naduvane. Pogotovo klopa, ribe na primer. Neki dan sam spucao ladno 100€ za dvoje a nit' sam bio sit, nit' napit.... al' da je lepo tamo, jeste..
- codemaker
Neko je javio da im je ove godine na toj pumpi, gorivo čisto đubre. Ne mogu se setiti foruma gde sam to pročitao, ali bih to uzeo u razmatranje. Mada, u MK nikada nisam ni sipao gorivo.
Preporučuju samo Makpetrol na forumima. Ima na granici, ali nisam siguran da ima na samom izlazu (na ulazu ima). Mi smo sipali oko onog mesta Negotino, jer je GPS to video kao poslednju pumpu, međutim mislim da ima jos neka i posle.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- mirko alvirko
- Pridružio se: 25 Dec 2012, 12:17
- Garaža: Punto 1.2 classic dyn 2010
Na Mak-u zadnj put kad sam sipao i stigao do nase granice posle pola sata stajanja auto je poceo da se gusi i ne prima gas prvih par 1-2km ..mada ne mogu da tvrdim sipao sam 20 l ..na nasem EKO autoput Sopot sam cesto sipao 98 -cu o razlika je jasno primetna u voznji ne i u potrosnji
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Sutra veče krećem put Sartija.
Smeštaj nisam rezervisao, tek sam pre 2-3 dana video kad mogu da krenem a tada je već bilo kasno. Apartmani koje sam našao online traže 20% unapred(bank transfer), što znači da bih ja stigao pre tih para
Zapisao sam ih sve pa ću ih pogledati kad stignem, valjda će nešto biti slobodno.
Maksa je detaljno pregledan pred put, danas sam mu dezinfikovao klimu(Sonax "uradi-sam" varijanta). Prvi rezultati su ok, ne oseti se buđ kada je startujem i kada je ugasim, videću koliko će da potraje.
Uplatio sam zdravstveno osiguranje u AMSS-u(1320din za 11 dana), i dok sam čekao pročitah pamflet za AMSS članstvo(mega, super, giga - kako se već zove) koje važi i u inostranstvu. I sa te strane sam se obezbedio
Međunarodnu imam od zimus, zeleni karton sam uzeo odmah po registraciji. Danas sam kupio i onu "gumi-defekt" bocu sa penom, kao i PP aparat. U ponudi su imali S1 i S2 PP aparate(valjda se tako zovu), prvi je 1100 a drugi 2 puta toliko. Znam da je neko napisao koji od ta 2 je bolji tj obavezan u Grčkoj, ali pretraga foruma nije uspela dok sam bio u radnji - pa sam uzeo kako se to inače i radi, jeftiniji
Smeštaj nisam rezervisao, tek sam pre 2-3 dana video kad mogu da krenem a tada je već bilo kasno. Apartmani koje sam našao online traže 20% unapred(bank transfer), što znači da bih ja stigao pre tih para

Zapisao sam ih sve pa ću ih pogledati kad stignem, valjda će nešto biti slobodno.
Maksa je detaljno pregledan pred put, danas sam mu dezinfikovao klimu(Sonax "uradi-sam" varijanta). Prvi rezultati su ok, ne oseti se buđ kada je startujem i kada je ugasim, videću koliko će da potraje.
Uplatio sam zdravstveno osiguranje u AMSS-u(1320din za 11 dana), i dok sam čekao pročitah pamflet za AMSS članstvo(mega, super, giga - kako se već zove) koje važi i u inostranstvu. I sa te strane sam se obezbedio

Međunarodnu imam od zimus, zeleni karton sam uzeo odmah po registraciji. Danas sam kupio i onu "gumi-defekt" bocu sa penom, kao i PP aparat. U ponudi su imali S1 i S2 PP aparate(valjda se tako zovu), prvi je 1100 a drugi 2 puta toliko. Znam da je neko napisao koji od ta 2 je bolji tj obavezan u Grčkoj, ali pretraga foruma nije uspela dok sam bio u radnji - pa sam uzeo kako se to inače i radi, jeftiniji

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koliko znam, obavezan je S2, ali valjda puštaju i sa S1.
Srećan put i lep provod.
Srećan put i lep provod.
Posetite www.garaza.rs !
Ovo "pustaju" zvuci ko da ce mu iko ikad traziti pp, pa ce da ga pusti sa manjim... 
Grcka drzava bi trebala da dobije neki procenat od nasih prodavaca PP, posto gro ljudi kupi ovde isti samo zbog grckog zakona.
sent from my HTC Sensation

Grcka drzava bi trebala da dobije neki procenat od nasih prodavaca PP, posto gro ljudi kupi ovde isti samo zbog grckog zakona.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!