TheWickerMan napisao:promena muzike na fazon : ej,ovo tvoje je sranje,poneo sam ja moj CD

Izvadi moj CD i pojača njegov do daske... tako sam lepo (inače,isti drugar iz dela sa brisanjem stakala) otvorio prozor i izbacio njegov napolje uz pretnju da je on sledeći

sad lepo pita da li sme da promeni muziku

Tako i treba
Ja iskreno nisam imao takve situacije (menjanje CD-a) ali zato menjanje radio stanica, prebacivanje pesama i sl. obicno kaznjavam iskljucivanjem radija i vidnom promenom raspolozenja
Tako da sad to drugi znaju pa me ne zezaju.
Negativno komentarisanje auta nisam imao, cak je i jedan ortak iz Srbije inace zakleti vagenovac rekao "extra je stvarno ali ne bih imao mu*a da kupim alfu".
TheWickerMan napisao:on je nevozač koji ima položeno i već 8-9 godina nije seo za volan... a zna da ke.nja

Nekim ljudima moraš da pokažeš da si đubre da bi te poštovali

Takvi su ubedljivo najgori ko i jedan ortak ovde...
Ja bi ovako, ja bi onako, ti ides brzo, cesto menjas trake, imas semafor, imas pesacki, bla bla, prc prc, dodje mi da ga zavezem preko usta...
Inace on ne vozi i ukenja se ziv kad mora da sedne za volanom, u Beograd npr. nesme da udje kolima, samo provincija...
Kad se vozim s'njim stvarno mi je smesan (ladno covek ne sme u kruzni tok dok nije
potpuno prazan) ali mu ne kenjam a on ce meni da vozim agresivno