Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
Poslednjih mesec-dva sipao isključivo na NIS-u.
U početku potrošnja u kombinovanoj vožnji, sa klimom nikada nije pala ispod 7 l, tačnije uvek se kretala tu oko 7,5 l.
Za vikend sipao na OMV-u, sa istim uslovima potrošnje na istim relacijama nije prešla 7 l (tačnije 6,6-6,8 l) i što se mene tiče vraćam se na OMV ili EKO.
U početku potrošnja u kombinovanoj vožnji, sa klimom nikada nije pala ispod 7 l, tačnije uvek se kretala tu oko 7,5 l.
Za vikend sipao na OMV-u, sa istim uslovima potrošnje na istim relacijama nije prešla 7 l (tačnije 6,6-6,8 l) i što se mene tiče vraćam se na OMV ili EKO.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Neki dan duvam gume na EKO pumpi i vidim preko puta stigla im cisterna. Cisterna njihova (u njihovim bojama, čini mi se i nova) a kamion što je vuče i šoferi - Knez Petrol... Vala su se raširili na sve strane...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Miletić iz Paraćina vozi za EKO... a Knez isto kao i Miletić , vrše usluge prevoza jer se Knez nakupovao cisterni.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Znači moguće da sam na NIS-u zakačio ostatke BMB 95 koje od Avgusta više ne smeju da prodaju.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja sipao pre nedelju dana u Umčarima na Lukoilu za 2000, sad vidim sa kartice povučeno 3150. O.o
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Pa sto nisi gledao cifru, pre kucanja PINa
Ja sam se vratio na eko, maxmotion sam probao par puta i prvo mi se cinilo da se smanjila potrosnja ali nakon nekog vremena kad sam pogledao board vidim da se povecala na 6.5 (obicno je oko 6), e sad moguce je i da sam ga ja malo vise gazio nemam pojma 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne znam što, žurio, vozio već par sati, nemam naviku. Dildoi. Sad ću uvek da gledam.
Uvedi SMS obavestenje za karticu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ako imas fiskal, zali se.
Jedini nacin da te preveslaju je da su za redom kucali jos jedan fiskal na karticu, u visini razlike, a da ne postoji slip na taj iznos, sto se lako proveri na terminalu za kartice, ili u banci.
Bas lepo srocih ovo
Kako god, mom kolegi su vratili pare, u slicnoj situaciji.
TT
Jedini nacin da te preveslaju je da su za redom kucali jos jedan fiskal na karticu, u visini razlike, a da ne postoji slip na taj iznos, sto se lako proveri na terminalu za kartice, ili u banci.
Bas lepo srocih ovo

TT
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Na MOL-u se pojavili aditivirani bezolovni i dizel. Ima li neko informacije kakvi su? Benzin je 6 dinara skuplji, tako da sam se odlucio da ipak sipam ovaj standardni...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sipao sam taj benzin prošle nedelje bio je skuplji 3din. Šta znam, radi lepo, doduše radio je lepo i sa neaditiviranim MOL-u.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Danas sam pokusao da sipam gorivo na onoj Luk pumpi iznad Marakane, ka Banjici.
Benzina nije bilo, ali mi je pumpadzija uredno trazio da platim na kasi 13, nesto dinara jer je toliko otkucalo kad sam uzeo pistolj u ruku.
Vodite racuna kad tamo sipate, izgleda da naplacuju start
Benzina nije bilo, ali mi je pumpadzija uredno trazio da platim na kasi 13, nesto dinara jer je toliko otkucalo kad sam uzeo pistolj u ruku.
Vodite racuna kad tamo sipate, izgleda da naplacuju start

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Sipao sam ja pre neki dan taj EVO dizel na Mol-u....skuplji je od običnog ED za 4 rsd.
Šta ja znam
...čini mi se da ide bolje, nekako je motor elastičniji, ali moguće da je to onaj "placebo" efekat - na pumpi piše da ima aditive, bolje vuče, pa se istripuješ da auto bolje ide...
No, videću za koji dan kada ponovo budem sipao pa kad preračunam potrošnju....
Šta ja znam

No, videću za koji dan kada ponovo budem sipao pa kad preračunam potrošnju....