Navijački kutak - fudbal, košarka...

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Re: Navijački kutak - fudbal, košarka...

Post od Woodoo »

To u vezi rasporeda ima veze sa poludirigovanim žrebom gde šampion ima pravo prvi da bira raspored utakmica a nama ostaje sužen izbor jer ne možemo sa grobljem u istom kolu da budemo domaćini. Oni uvek izaberu varijantu da u prvih nekoliko kola budu više puta domaćini uglavnom protiv slabije rangiranih ekipa, i da se na proleće derbi igra na JNA. Naši i Vojvodina su ti koji nikada ne menjaju svoj broj na žrebu pa se zato već nekoliko godina igra sa Vojvodinom poslednje kolo u NS-u.

A ovo u vezi Vujoševića, neverovatno je koliko on sebi dozvoljava. Genralno, ne bih voleo da kk Partizan propadne, ali dokle god je svinja tu gde jeste njihovom KK-u želim sve najgore. Kako su radili tako im se i vraća.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

O žrebu smo već pisali i taj metod koriste i druge države pa se opet ne desi da Milan i Juve, Siti i Junated, real i Barsa četiri godine za redom dobiju isti termin odigravanja derbija, početak sezone sa istim protivnikom ili gostovanjima u istom terminu.
Problem je što na zapadu klubovi izvlače brojeve i usklađuju termine a kod nas prvak bira celu sezonu kako njemu odgovara. Voša kao treća bira pre Zvezde kao druge zbog gradskog rivala.
Lepo kao nekada neka svako izvuče broj pa šta mu upadne.

A što se tiče Vujoševića, Danilovića i KK Partizan...ne znam ni šta da napišem :zbunjen: ...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

opppaaa ćune, baš me iznenadio ovaj podatak!
Na pitanje Bete o dugovima dva najveća fudbalska kluba u Srbiji, Poreska uprava je navela da Partizan duguje 612 miliona dinara, od čega je kamata 146 miliona dinara. Dug Crvene zvezde je 372 miliona dinara, od čega je kamata 54 miliona dinara. "FK Zvezda i FK Partizan nalaze se u statusu mirovanja shodno Zakonu o uslovnom otpisu kamate i mirovanju poreskog duga i sve dok isplaćuju tekuće poreske obaveze na vreme, neće biti blokirani. Pravo na 50 odsto otpisa kamata stiču istekom 31. decembra 2013. godine, a ostalih 50 odsto istekom još godinu dana, odnosno 31. decembra 2014. godine", naveli su u Poreskoj upravi.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=740189

Ja mislio oni ništa ne duguju oni posluju sa dobitkom a da smo mi dužnici...

ps
nema drugara da se jave mora da su na odmoru ;)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:

Post od Woodoo »

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... ogram-duga

"Poreska uprava Srbije saopštila je da Košarkaški klub Partizan "nije podneo zahtev za reprogram" poreskog duga"
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

"Mi tražimo ravnopravan tretman za reprogram duga. Želimo da nađemo neku razumnu kamatu, koju bismo mogli da plaćamo. Mi nemamo nekretnine da založimo, tražimo džentlmenski dogovor. Svaka budala je u stanju da nešto sruši, ako situacija ostane ovakva, Partizan će se ugasiti i ostvariće se ona 'jedna zemlja, jedan vođa, jedan klub'", rekao je Vujošević.
:o

Šta ovaj čovek sebi dozvoljava...država i poreska uprava je budala koja bi da ruši a najjačeg političara trenutno uporediti sa Hitlerom i nikom ništa!

:trljamoci:

a FK drugarsko skidanje kapitenske trake nećemo ni da komentarišemo! :kuku:

Jakša raspadate se a ti na moru ladiš jajca!
Jakša vrći se kući oma!
:)
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

ja inace ne gotivim taj fudbalski svet, za sam sport nikad nisam imao posebno interesovanje, ali pojava fudbala kod nas mi je izazvala potpuno novu dimenziju averzije.
mozda cu sad reci nesto zbog mojeg nedostatka podataka nije tacno, ali kad pogledam na taj fudbalski svet ka vidim gomilu preplacenih igraca primadona od kojih su mnogi velikim delom tu zato sto imaju nekoga iza sebe, zatim kojekakvih lopovskih menadzera, uprava, odbora u koje su odavno uplivali politika i kriminal i kvazinavijaca-kriminalaca/huligana koji bi trebali biti iza resetaka sa ranijepomenutim personama...
znam da se ovakvim dvidjenjem ogresujem o neke retke ljude u sve tri grupe koji su ispravni, ali ukupna slika je jako cemerna...
volim i postujem svaki istinski sport, i znam da je biti profesionalni sportista mnogo teze nego sto se misli, ali fudbal kod nas treba ukinuti i krenuti ispocetka... od lopte i livade...
mislim da je slicna stvar i u nekim drugim sportovima ali cini mi se da je fudbal najgrdji...
i krivo mi je zbog nekih drugih sportista koji se bave manje popularnim sportovima, a isto ili jos vise se daju, najblizi primer mi je drugar koji se 20g bavi dzudoom i koji je postigao odlicne rezultate, ima punu kutiju medalja sa raznih drzavnih i medjunarodnih takmicenja, uzimao je medalje na drzavnim i balkanskim prvenstvima, trebao da ide na olimpijadu itd, trenirao je za partizan koji je napustio upravo zbog lobiranja i neplacanja obaveza kluba prema njemu. sramota...
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

samo polako napisao: A što se tiče Vujoševića, Danilovića i KK Partizan...ne znam ni šta da napišem :zbunjen: ...
Ma znaš, samo se praviiiššš. :D
samo polako napisao: ps
Ma tu smo, nego poštujemo tradiciju: vi se busate u prsa u avgustu i septembru, mi u maju i junu. :kezo:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

samo polako napisao:opppaaa ćune, baš me iznenadio ovaj podatak!
Na pitanje Bete o dugovima dva najveća fudbalska kluba u Srbiji, Poreska uprava je navela da Partizan duguje 612 miliona dinara, od čega je kamata 146 miliona dinara. Dug Crvene zvezde je 372 miliona dinara, od čega je kamata 54 miliona dinara. "FK Zvezda i FK Partizan nalaze se u statusu mirovanja shodno Zakonu o uslovnom otpisu kamate i mirovanju poreskog duga i sve dok isplaćuju tekuće poreske obaveze na vreme, neće biti blokirani. Pravo na 50 odsto otpisa kamata stiču istekom 31. decembra 2013. godine, a ostalih 50 odsto istekom još godinu dana, odnosno 31. decembra 2014. godine", naveli su u Poreskoj upravi.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=740189

Ja mislio oni ništa ne duguju oni posluju sa dobitkom a da smo mi dužnici...

ps
Pa kad verujes Djuricu zato si i mislio da poslujemo pozitvno :kezo: , a i nije lepo da ti kvarimo lepo raspolozenje, jer vidim da bas uzivas danas u Partizanu :loool:
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Sad je bila konferencija za novinare na SOS kanalu gde su Kimi i Marko Scepovic objasnili sta se desilo na atletskoj stazi :twisted: . Izgleda da ce Dacic morati da plati pirotehnicke usluge za paljenje baklji posle izbora :kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:

Post od Woodoo »

Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

[/quote] Pa kad verujes Djuricu zato si i mislio da poslujemo pozitvno :kezo: , a i nije lepo da ti kvarimo lepo raspolozenje, jer vidim da bas uzivas danas u Partizanu :loool:[/quote]

:kezo:

ma nešto ste se umusili, nešto vam nije do priče kao onomad kada smo mi imali problema... :)
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Kako da nam bude do priče, kad sa ovim šampionskim timom ne uđosmo u Ligu šampiona. :uplakan:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Reče ja Ludogorec, Černomorec isto je!
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Ti na ec... nas kec(aju). :D
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Pa to je...ne leže nam ti sa čudnim imenima...ili kako bi rekli ovi genijalci sa RTS-a tradicionalno neugodni protivnici! :)
Zaključana tema