nixa napisao:
- udaranje vrata o drugi auto/zid pri izlasku
- komentari tipa mogao si da ga obiđeš...
- kada sam primoran naglije da prikočim zbog tuđe greške komentar: pazi šta radiš, a ja već popizdeo zbog nekog drugog...
nuk napisao:
4. gundjanje zbog zabrane pusenja
dunx81 napisao:Kad smrdi na znoj.
fq400 napisao:- kad insistiraju da u kolima jedu nešto što može da isfleka auto
- kad insistiraju da piju nešto što je skroz otvoreno (kafa iz papirnate čaše, nemam ništa protiv konzervi i flaša);
- kad mi pojačavaju muziku (a haos u saobraćaju ili nepoznati grad);
- unošenje prtljaga u kola, iako je gepek prazan i čist;
- insistiranje na nevezivanju pojasa, pa moram da slušam 'gong' sve vreme vožnje;
- lupanje vratima;
- odvezivanje pojasa tako što ga samo otkače i puste da udari u staklo;
- odvezivanje pojasa tako da se uvrti i naravno ili viri iz kola ili udari u staklo pri zatvaranju vrata jer ne može da se namota;
- ostavljanje papirića i đubreta po pregradama i otvorima;
- ostavljanje polupunih flaša po podu kola koje 'trče' dok vozim;
- ulaženje na zadnja desna vrata, pa 'rvanje' pri dolasku do mesta iza vozača (iako sva vrata rade, i nema saobraćaja sa vozačke strane);
Pored svega citiranog, ubedljivo najviše mi smeta zvocanje i sugerisanje tokom vožnje. Tu su tast i šurak ubedljivo na prvom mestu, a prati ih donekle moja verenica. ;D Iver ne pada daleko od klade,a?
Idu toliko daleko da se čak šurak i tast međusobno posvađaju dok mene "savetuju", recimo, u koju traku da uđem na graničnom prelazu ili nekoj naplatnoj rampi. :S
- "Idi tamo iza onog belog"
- "Ne, stani iza onog kombija, manja je kolona"
- "Ma, bolje iza onog belog, kombija će možda da zadrže duže"...
A, ja onda stanem u neku sasvim drugu traku, po svom izboru, pa onda krene nova paljba.
I, mrzim što me konstatno "teraju" da po Srbiji vozim prilično preko ograničenja, kao i oni. Jedino na autoputu se drže vožnje ne preko 140. Da dodam da oni i po Nemačkoj tako voze, ali su obojica non stop na putu i znaju napamet sva mesta za kamere pa jako retko stižu kazne.
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!