Chip-tuning
Re: Chip-tuning
Pa zar nisu ovi naši pod kapom onih preko 

Koja smo mi Afrika, znači radi ko šta hoće...
Cp6uH napisao:ima i na istoku

Samo smo mi crna rupa, ko i uvek.
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Da, radio sam u RevoChipu - Užice.
Ne znam ništa o tim povezanostima sa onima sa trulog zapada ili svetlog istoka, ali meni su uradili posao za 10+
Ne znam ništa o tim povezanostima sa onima sa trulog zapada ili svetlog istoka, ali meni su uradili posao za 10+
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
paja napisao:Razlika je samo kod vas koji imate benzinsku pumpu umesto određenog organa. Ostatak populacije nema pojma da na trulom zapadu postoji renomirana tuning kuća Revo.

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Uprvo sam bio kod tjunera da mi vreti fabričku mapu. Ubeđen sam da nešto nije u redu. Jednostavno, osećaj je kao da vučem natovarenu baržu za sobom po suvom.
Ne moru da dočekam ponedeljak da uporedim Golfa sa koleginom Oktavijom po oprobanom sistemu ,,is sedišta u sedište''...

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
U redu je svve ne sekiraj se.
Ja se secam kad sam skinuo chip sa 1.8T, kao da sam se u drugi auto.
Ja se secam kad sam skinuo chip sa 1.8T, kao da sam se u drugi auto.
Posle se navikneš.
Ja sam skinuo remap i sve me nešto mrzelo da ga vraćam. Sad mi se više i ne vraća, autić mnogo lepo ide i dobro me služi.
Kako su krenuli sa ovim ograničenjima, više i ne znam kome su potrebni brzi automobili više...
Ja sam skinuo remap i sve me nešto mrzelo da ga vraćam. Sad mi se više i ne vraća, autić mnogo lepo ide i dobro me služi.
Kako su krenuli sa ovim ograničenjima, više i ne znam kome su potrebni brzi automobili više...
Evo provozao sam danas Oktaviju A5 1,9 tdi 105ks odmah posle mog Golfa, a i kolega je uperedio razliku.
Da pojasnim zašto ih uoršte poredim. Kad je kolega pazario tu Škodu opasno se izbedačio kad je probao moja kola (tada nj. v. TDI još nije bio remapiran), a i ja sam se baš razočarao u toliko hvaljeni 105ks PD.
Posle ovih par dana ja sam se polako privikao na drastično kilavijeg Golfa ,ali ipak sam i dalje mislio da mi je onaj tjuner nešto zeznuo. Međutim, to je to. Škoda ide kao moj Golf sa podignutom ručnom i tri sumo rvača u kabini. Nema laži, nema prevare - sve je OK sa njim. Prosto je neverovatno da se čovek vremenom navikne na toliku razliku...
Da pojasnim zašto ih uoršte poredim. Kad je kolega pazario tu Škodu opasno se izbedačio kad je probao moja kola (tada nj. v. TDI još nije bio remapiran), a i ja sam se baš razočarao u toliko hvaljeni 105ks PD.
Posle ovih par dana ja sam se polako privikao na drastično kilavijeg Golfa ,ali ipak sam i dalje mislio da mi je onaj tjuner nešto zeznuo. Međutim, to je to. Škoda ide kao moj Golf sa podignutom ručnom i tri sumo rvača u kabini. Nema laži, nema prevare - sve je OK sa njim. Prosto je neverovatno da se čovek vremenom navikne na toliku razliku...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nije nam tu Bob da potera njegovu Octaviu. Mislimb da bi bila druga prica. 
Sent from my HTC Desire X

Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
Ništa lepše od hepienda.
Zašto si skinuo remap (izvinjavam se ako si negde gore već napisao)?
Tapatalk HD
Zašto si skinuo remap (izvinjavam se ako si negde gore već napisao)?
Tapatalk HD
Nisi.codemaker napisao:Da, radio sam u RevoChipu - Užice.
Mogao si jedino u Gorjanima kod Požege. Tako da je ako ne Gorjani onda Požega, ali Užice ne.
Prevedeno na beogradski - kao kada bi nešto kupio u nekom selu kraj Pančeva, a onda rekao "kupio sam u Beogradu".
Ne kritikujem, nego ispravljam grešku jer će neko pomisliti da RC postoji u UE, ali ne postoji.
Videh skoro da su u Uzićima (između Požege i Užica) otvorili neki auto servis. Ovo je nešto baš skoro otvoreno i ne znam dali tu rade i chipovanje ili samo "obične" servise.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I meni je u sećanju da je bio u Požegi i da je taj Revo odatle...
Iz Gorjana ga zaposleni odvezao do Požege dase Code prošeta i ruča dok se završi chipovanje, sećam se i ja priče.
A za RC znam da su u Gorjanima 100% jer je otac tamo servisirao svojevremeno jedan auto.
A za RC znam da su u Gorjanima 100% jer je otac tamo servisirao svojevremeno jedan auto.