Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Dobro veče

Post od Kuzmanovic »

Ja bih predlozio da novinari izvestavaju narod o novim vestima, advokati da zastupaju klijente, lekari da lece ljudi, saobracajni strucnjaci da upravljaju saobracajem, fudbaleri da igraju fudbal i tako dalje.
Kao sto ona reklama za neko pivo kaze: da Srbija ima najvise strucnjaka(ili selektora) po glavi. E to je nasa realnost. Tipican primer je kada pacijent ode kod lekara, i on govori doktoru koji lek da mu prepise.

Da se saobracajna policija nije umesala u formiranju ZOBS-a, tj da ti neskolovani ljudi nisu izbacivali zakone kako su hteli, sada bi instruktori u auto skolama bili iskljucivo ljudi koji du zavrsili saobracajnu skolu, visu saobracajnu ili saobracajni fakultet a ne tamo neki vodoinstalateri, elektricari i sl. Takodje i ovaj zakon koji sada spominje Blic, samo daleko bolje i ozbiljnije napisan, bi se uveliko primenjivao, sto je i Vujanic vec izjavio u nekim novinama.

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Najjace da saobracajci treba za sve da se pitaju. Treba prvo ukinuti taj fax pa krenuti dalje. A Vujanic je opasan naucnik. Za menjanje fotelja.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

A sta treba da gradjevinac upravlja saobracaj? :kuku:

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

E vala na uzorku likova koje znam a koji su zavrsili saobracaj, slazem se sa Heinz-om :)
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Svaka tema o bilo cemu kod nas se zavrsi zakljuckom da treba upaliti ogromni buldozer kod Horgosa i gurati do Preseva. Onda kliknemo na "start new game", pa da vidimo sta cemo.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Floyd napisao:Nikakva ogranicenja ne bi bila potrebna ako bi se zakoni koji vec postoje, postovali i sprovodili ;)
Apsolutno se slazem i takodje uz rakhilov post. Sistem u britaniji deluje efikasno.

Inace i ako se donese ovaj zakon (u sta sumnjam), zar stvarno mislite da ce taj odredjen broj ljudi prestati da vozi takve automobile? Kao sto su do sada sve kazne zavrsavane, tako ce se i zazmuriti na snagu/kubikazu vozila. Takodje jako vazno pitanje je koliki je realan procenat mladih vozaca koji mogu da sednu u takve automobile. Opet ce oni koji najmanje imaju biti osteceni, a oni zbog kojih je i pokrenuta inicijativa nece biti ugrozeni. Tako je u nasoj pravednoj drzavi.

Zakon tog tipa ima smisla svakako, ali ovo sto sam procitao je toliko glupo i totalno neprofesionalno da je to strasno. Ako se vec donosi takva vrsta ogranicenja to se radi tako sto se gleda odnos mase i snage vozila.
Novinari u Srbiji su mi se odavno zgadili, vise od bilo koje profesije, cak i od saobracajaca i slicnih, takav ocajnicki pokusaj senzacijonalizma i izvratanje raznoraznih prica. Jednostavno me iritira koliko neko ko nema nikakve veze sa saobracajem moze tako olako da napise nesto sto se plasira svaki dan u medije. Sto bi se reklo, prazno bure uvek zveci. Tuga, ali realno prava mera za trenutno stanje nacije.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kuzmanovic napisao:A sta treba da gradjevinac upravlja saobracaj? :kuku:
Mislim da smo već konstatovali da Saobraćajnog fakulteta kao što je kod nas maltene nigde nema. Evo skoro sam pričao sa devojkom koja ide u USA na doktorske, morala je na građevinu posle SF-a. Jednostavno ne postoji ekvivalent.

Recimo i da znam kako izgleda projekat signalizacije, stigne im sve gotovo od građevinaca i oni samo ucrtaju znakove.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

kako sam se juce ujutro odusevio, vozi neki lik kombi na pijacu, neki poluraspali, otvoren prozor gruva muzika, ocekujes semsu da tuce unutra, kad ono "faith no more-enjoy the silence"... sa nekim stvarima ti definitivno lepo pocne dan ma koliko male bile...
posle gledam koleginicu u starom 123d, ne znam koje godiste moze biti, ali jbt auto ko nov... i sve radi na njemu, farovi sijaju ravnomerno, hromirani delovi kako treba, ma sve... bas sam se odusevio kad sam video tako dobro ocuvan auto...i jos vozi zena sa 50tak godina, kulturiska lagano...
a vi kako te?
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Pokusavamo da enjoy-the-silence :)
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

dragan napisao:"faith no more-enjoy the silence"
Slika

Tiho jutro, konačno... :kafa:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Meni je mirno samo kad radim i to negde od 06-08h. Kući nema spavanja posle 8h, imamo majstore u ulazu pored našeg. Ceo dan nema šanse da odmoriš.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Geza napisao:
dragan napisao:"faith no more-enjoy the silence"
Slika
Depeche mozda? Dragane? :)
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

jao rano je jbg, sinoc sam bio na beer festu, ne zameri :kezo:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

E ja htedoh da te zovem sinoć ali nisam, bio s Nextom i DW na piću, posle prošetali do BF ali nismo ulazili...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Od zanimljivosti na beerfestu, uveli su mobilne pisoare.

Od zanimljivih piva sam probao točeni lindberg - neko francusko pivo u onom delu house of beer i nije bilo loše. Ostalo sve manje više standardno.
Odgovori