Upravo kao kupovinu polovnog ga i treba posmatrati. Da ne bih ulazio u besmislene prepirke sa ljubiteljima nemačke škole dizajna samo ću se zadržati na mome subjektivnom doživljaju izgleda ovog auta koji veoma mali broj ljudi može ostaviti ravnodušnim, pogotovo ako se vidi i bicolore varijanti ( bela boja i crni krov ).
U moru jednoličnih i jednoobraznih automobila koji liče kao jaje jajetu ovo je lepa promena. Nemojmo zaboraviti da je HF Turbo Integrale osvajao reli prvenstva a i dan danas je "ikona" i pojam za mnoge napucane automobile.
I dan danas mi srce zaigra kada ga vidim, kao i kada vidim Ajkulu, G klasu ( staru ), C6, Merc 560 SEC, SL-a 129...ali da tvrdim da su nemački automobili superiorni u odnosu na druge to apsolutno nije istina i to je toliko smešno da neću da komentarišem.
Treba samo pogledati koje su to tri fabrike ( i čije ) unazad par godina odnosile pobede po pouzdanosti i o kojim se automobilima radi, i gde su ta čuda nemačke tehnologije u odnosu na njih ( Mazda, Tojota, Honda ) ali mi opet ne pada na pamet da tvrdim da je Tojota najbolja kada malo-malo pa pozove vlasnike nekog svoga modela na "doradu".
Ja ovde pričam o dizajnu o kome nadobudne Nemce Žabari mogu još uvek da uče. U pogledu kvaliteta od Nemaca su ( kao i od Žabara ) bolji Japanci i tu zbora nema. Znači Nemci nisu najbolji i to je fakat.
Ali to je sve nebitno jer je dizajn čisto subjektivna stvar i svako ga drugačije doživljava. To nema veze sa održavanjem, pouzdanošću...jednostavno nekom je nešto lepo ili ne.
Bez obzira na sve ja bi ovaj auto takoooo posedovaaaaaaoooooo!!!!!
A i šta fali na instrumentima. To mi nije u opšte bitno.

Čvrstina vere, čistota duše, čestitost života.
"Dođu tako vremena kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati" I. Andrić