Auto je bio sklopljen tačno dve nedelje od naručivanja. Ostalo je zezanje sa kreitom i transportom iz Kg. Inače mislim da se 1.6 mjet ne čeka ništa duže nego ostali.
Fiat 500L
Re: Fiat 500L
Na foru da imam vezu.
Auto je bio sklopljen tačno dve nedelje od naručivanja. Ostalo je zezanje sa kreitom i transportom iz Kg. Inače mislim da se 1.6 mjet ne čeka ništa duže nego ostali.
Paja svuda ima vezu, toliko sam barem naucio o njemu. 
@Pajo, kad se vratim s mora, pozivam samog sebe kod tebe da vidim auto.
sent from my HTC Sensation
@Pajo, kad se vratim s mora, pozivam samog sebe kod tebe da vidim auto.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Smatraj se pozvanim. 
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja se pozivam cim stigne, a opet kad Texonja dodje sa mora, mozda ce paja da casti dvaput pa da se ogrebem 
Brena je Brena, al' dvaput je dvaput!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ja treba da mu vratim ono cudo za smriglanje
(takticki odlagano do dana preuzimanja)
(takticki odlagano do dana preuzimanja)
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Brate, kad mu se navali pola foruma najebao je, ima da pukne jos jednog Fiata u gorivu i picu/klopi 
Paja nema para za more još uvek, tako da će da naplaćuje gledanje, a ne da časti. Častiću dogodine kad budem slavio prvu registraciju.
Na žalost nemam, a voleo bih da imam. Jbg, rano sam naučio da u ovoj zemlji tako funkcioniše sistem. Tamo gde imam nekog svog to nesebično delim s drugovima, zar ne?
Na ovo ti nisam odgovorio.Texonja napisao:Paja svuda ima vezu, toliko sam barem naucio o njemu.
Na žalost nemam, a voleo bih da imam. Jbg, rano sam naučio da u ovoj zemlji tako funkcioniše sistem. Tamo gde imam nekog svog to nesebično delim s drugovima, zar ne?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
E, ja dolazim na foto session "mali i veliki Fića"...piće ne treba! 
Dogovoreno! Samo da navatamo Bajkera da škljoca.
Zbog toga i znam da svuda imas vezu.paja napisao:Tamo gde imam nekog svog to nesebično delim s drugovima, zar ne?
Jbg u BMW-u nemam, al ćemo naći ako zatreba. 
Tex imam i u BMW-u, al nisam znao. Kriziraj ako zatreba.
Next ipak je bio Viano. Posle sam shvatio šta si me pitao. Vozio sam ono čudo. Ide ko blesavo, naročito po autoputu.
Next ipak je bio Viano. Posle sam shvatio šta si me pitao. Vozio sam ono čudo. Ide ko blesavo, naročito po autoputu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evo doći ću i ja, još ako neko od prethodnih vodi u kafanu... 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!