Ogi, zaboravio sam sinoć da ti odgovorim. Uzeo sam najjači nivo opreme. To je kod 500l rešeno kao dva paketa koja se doplaćuju.
Prvi obuhvata retrovizore na dugme sa grejačima, multimedijalni uređaj sa tač komandama koji je i displej drugog bord kompa, zadnji podizači i još nešto, al sam zaboravio šta i drugi paket koji obuhvata alu 16" prednje maglenke i zadnnje parking senzore.
@Mc Od benzinaca postoji 1.4 95 ks, 0.9 multiair 105 ks koji može da se kupi, ali mislim da ne može kroz nacionale i postoji 1,4 m.air od 160 ks koji ide u Ameriku.
U jbt! Pa imaces najbolji 500l u Srbiji! =-O Svaka cast, mogu misliti kako ce da izgleda. Auu, vrh, odusevljen sam. Koliko para je to sve, moze i na PP, hvala.
Da si čitao kad sam pisao o kupovini ne bih morao da pišem duplo.
Ugl 1.6 mjet sa osnovnim paketom 13.900€ + dva pakekata opreme po 850€ + doplata za bikolore 700€ = 16.300€ na subvencionisani kredit tj 6400€ učešće i šest godina po 150€ mesečno.
@Mc Mislim da da, ali ću proveriti danas ili sutra kad odem u salon. Nisam siguran za 0.9 da li može ili ne. Meni nije bio interesantan pa se nisam udubljivao. 1.4 mislim da ne može uopšte i da ide samu u Ameriku, mada uz adekvatnu vezu je sve moguće.
paja napisao:Ogi, zaboravio sam sinoć da ti odgovorim. Uzeo sam najjači nivo opreme. To je kod 500l rešeno kao dva paketa koja se doplaćuju.
Prvi obuhvata retrovizore na dugme sa grejačima, multimedijalni uređaj sa tač komandama koji je i displej drugog bord kompa, zadnji podizači i još nešto, al sam zaboravio šta i drugi paket koji obuhvata alu 16" prednje maglenke i zadnnje parking senzore.
@Mc Od benzinaca postoji 1.4 95 ks, 0.9 multiair 105 ks koji može da se kupi, ali mislim da ne može kroz nacionale i postoji 1,4 m.air od 160 ks koji ide u Ameriku.
Auuu, pa ja sam ovo propustio...svaka cast na izboru. Jel treba da kazem koliko ti zavidim
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-