Mercedes GLA
Re: Mercedes GLA
@Xeroj
Nisam rekao da su identicni,ali imaju neke slicnosti.Bocna linija je dosta slicna,iako se dosta detalja razlikuje.
Nisam rekao da su identicni,ali imaju neke slicnosti.Bocna linija je dosta slicna,iako se dosta detalja razlikuje.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

http://blog.mercedes-benz-passion.com/2 ... -gla-x156/
http://www.youtube.com/watch?v=ojrvUcEB ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ojrvUcEB ... r_embedded

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
sta reci o ovom autu?
GLA kasni jedno 4 godine sa svojom pojavom i nakon cetiri godine smo dobili godinu staru A klasu na steroidima, ne znam, auto izgleda dobro ali ne donosi nista novo i to je ono sto mi nedostaje da za ovj auto kazem da je super...
A klasa vs GLA
A klasa je nekako ljepsa i kompaktnija a GLA ima svoje prednosti u prakticnosti kako enterijera tako i prednost viseg klirensa... Ostalo, radi se o istom autu...
GLA kasni jedno 4 godine sa svojom pojavom i nakon cetiri godine smo dobili godinu staru A klasu na steroidima, ne znam, auto izgleda dobro ali ne donosi nista novo i to je ono sto mi nedostaje da za ovj auto kazem da je super...
A klasa vs GLA
A klasa je nekako ljepsa i kompaktnija a GLA ima svoje prednosti u prakticnosti kako enterijera tako i prednost viseg klirensa... Ostalo, radi se o istom autu...
U divljini.

bas bezveze auto. nabudzena a klasa iliti A class- allroad 
a od pozadi mi bas lici na nekog francuza, citroena ili nesto slicno.

a od pozadi mi bas lici na nekog francuza, citroena ili nesto slicno.

Ja bih ovo pre A klase vozio 
Bulja mi se ne svidja,ali celokupan utisak automobila mi je
Inace mi se bas mnogo svidjaju ove nove felne,kao sto su na ovom braon i bordo na snimku, i bas mu dobro stoje.
Off topic
Pocinjem da zabrinjavam sam sebe. Sve vise gledam kola sa prakticne strane

Bulja mi se ne svidja,ali celokupan utisak automobila mi je

Inace mi se bas mnogo svidjaju ove nove felne,kao sto su na ovom braon i bordo na snimku, i bas mu dobro stoje.
Off topic
Pocinjem da zabrinjavam sam sebe. Sve vise gledam kola sa prakticne strane

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sutra malo bi vozio Merca da je tako. Ništa se ti ne brini, lažna uzbuna. :-D
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Od napred i sa boka je dobar, ali zato pozadi
.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Hm, ovo je na renderima izgledalo mnogo zajebanije...sada ispade uzdignuta A klasa...linija manjeg otpora.
Trebalo bi s nečim "luđim" da napadnu Evoque, ako misle da privuku "posh" kupce sem značkom.
Trebalo bi s nečim "luđim" da napadnu Evoque, ako misle da privuku "posh" kupce sem značkom.
Uff,nisu ni priblizno konkurenti,em sto evoque glumi veci dzip,em sto mu je i cena jedno 30% veca. Ovo je za klince i mame,a evoque glumi ozbiljno vozilo 
Sent from my HTC One using Tapatalk 4

Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa sad kako će da ispadne i neće biti konkurenti, a Evoque jeste "zadao glavobolju" Nemcima jer su taman lepo "podelili priču" među sobom, a on im je uleteo sa višom cenom i prodaje se odlično...uradio je ono što uglavnom Nemci rade drugima u prodaji. I zbog toga su i krenuli da smišljaju konkurenciju za Evoque. GLA treba to da bude, BMW pravi "mali X6". Sada moraju da prave paralelne modele koje treba umetnuti kod X1, X3, A3, A5, GLK...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3