Koji benzinac za 5.000 € ?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Koji benzinac za 5.000 € ?
Nije, u Stilu je bio onaj 2.4 Abarth, a pre njega 1.8 16V .
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I ti bi sad mnogo...mr.Big napisao:OnTopic:
Alfin 2,0 ts je divota od motora, ali kao što sam već napisao, ne idu 53 g u neka šiz kola. Ne znam da li su taj motor ubacivali u Stila...
Probirac naidje na otirac..

Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
@Mr.Big
Nisam ni mislio da ti preporučujem Alfu jer znam da im nisi naklonjen i to je ok. Priča je krenula zbog motora, pa sam btw spomenuo Alfin motor. Ideja za BMW ti je dobra, ali 2.0 "šestak" se pati od nikasilnih košuljica koje su osetljive na sumpor u nekvalitetnijim benzinima, a 2.2 koji ga je nasledio je nezgodan zbog registracije.
Nisam ni mislio da ti preporučujem Alfu jer znam da im nisi naklonjen i to je ok. Priča je krenula zbog motora, pa sam btw spomenuo Alfin motor. Ideja za BMW ti je dobra, ali 2.0 "šestak" se pati od nikasilnih košuljica koje su osetljive na sumpor u nekvalitetnijim benzinima, a 2.2 koji ga je nasledio je nezgodan zbog registracije.
2.2 jos i nije strasan za registraciju, ukoliko zelja za tim autom izdominira
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tema o benzinskim motorima sa dir. ubrizg. na novoj temi.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
48000 izadje,gledao ja pre neki dan za 2.2 i 2.5 e46McGruja napisao:2.2 jos i nije strasan za registraciju, ukoliko zelja za tim autom izdominira
Pa to, nije strasno... Ne valja kad je preko 2.5
Izvadi mu zadnja sedista i registruj kao teretnjak 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
S'obzirom da smo pisali o atmo motoru do 2000 kubika sa tek nesto preko 100 konja ja stvarno ne znam o kakvom uzivanju pises poredeci sa 2.0Tmr.Big napisao:Nuče, poenta je povratak ka jednostavnom motoru sa (dažbinski podnošljivih) 2000 ccm kao poslednjoj prilici da se uživa u non-turbo rasterćenim motorima.
Poenta posta je da se nista losije u eksploataciji ti Renaultovi turbo banzinci nisu pokazali u odnosu na atmo motore.
Jedno je sigurno, Renault definitivno nije auto za tebe, stvarno ne znam zasto si ga upleo u pricu uopste

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
I nemoj da gledaš Nm na tim atmosfercima, to je manje-više nebitan podatak, gledaj snagu i tezinu karoserije. Čudi me da nema CL7 Accorda za te pare...
Boringly average, but also perfect for school run mums
BMW 2.0 sestak ti se ne uklapa u godiste koje trazis. Najmladji M52 je sa pocetka 2001. Te performanse koje ti trazis ces dobiti i sa 318i N42, od 143ks. Nije bas kao 320, ali moze da posluzi.
Имам једно потпитање...
Samo zbog idealnog motora upletoh ga usputnuk napisao:Jedno je sigurno, Renault definitivno nije auto za tebe, stvarno ne znam zasto si ga upleo u pricu uopste

Maestro, u pravu si za šestaka - matoro je to, al' beše opasna mašina

Auto višeg segmenta, iznad mojih mogućnosti i potreba. Kad bi taj motor bio u Siviku...Ji 4Tze napisao: Čudi me da nema CL7 Accorda za te pare...
E Mr. Big, izdao si i naftu i turbinu 
Ako vec hoces jednostavan a kvalitetan atmo motor onda gledaj Japance

Ako vec hoces jednostavan a kvalitetan atmo motor onda gledaj Japance

Mr. Big hoce i ozbiljan auto, ne treba mu samo motor, nema to u Japanu.Floyd napisao:Ako vec hoces jednostavan a kvalitetan atmo motor onda gledaj Japance

Nhf

Имам једно потпитање...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ima i u Japanu, ali za više para. Mislim da bi sa Civic-om 1.8 i 140ks bio prilično zadovoljan što se tiče motora, ali ako se ne varam taj motor je išao tek u "svemirca", ne sećam se da je bio u varijanti kao što je trojketov civic.