Ja ne mogu da verujem sta lupetajuDusan napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/399154 ... -i-ustavnaOn dodaje da bi u nekim segmentima bio još rigorozniji, poput zabrane vožnje automobila koji mogu da razviju veću brzinu od 120 kilometara na sat, koliko je maksimalno ograničenje u Srbiji.
Dobro veče
Re: Dobro veče

genijalan zakon... jos ogranicenje za 120kmh

to je kao onaj fazon da se sa PSPom moze voziti do 50ccm, a ja sam na speedfight 2 koji sam kupio nov odma sve izmenjao, tako da je isao preko 120kmh...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovo je rekao u ''drugim segmentima'', misleci na sve vozace. Inace sam postovao ovo, jer je samo jos jedna potvrda da kod nas svako radi tudj posao, a svoj najmanje. Novinari iniciraju zakon, a zastitnik gradjana doradjuje. Da su malo svesni o cemu pricaju bilo bi ih sramota.Day Walker napisao:Jaci auto, vise divljanja.. Vazi za mladje vozace
Kao sto sam vec rekao ideja u generalnom smislu nije losa (iako sam uvek protiv bilo kakvih zakonskih ogranicavanja, gde je moguce bez) ali je jako glupa i krajnje smesno zamisljena.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja ne znam samo gde si video da on dorađuje? On je samo tu rekao svoje mišljenje koje ima snagu koliko i svačije, a lepo je rekao da takav predlog treba lepo formulisati da ne bi bilo problema, i to je baš rekao da saobraćajna struka to treba da uradi.
Mislio sam na to, doradjuje tako glupim komentarima, zabrana vozila koja mogu da idu vise od 120.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Kad natrčim odgledam.Uroš S. napisao:Stjepo gledaš Rules of engagement?

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Getz je u poslednjih godinu dana prešao neverovatnih 1500 kilometara!!! A voze ga nas dvoje!!!
Čim sam ga registrovao izgubio sam pare...

Čim sam ga registrovao izgubio sam pare...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I još platio mali servis 100e.
Sledeće godine negde u julu mesecu, daj mi Getza, da napravim kilomteražu dostojnu odlaska na mali servis i to da uradim duplo jeftinije, a za ostatak ćemo da se vozamo.

Sledeće godine negde u julu mesecu, daj mi Getza, da napravim kilomteražu dostojnu odlaska na mali servis i to da uradim duplo jeftinije, a za ostatak ćemo da se vozamo.

Posetite www.garaza.rs !
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
E vala da znaš.
Nadam se da će se neke stvari promeniti od oktobra, pa će se i Getz daleko više voziti, i nadam se servisirati u NS.
Nadam se da će se neke stvari promeniti od oktobra, pa će se i Getz daleko više voziti, i nadam se servisirati u NS.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
dobro vece 
treba mi pomoc, kad povezem laptop na TV HDMI kablom i pustim film cuje se zvuk na laptopu... renije je bilo normalno culo se na TVu. gde mogu da promenim to dosta mi je hitno...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

treba mi pomoc, kad povezem laptop na TV HDMI kablom i pustim film cuje se zvuk na laptopu... renije je bilo normalno culo se na TVu. gde mogu da promenim to dosta mi je hitno...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Ako imas windows 7 kliknes start i ukucas change sound card settings
Tu označiš televizor i klikneš set default.
Tu označiš televizor i klikneš set default.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sandero Golf Sandero Golf Sandero Golf Sandero Golf Sandero Golf
TT
TT