A onda procitas moj post opet,bez ostrascenosti i skapiras da sam ja samo rekao zasto mu ja preporucujem da zaobidje alfu. Ne da se svakom kvari,vec da sam od svih ljudi za koje znam da su je vozili,dobio preporuku za izbegavanje... Ja ne mogu tvojim iskustvom da je preporucujem,vec samo mojim... Moje licno misljenje je da se Alfa ne kupuje sa preko 100k km,ne mora znaciti da je i ispravno.starac vujadin napisao:A ja da pozovem 20 koji će imati drugačije iskustvo? Mogao bih i mnogo više, samo pustim link ove priče ljudima sa Alfa foruma, došlo bi njih njih 100Xepoj87 napisao:Ajde,na sledecem okupljanju ja nazovem barem 2 drugara koji su vozili Alfe,pa vidimo da li su price taxista. Nekako se Alfe samo kod nas ne kvare i to samo fanovima brenda... Mozda je i visa sila u pitanju,pa sto vise volis brend,to ti se manje kvari... Sta ja znam,ja sam samo debeli vozac zatamnjene mecke...
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 BetaSo what, onda je Alfa super? Ne dokazuju se tako stvari. Ja nisam rekao da se Alfe ne kvare, niti tvrdim da su nesalomive nego si ti odvalio jer ne poznaješ ta kola, sem iz priča "taksističkog miljea".
Neka si ti meni živ i zdrav, voziš jednu od retkih marki na svetu koja je starija od Alfa Romea. Nemoguće je da ljudi preko 100 godina uvaljuju sranja od kola i da to prolazi.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta