Stigla zima!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Stigla zima!
Pre dva dana drugaru je pao sneg na Peugeot 307. Ishod je iskrivljen krov, napukla farba na pregibima lima. Na sreću, šoferka se izvukla, a malo je falilo da je iskrivljeni lim nategne i da pukne, da ne govorimo da je i na nju direktno palo. Predračun majstora - 180€.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Cuti, jos nije ni strasno po ceni koliko je moglo da bude...Sloba napisao:Pre dva dana drugaru je pao sneg na Peugeot 307. Ishod je iskrivljen krov, napukla farba na pregibima lima. Na sreću, šoferka se izvukla, a malo je falilo da je iskrivljeni lim nategne i da pukne, da ne govorimo da je i na nju direktno palo. Predračun majstora - 180€.

Al traljaju ruke limari i glass servis ... :\
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Još kad bi neko objasnio šta je smešno liku koji snima... 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Idiot.
P.S. Nadam se da to nije Gagi.
P.S. Nadam se da to nije Gagi.

Kod Grocke je situacija slična kao kod Ratnog ostrva. Na nekim slikama se vidi šumarak sa desne strane. To je gročanska ada - ostrvo u Dunavu. Plovni put je od ade ka banatskoj strani, tako da je od ade ka Grockoj "slepo crevo". Kad tome dodaš da je struja takva da nosi na gročansku stranu shvatiš da su uslovi identični kao kod ratnog otrva.dragan napisao:au koliko leda...
nazire li se tome kraj?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
ovako je bilo neki dan na zemunskom keju, rascistilo se dobro kako je bilo pre nedelju dana

- FitnessGuy
- Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56
Smeje se zato što, verovatno, nema svoj auto ili je negde na sigurnom, pa mu je zanimljiva tuđa nesreća.fq400 napisao:Još kad bi neko objasnio šta je smešno liku koji snima...
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Au jbm ti sunce!!!!!!Gaginh0 napisao:Ne mogu da izmenim moju prethodnu poruku...
Ne znam da li je ovo neko vec kacio ovde...
http://www.youtube.com/watch?v=KWs3N4_V2tc

videh ovo juce...onaj beli je najgore prosao...katastrofa...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dajte skupljajte te plastike, šusplehove i ostalo što nađete, možda nekom nešto zatreba.
Što se tiče padanja snega i leda sa krovova, čuo sam za puno takvih slučajeva. Na stranu sve, najbitnije je da niko ne bude povređen, a auto će se kako tako, popraviti.
Kod mene u dvorištu se dobar deo otopio, ostalo je snega samo na gomilama koje su napravljene kad smo čistili prilaze i mesta za kola. Ali sad imam drugi, veći problem. Blato. Juče umalo da se zaglavim. Sreća pa ove gume kopaju dobro tako da sam izašao posle i preparkirao na drugi parking, gde je betonirano.
Danas pranje kola. Otkad je kod mene nije bio ovako prljav.

Što se tiče padanja snega i leda sa krovova, čuo sam za puno takvih slučajeva. Na stranu sve, najbitnije je da niko ne bude povređen, a auto će se kako tako, popraviti.
Kod mene u dvorištu se dobar deo otopio, ostalo je snega samo na gomilama koje su napravljene kad smo čistili prilaze i mesta za kola. Ali sad imam drugi, veći problem. Blato. Juče umalo da se zaglavim. Sreća pa ove gume kopaju dobro tako da sam izašao posle i preparkirao na drugi parking, gde je betonirano.
Danas pranje kola. Otkad je kod mene nije bio ovako prljav.
Posetite www.garaza.rs !
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

U Vjeterniku nesto padao, pa sad je presao u kisu, nadam se da ce tako i ostati
What i do for the livin'? I live for the livin'.