Tapatalk Post.
Ja imam tetovazuDusan napisao:Ja ne vidim nista dobro u tome. Sad ako se meni svidja Audi npr. i onda tom brendu opadne kvalitet, vrlo lako bi ga zamenio za neki drugi. Po meni se auto ne kupuje emocijama, vec racionalnoscu.
Jel ti bese imas tetovazu alfinog znaka ili sam te pobrkao sa nekim drugim alfistom? Znam da sam video da neko ima, ne mogu da se setim ko.TheWickerMan napisao:Necu ulaziti u raspravu, da ne bi bio etiketiran kao fanboj (mada mnogi misle da jesam)
Ne bi, ali bi napravio dobar uvod. 159 je auto s dosta tevtonskog u sebi, "germanizovana Alfa" i zato se ona sviđa onima kojima se inače Alfe ne sviđaju, a zadrtim Alfistima baš i ne. Nema neke tipične Alfine kvalitete, ali ima neke druge. Kupovina polovne 159 je više racionalan izbor nego emotivan jer za 8-10000 eura dobiješ vrlo kvalitetan i dobro opremljen auto, koji uz to i danas izgleda jako dobro.Dusan napisao:Jel to znaci da ako bi sada prodao Skodu i kupio polovnu 159 sa 100k+ bio bi pravi entuzijasta, ljubitelj automobila, dobrog dizajna, automobilske istorije, bio bi razlicit od ostalih, jednom recju kul?
Nisi mene pitao, ali moram da prokomentarišem, ako dozvoljavaš. Što je to bitno kada prosečan Srbin pređe 11000km godišnje? 2 sata u servisu i 200eura je kompletan trap, i to na svakih (lupam) 15 godina (ako uzmemo tvoju cifru).Xepoj87 napisao:
A tebe mogu samo da pitam,da li je tvoja Alfa docekala 150.000km bez kvarova na trapu?
Zato sto im je ispod nivoa da pricaju o tomeDusan napisao:Ima problema i kad kupis golf 5 iz uvoza, ali ne cujem od svakog vlasnika da po nesto fali.