1000 zašto - 1000 zato!
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Jel ovo tema za sve i svasta ? Jel imamo ovde nekog da mi objasni kako se sipa i gde omeksivac i kalgon u ves masinu ? Nemojte da se smejete sto ne znam . zvao sam sve prijateljice ali slaba vajda od novijih generacija,nisu bas domacice 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Koliko sam pratio, na isto mesto gde i prašak. Osim ako je u zatvorenom rastvarajućem pakovanju, tada ide u bubanj. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Gaginh0 napisao:Kad silazim sa Brankovog mosta kojom ulicom mogu prema Bul. vojvode Bojovica, jel mogu odmah da sidjem u Karadjordjevu ili u Pop Lukinu?
Neprovereno, ali mozes
- Gaginh0
Znam da je pre moglo odmah na prvom semaforu levo, ali nisam siguran da jos uvek moze...
Mrzim kad moram da predjem preko reke
Mrzim kad moram da predjem preko reke

Sa Brankovog desno u Crnogorsku pa iz Crnogorske desno u Karađorđevu. U pop Lukinu ne smeš da skreneš!
Poslednji put je moglo, ali jako retko idem tim putem
Mc onda si baš davno prošao tuda ako se smelo u Pop Lukinu. 

- Gaginh0
Ok, hvala, to me je interesovalo. Ipak sam ja pre 6 godina skrenuo u Pop Lukinu, tad je smelo, moj prvi odlazak u BG sa mojim autom, sa sve punim rezervoarom i navigacijom "za svaki slucaj" 

Nema tu sta da ne sme, ima 20cm visok ivicnjak koji kaze da ne moze 
Desno sa mosta, pravis polukrug, prolazis ispod mosta, i ides samo pravo (prati kamione
)
Pripazi na rupe u Karadjordjevoj

Desno sa mosta, pravis polukrug, prolazis ispod mosta, i ides samo pravo (prati kamione

Pripazi na rupe u Karadjordjevoj
- Gaginh0
Nemoj rupe i gume da mi spominjes, trap mog Pola treba odneti u muzej posto je jos uvek zategnut, a sta je sve presao i prosao...
E snacicu se ja lako pa makar zavrsio na Kaludjerici. Ali po mapi bi kad sidjem sa mosta desno trebao da skrenem jednom desno, pa drugi put desno u Crnogorsku, pa tek onda desno u Karadjordjevu, jel tako?
E snacicu se ja lako pa makar zavrsio na Kaludjerici. Ali po mapi bi kad sidjem sa mosta desno trebao da skrenem jednom desno, pa drugi put desno u Crnogorsku, pa tek onda desno u Karadjordjevu, jel tako?
Ma samo motaj desno dok ne ugledaš šlepere što kaže Sokić.
Nema gde da skreneš u neku manju ulicu kad siđeš sa Brankovog. Ako ideš non stop desno moraš ući u Crnogorsku pa u Karađorđevu.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ma, lako je, kao sto su ti rekli. Iskljucujes se sa mosta , drzis desno, i odmah na semaforu desno u Crnogorsku. Na kraju je semafor na kojem ides desno u Karadjordjevu. Dakle, kada naidjes na sine, ides desno
Posle pratis sine ili kamione, te na kraju ulice, pod Kalemegdanom, ides levo u Bulevar.

Poslednja izmena od pedja u 17 Avg 2013, 20:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa kazem ti,samo motas desno, tacnije 270 stepeni, kad krenes da se spustas. Pravis polovinu perece 
Kad budes ispod mosta, pored sina, u Karadjordjevoj si.

Kad budes ispod mosta, pored sina, u Karadjordjevoj si.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Omeksivac sipas u najmanju posudu gde postoji jedan istureni pipak sa oznakom "max" do koje sipas, nikako preko toga. Kalgon dodas u prasak iako I ne moras da ga koristisMilos napisao:Jel ovo tema za sve i svasta ? Jel imamo ovde nekog da mi objasni kako se sipa i gde omeksivac i kalgon u ves masinu ? Nemojte da se smejete sto ne znam . zvao sam sve prijateljice ali slaba vajda od novijih generacija,nisu bas domacice
Sent from my BlackBerry using Tapatalk