Vožnja zaustavnom trakom
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Prekršaj: vožnja zaustavnom trakom - diskusija
Bilo ovo zezanje ili ne, cinjenica je da je to moguce uz jaku vezu.
Sad ako cemo iskreno, promil ljudi ne bi potegao vezu da moze, al bas zato je to na drzavi da onemoguci, a a ne na savesti pojedinca.
Sad ako cemo iskreno, promil ljudi ne bi potegao vezu da moze, al bas zato je to na drzavi da onemoguci, a a ne na savesti pojedinca.
Posto sam stalno na auto-putu (makar isao od spanskih boraca do antif. borbe, izadjem na auto-put), vidjam ih svaki dan.
Sad me je (u pola 1 ujutru) lik sa Asconom obisao zaustavnom (tacnije probao) na uzbrdici prema BK od studenjaka. Zasto? Ne znam.
Ugl, nisam mu dao, dodao gas i iskljucio se na BK.
Jako mi je zao sto nema jos 10 presretaca koji ce stalno da hvataju takve budale.
Inace, bas sam obratio paznju izmedju mostara i autokomande lepo postoji znak da iako je puna isprekidana onom debelom linijom ima 2 trake za voznju, a ona se racuna kao zaustavna. Pretpostavljam da je zbog intenziteta saobracaja ostavljena cela isprekidana, ali da je sasvim legitimno ako presretaci tu hvataju kad nema guzve.
Sto se veza tice... Mos' da ubijes coveka i da se izvuces, a kamoli da obises snimak...
Ja u Srbiji volim veze i treba da se koriste, uvek fini ispadnu budale.
Sad me je (u pola 1 ujutru) lik sa Asconom obisao zaustavnom (tacnije probao) na uzbrdici prema BK od studenjaka. Zasto? Ne znam.
Ugl, nisam mu dao, dodao gas i iskljucio se na BK.
Jako mi je zao sto nema jos 10 presretaca koji ce stalno da hvataju takve budale.
Inace, bas sam obratio paznju izmedju mostara i autokomande lepo postoji znak da iako je puna isprekidana onom debelom linijom ima 2 trake za voznju, a ona se racuna kao zaustavna. Pretpostavljam da je zbog intenziteta saobracaja ostavljena cela isprekidana, ali da je sasvim legitimno ako presretaci tu hvataju kad nema guzve.
Sto se veza tice... Mos' da ubijes coveka i da se izvuces, a kamoli da obises snimak...
NexT napisao: Jako mi je zao sto nema jos 10 presretaca koji ce stalno da hvataju takve budale.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Next taj kod Autokomande je stari znak, a to sada vise nije zaustavna 100%
Brzine idu u H-a !!!

OK drugari ja sam vam rekao sta je bilo da li cete vi meni da verujete ili ne to me bas nesto zabole lakat, dalje moracu da odgovaram jednom po jenom necu citiati jer me mrzi a svako ce procitati ono sto me je pitao, dakle:
1.Nikakav tinejdzer nisam osim ako se tinejdzeri zovu ljudi od 33 godine.
2.Neko rece da se ja ovim hvalim, tacno sam znao da 99% vas ni ne cita sta sam napisao ili samo do pola, a ja sam napisao da se ne hvalim ovim vec da je moj postupak za osudu, dakle procitajte ponovo sta sam napisao.
3.Neko rece da zivim u Diznilendu ili kao rece, pa dobro ko hoce da mi veruje nek veruje ja nemam potrebe da lazem.
4.ja ne trolujem, a ovo sam samo napisao da znate da se moze sve to izbrisati naravno rekao sam vec i kako, da vas niko ne laze da ne moze.
Ja mislim da je to to, jos jednom da kazem tj. ponovim JA JESAM KRIV, ne hvalim se tim postupkom jeb devojka kasnila na posao kaze ajde pozuri.
Moj cilj posta je bio da vam kazem da moze da se obrise a ne da mislite da to ne moze, doduse rekao sam i ko moze, a posto 99% ljudi nema takve veze, zato i kazem, NE ZEZAJTE SE SA PRESRETACIMA, ako niste "jaci" od onog koji je u presretacu.
Dakle vidim da ste svi promasili i niste shvatili poentu mog posta, a poenta je EDUKATIVNE prirode u svakom smislu, kao i u smislu da je sve moguce iz razloga da vas niko ne laze da ne moze.
Postujte saobracajne propise....(nisam cinican)
P.S. A da vas pitam nesto iskreno da li neko od vas nebi potegao neku vezu da treba da plati 1000EUR, najmanje 8 meseci bez dozvole i 14 poena, ali iskreno, pusti sad to da li bi uradio tako nesto ili ne, desi ti se uradio si i sta onda ali iskreno.
Ili uzmite neki banalan primer, da se zaposli a zna recimo direktora te ustanove, kompanije...
Daj da vidim koliko ste iskreni svi koji me napadate da li bi isto da mozete ucini za sebe?
Ja znam odgovor od svih ali da vidim koliko vas je posteno bar preko kompa da prizna, ajde.
2.Neko rece da se ja ovim hvalim, tacno sam znao da 99% vas ni ne cita sta sam napisao ili samo do pola, a ja sam napisao da se ne hvalim ovim vec da je moj postupak za osudu, dakle procitajte ponovo sta sam napisao.
3.Neko rece da zivim u Diznilendu ili kao rece, pa dobro ko hoce da mi veruje nek veruje ja nemam potrebe da lazem.
4.ja ne trolujem, a ovo sam samo napisao da znate da se moze sve to izbrisati naravno rekao sam vec i kako, da vas niko ne laze da ne moze.
Ja mislim da je to to, jos jednom da kazem tj. ponovim JA JESAM KRIV, ne hvalim se tim postupkom jeb devojka kasnila na posao kaze ajde pozuri.
Moj cilj posta je bio da vam kazem da moze da se obrise a ne da mislite da to ne moze, doduse rekao sam i ko moze, a posto 99% ljudi nema takve veze, zato i kazem, NE ZEZAJTE SE SA PRESRETACIMA, ako niste "jaci" od onog koji je u presretacu.
Dakle vidim da ste svi promasili i niste shvatili poentu mog posta, a poenta je EDUKATIVNE prirode u svakom smislu, kao i u smislu da je sve moguce iz razloga da vas niko ne laze da ne moze.
P.S. A da vas pitam nesto iskreno da li neko od vas nebi potegao neku vezu da treba da plati 1000EUR, najmanje 8 meseci bez dozvole i 14 poena, ali iskreno, pusti sad to da li bi uradio tako nesto ili ne, desi ti se uradio si i sta onda ali iskreno.
Ili uzmite neki banalan primer, da se zaposli a zna recimo direktora te ustanove, kompanije...
Daj da vidim koliko ste iskreni svi koji me napadate da li bi isto da mozete ucini za sebe?
Ja znam odgovor od svih ali da vidim koliko vas je posteno bar preko kompa da prizna, ajde.
Poslednja izmena od dusman u 17 Avg 2013, 23:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Postujte saobracajne propise!!!
Ne, a mi smo mislili svi ovde kompletno da ne moze da se obrise... I da moze samo ako si "jaci od ovog u presretacu". A eto i ti da znas da ne moras da poznajes nikoga iz vrha da bi obrisao... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Pa pogledaj malo forume, i poslusaj malo sta pricaju tj. pitaj onog u presretacu da li moze da obrise snimak, ne moze.
Ja ti kazem da moras iz vrha policije, ja nisam odmah hteo da zovem ... ali kad nisu mogli par nacelinika da urade to, morao sam.
Ja ti kazem da moras iz vrha policije, ja nisam odmah hteo da zovem ... ali kad nisu mogli par nacelinika da urade to, morao sam.
jeste sam vrh policije ti treba da ti nebi pisali kaznu
to sto ti verujes u to tvoj problem, ja znam par slucaja gde se sve resavalo mnogo jednostavnije
doduse nije bila zaustavna traka u pitanju nego prekoracenja...

to sto ti verujes u to tvoj problem, ja znam par slucaja gde se sve resavalo mnogo jednostavnije

doduse nije bila zaustavna traka u pitanju nego prekoracenja...
Ti nacelnici nisu hteli ocigledno, a moze mnogo manji cin da sredi mnogo vece probleme od presretaca.dusman napisao:Pa pogledaj malo forume, i poslusaj malo sta pricaju tj. pitaj onog u presretacu da li moze da obrise snimak, ne moze.
Ne nego da bi se obrisao snimak sa presretaca, i kazna od 1000eur, 8 meseci bez dozvole i 14 pooena, ne znam da li znas ali to je jedan od najtezih prekrsaja, za prekoracenje cak i crveno svetlo se manje dobija, pogledaj malo znakon, evo ako si zeljan da isprobas vozi zaustavnom pa pozovi tog koga znas da vidis sta ce da ti kaze, mozes da se smejes, ali kad ode kod sudije onda ces plakati.
Probaj....
Da li nisu hteli ili, dobri su prijatelji mog oca, ne znam zasto ne bi, nema veze, e sad mozda nisu hteli mada kazem dobri prijatelji su mu.
Nego svi koji su me napadali nesto ne vidim da je iko odgovorio da je imao vezu da li bi potegao, ne mora za ovakvom situacijom, svejedno za zaposlenje, za bilo kakvu privilegiju?
Probaj....
Da li nisu hteli ili, dobri su prijatelji mog oca, ne znam zasto ne bi, nema veze, e sad mozda nisu hteli mada kazem dobri prijatelji su mu.
Nego svi koji su me napadali nesto ne vidim da je iko odgovorio da je imao vezu da li bi potegao, ne mora za ovakvom situacijom, svejedno za zaposlenje, za bilo kakvu privilegiju?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Razmislite malo sta i gde pisete. Ako vas neko navlaci, ne mora znaciti i da morate da se izjasnjavate.
Sta znate, zadrzite za sebe. Nema brisanja i tacka.
Edit: zaboravih tacku
Sta znate, zadrzite za sebe. Nema brisanja i tacka.

Edit: zaboravih tacku
Poslednja izmena od pedja u 18 Avg 2013, 00:09, izmenjeno 1 put ukupno.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja ne bih. Da napravim prekrsaj, da znam da sam kriv, platio bi kaznu. Pa makar ona bila i 1000 evra, 14 poena i 8 meseci zabrane.dusman napisao:OK drugari ja sam vam rekao sta je bilo da li cete vi meni da verujete ili ne to me bas nesto zabole lakat, dalje moracu da odgovaram jednom po jenom necu citiati jer me mrzi a svako ce procitati ono sto me je pitao, dakle:
Ljudi, a što se vi čudite što neko zahvaljujući vezama u policiji ili gde već, može da izbegne kaznu za saobraćajni prekršaj? To je tako u apsolutno svim zemljama, čak i onim koje žele da se predstave drugačije (švajcarski i nemački licemeri, npr).
Svuda je npr. 1% ljudi iznad (nekih) zakona. Ali se zato ostalih 99% goni ultra-efikasno za svaki prekršaj. S druge strane, kod nas svaki dan gledam kretene koji ne uključuju migavac (samo bez ikakve najave skrenu na tebe) ili, još gore, voze u nedozvoljenom smeru ili čak trotoarom. I nikom ništa... To je suština problema, a ne to da li će neko ko ima vezu u "policijskom vrhu" uspeti da sredi neplaćanje kazne.
Svuda je npr. 1% ljudi iznad (nekih) zakona. Ali se zato ostalih 99% goni ultra-efikasno za svaki prekršaj. S druge strane, kod nas svaki dan gledam kretene koji ne uključuju migavac (samo bez ikakve najave skrenu na tebe) ili, još gore, voze u nedozvoljenom smeru ili čak trotoarom. I nikom ništa... To je suština problema, a ne to da li će neko ko ima vezu u "policijskom vrhu" uspeti da sredi neplaćanje kazne.
Ђенерал Јанковић
Kao prvo da kazem da bih se i ja vadio na nekog da slucajno napravim prekrsaj. Kad prekoracim brzinu ili se pogresno parkiram nikog ne zovem, jer je to bila moja svesna odluka da to radim pa i snosim posledice. Bas zbog toga i cekam mesec dana zabrane. Iz tvojih zakljucaka ,za koje tvrdis da su edukativne prirode, moze se zakljuciti da treba voziti bahato ako imas vezu,a obicni smrtnici umrite i vozite u koloni. Clan stanislaw se brine zbog greske njegove zene i par metara sto je vozila zaustavnom trakom, jer nema koga da okrene.dusman napisao: 4.
Jedino tvoje opravdanje za voznju zaustavnom trakom je da devojka kasni na posao, stvarno veliki razlog