Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Grčka
Laki, nije Cep, nego Dzep, haha! :-D Evo mene sada u Romantiku, svaku priliku koristim da se javim. :-D
Pajo, ja bas bas volim pumpe, da stanem, odmorim, sipam gorivo. Posebno one gde ima dobrog goriva, malopre sam na Lukoilu uzeo 98, najbolje sto su imali.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Pajo, ja bas bas volim pumpe, da stanem, odmorim, sipam gorivo. Posebno one gde ima dobrog goriva, malopre sam na Lukoilu uzeo 98, najbolje sto su imali.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Re: Одг: Grčka
Kakobre znas da je bolji kad mu ni ime ne znas :lol::lol::lol:Laki021 napisao:Samo par km od Predejana nalazi se restoran Cep koji je verovatno po kvalitetu bolji od Predejana.
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Srećan put i tebi.Texonja napisao:Dobro jutro iz Nis!
Oko 7-8h krecem i ja odavde put Mola Kalyve na Kasandri. Tamo sam od 18. do 28.avg, pa cu onda bukirati jos par dana na Sitoniji ili Atosu.

Širim haos!
Ogi jel cirneš malo benzin pre tankovanja da proveriš kvalitet? Ono malo u levi obraz, malo u desni, malo pod jezik pa pljuc. Mogu da te zamislim.Ogi napisao:Pajo, ja bas bas volim pumpe, da stanem, odmorim, sipam gorivo. Posebno one gde ima dobrog goriva, malopre sam na Lukoilu uzeo 98, najbolje sto su imali.

Re: AW: Grčka

Gesendet von meinem GT-I9505