prolazak kroz žuto i crveno svetlo 6 poena/ 15.000-30.000 din. Ili zatvor do 30 dana /najmanje 3 meseca zabrana-ZOBSWolfy napisao:A,koja je kazna za prolazak naa zuto?
Zuto ti dodje isto kao crveno

prolazak kroz žuto i crveno svetlo 6 poena/ 15.000-30.000 din. Ili zatvor do 30 dana /najmanje 3 meseca zabrana-ZOBSWolfy napisao:A,koja je kazna za prolazak naa zuto?
Ne brini se, vec si bila u raskrsnici. I meni se desavalo nekoliko puta da prodjem na zuto, upali zuto kad sam vec presao zaustavnu liniju. Zato i zakon kaze da smes da prodjes ako ne mozes bezbedno da se zaustavis.Bebana napisao:Pozdrav![]()
Juce sam na raskrsnici Omladinskih brigada-Jurija Gagarina prosla na zuto, tj upalilo se zuto kad sam vec usla na raskrsnicu![]()
Da li da ocekujem pisamce
U Pozarevcu, barem sto ja znam, ima samo dva semafora sto treperi zeleno (i to nisam 100% siguran da li je 1 ili 2). Na svim ostalima samo sibne zuto odjednomnidza napisao:Tešto je to izvodljivo u praksi, barem dok svi semafori ne budu u dlaku isti. I dalje ima semafora koji trepću jednom, neki dvaput, neki triput, a neki ne trepću uopšte.
Ne bih voleo da čujem da su počeli da šalju ljude u zatvor zbog žutog svetla. Na sreću, nisam još uvek čuo tako nešto.