Veruj mi da je istina... ja sam odgledao sve sezone, trenutno cekam kraj 6 sezone. Serija je odlicna , skroz je nepredvidiva sto joj daje tu dozu zanimljivosti i nezivesnostisteva_anya napisao:Da li je istina da se Breaking Bad http://www.imdb.com/title/tt0903747/ serija na koju se navuces?!
Par ljudi je reklo da su prvih nekoliko sezona pogledali za nedelju dana, kao ludilo serija, bolja od prve sezone Prison Break-a ...
Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
To sam i ja primetio, promašili Das-amethane.master napisao:Da, simptomatično da su preskočili Der Golfa.
Odgledao MI SMO MILEROVI i
upisah se od smeha. Nekada jesu ocekivane fore ali su opet neocekivano dobre
.
Preporucujem u potpunosti.
Odgledao i NOW YOU SEE ME, i za mene je bedak film, tj. vise sam ocekivao,
takodje i odgledao PAIN & GAIN
isto takav je i IRON MAN 3, bas nista posebno...
gledah GLORY is 89. Dobar film, malo forsiraju neistine, ali ako se cita izmedju redova, vidi se pravi razlog oslobadjanja crnaca i borbe za "njihova" prava.
EMPIRE STATE 2013, ocena 3-4 od 10
The ICEMAN 2012, mnogo dobar film, (radjen po istinitom dogadjaju)
Odgledah i LAST BOY SCOUT 91 po 2. ili 3. put, i mogu reci da uvek se moze pogledati .
THE GREAT GATSBY, film nije los, malo je radnja u nekim trenucima dosadna, ali sve u svemu ok film. ipak je cudno zasto je lik poludeo ali sta da se radi
THE BIG WEDDING 2013, zaista smesan film, sto bi reko' Zika Pavlovic, "Ko karingtonovi, ne zna se kuj koga kerebeci"
FINDING NEVERLAND 2004, dobar film, malo potresna prica, ali to i cini film dobrim
crtac EPIC 2013, nista posebno, malo osrednjeg humora i avanture, jedina svetla tacka je smekerski glas Christoph Waltz-a, koji "igra" zlog lika u crtacu
Odgledah i SCHOOL FOR.SCOUNDRELS, film za gledanje, za dobrim zapletom i jos boljim krajem. sasvim solidna komedija
odgledao sam ih dosta u poslednje vreme, ali ne moogu vise da pisem
Preporucujem u potpunosti.
Odgledao i NOW YOU SEE ME, i za mene je bedak film, tj. vise sam ocekivao,
takodje i odgledao PAIN & GAIN
gledah GLORY is 89. Dobar film, malo forsiraju neistine, ali ako se cita izmedju redova, vidi se pravi razlog oslobadjanja crnaca i borbe za "njihova" prava.
EMPIRE STATE 2013, ocena 3-4 od 10
The ICEMAN 2012, mnogo dobar film, (radjen po istinitom dogadjaju)
Odgledah i LAST BOY SCOUT 91 po 2. ili 3. put, i mogu reci da uvek se moze pogledati .
THE GREAT GATSBY, film nije los, malo je radnja u nekim trenucima dosadna, ali sve u svemu ok film. ipak je cudno zasto je lik poludeo ali sta da se radi
THE BIG WEDDING 2013, zaista smesan film, sto bi reko' Zika Pavlovic, "Ko karingtonovi, ne zna se kuj koga kerebeci"
FINDING NEVERLAND 2004, dobar film, malo potresna prica, ali to i cini film dobrim
crtac EPIC 2013, nista posebno, malo osrednjeg humora i avanture, jedina svetla tacka je smekerski glas Christoph Waltz-a, koji "igra" zlog lika u crtacu
Odgledah i SCHOOL FOR.SCOUNDRELS, film za gledanje, za dobrim zapletom i jos boljim krajem. sasvim solidna komedija
odgledao sam ih dosta u poslednje vreme, ali ne moogu vise da pisem
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kako si odgledao, bioskop?
u bioskopu sam samo gledao iron man 3, i miloerove, ostalo sve gledam kuci, ali samo blue-ray rip, ne gledam TS, R5, R6 i slicne varijante.
P.S. Odgledao u bioskopu i The Wolverine (2013), meni iskreno odlican film, malo americke patetike sa zenama, ali sve u svemu odlican, jos na kraju postoji "iznenadjenje" za sve ljubitelje franšize.
P.S. Odgledao u bioskopu i The Wolverine (2013), meni iskreno odlican film, malo americke patetike sa zenama, ali sve u svemu odlican, jos na kraju postoji "iznenadjenje" za sve ljubitelje franšize.
- Grujic
- Moderator
Zato i pitam, Milerove bih baš da gledam, al ako i ima, ima samo cam a to neću sigurno...
Videću u bioskop neki dan, ako ne lepo čekam kvalitetan rip
Videću u bioskop neki dan, ako ne lepo čekam kvalitetan rip
Ja odgledao T(j)urbo....solidan crtic
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Odgledao Pain and gain.
Mozda sam ocekivao ozbiljniji film ali ona troj‘ca su totalni kreteni
Mozda sam ocekivao ozbiljniji film ali ona troj‘ca su totalni kreteni
Poslednja izmena od blaugrana u 23 Avg 2013, 10:06, izmenjeno 1 put ukupno.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Re: Odg: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledan
Meni je Pain and Gain bas glup film ,ocekivao sam mnoooogo vise
Poslato sa HUAWEI G510-0200 koristeći Tapatok 2
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Re: Odg: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledan
iggyboy napisao:Meni je Pain and Gain bas glup film ,ocekivao sam mnoooogo vise
jeste zanimljiv na trenutke jer su oni bas moroni ali ukupno gledano malo me je smorio
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Pogledao i ja Pain & Gain.
Svidela mi se rezija, malo me podsetilo na trejler za Get the gringo http://www.imdb.com/title/tt1567609/
Steta sto su njih trojica kreteni, par puta sam se zapitao da li je moguce da je istinita prica?!
Pogledao prvu epizodu Breaking Bad-a. Deluje zanimljivo, mada nije imalo WOW efekat kao Prison break.
Svidela mi se rezija, malo me podsetilo na trejler za Get the gringo http://www.imdb.com/title/tt1567609/
Steta sto su njih trojica kreteni, par puta sam se zapitao da li je moguce da je istinita prica?!
Pogledao prvu epizodu Breaking Bad-a. Deluje zanimljivo, mada nije imalo WOW efekat kao Prison break.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Grujic
- Moderator
Meni je P&G lepo legao, mada su mi očekivanja bila adekvatna filmu
Odgledao bio relativno skoro
http://www.imdb.com/title/tt0110413/?ref_=sr_2
Visoko je na imbd dosta, film jeste dobar, al iskreno meni nije baš toliko
Odgledao bio relativno skoro
http://www.imdb.com/title/tt0110413/?ref_=sr_2
Visoko je na imbd dosta, film jeste dobar, al iskreno meni nije baš toliko
tad je dobro legao ljudima...
odgledao the icemen, nije los, zanimljiv...
odgledao the icemen, nije los, zanimljiv...
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
moje preporuke za film MUD , odlican je ,
i da ponovo podsetim za seriju Strike Back , krenula je skoro i cetvrta sezona , ako volite akciju obavezno pogledajte
i da ponovo podsetim za seriju Strike Back , krenula je skoro i cetvrta sezona , ako volite akciju obavezno pogledajte
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ja sam odgledao bioskopsku kopiju (audio na Ruskom
) World War Z ... film je
Pošto preferiram SF tematiku, moram da primetim da se u zadnjih 5-6 godina snimaju samo teška sr@nja od filmova (sa tu i tamo ponekim izuzetkom).
Da, gledao sam i Oblivion ... može da prođe - mada su ga utupili teško, to je moglo mnoooogo bolje da se odradi (scenarij je uvek problem, slika i efekti su OK).
Pošto preferiram SF tematiku, moram da primetim da se u zadnjih 5-6 godina snimaju samo teška sr@nja od filmova (sa tu i tamo ponekim izuzetkom).
Da, gledao sam i Oblivion ... može da prođe - mada su ga utupili teško, to je moglo mnoooogo bolje da se odradi (scenarij je uvek problem, slika i efekti su OK).