Još 100 strana ćemo da se prepucavamo i svi će ostati na istim pozicijama i neće shvatiti da sam samo ja u pravu

Zapravo, skuplja kola se jako jako retko kupuju da zaradjuju novac, kako u Srbiji tako i na zapadu... jednostavno ko ima para kupi dobar auto, bilo to za posao bilo privatno. Ko nema kupi nesto jeftinije opet nebitno da li je to privatno ili poslovno voziolo. Pitanje je samo ko koliko zaradjuje i koji procenat je spreman da ulozi u kola.ficha007 napisao:"
Takvi automobili se kupuju na Zapadu sa tom namerom ( da zarađuju novac ).
Upravo tako ali me mrzelo da odgovaram na ociglednu provokacijuXepoj87 napisao:Ja sam mislio da smo price o tome kako ko god ima para,ne razmislja o razlici u odrzavanju,voznji i slicno...
Neko ko ima 10.000e mesecno,moze da daje 3.000 na kredit za kucu,1.000 na camac,3.000 na zivot i da jednostavno nema za ML 63 AMG i sve troskove koje on nosi,te samim tim prica da neko ne razmislja o razlici u ceni exploatacije i kupovnoj ceni izmedju kola je smesna.
Da nije tako,niko ne bi vozio ML 250 CDI,nego bi svi furali 500 benzinjaru...
A razlika izmedju samo 2 motora u istom modelu moze da bude 10.000e godisnje lagano,bez razlike u ceni vozila koja moze u klot varijanti da bude 20.000e...
Mislim ljudi,zar zaista ima neko ko tako razmislja poput vas?
To je kao kada bi neko cigance koje pere prozore ceo dan za neku sitnu kintu,videlo Grujica recimo u CRV-u i reklo:
Ma bole njega uvo,ako ima 30 soma za auto,bas ce da gleda da li da kupuje Nike ili Bogner trenerke,jer je razlika izmedju njih svega 500e...
Oduvek sam se jezio kada neko kaze ovakve nebuloze "ko ima,tog bas briga".Svako,ko je stekao postenim radom novac,koliko kod da ga ima,gledace maksimalno da ustedi I da ga ne baca tamo gde ne mora.crni napisao:ne, ja se ne salim, ali ako ti gledas da li je odrzavanje 1000 ili 2000e a vozis auto od 40000 onda diskusija gubi smisao jer su nam pogledi na zivot potpuno suprotniADrei napisao:pretpostavljam da se saliscrni napisao:Najjaci su oni koji gledaju koliko trosi i koja je cena odrzavanja automobila od 50 soma evra:-)
Koga je to briga!?
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Ima i Nemaca sposobnih za takve izazovemisha napisao:Naravno,japanac.