Ukoliko imaš drugačije mišljenje od nekih, slobodno ga iznesi, a ne da pišeš da drugi pišu gluposti.

Procitaj slobin post, sve je rekao.nixa napisao:@crni
Ukoliko imaš drugačije mišljenje od nekih, slobodno ga iznesi, a ne da pišeš da drugi pišu gluposti.
U Grcku idem od 1988. i samo dva puta nisam isao kolima. Ti si bio tri puta. OK. Vec posle prvog puta nisi trebao vise da ides ako ti se vec ne svidja. Poznajem coveka koji je bio samo jednom i to na Krfu. Razocarao se, ispljuvao i grke i grcku i letuje iskljucivo na Adi i u CG. Ne zanima ga. Tako mozes i ti ali nemoj generalizovati jer milioni srba idu u grcku vec decenijama i svi imaju pozitivne utiske. A sto se voznje i vozaca tice mi smo poslednji na svetu koji trebaju nekom da drze lekcije o tome.nixa napisao:Druže,
ja sam izneo svoje mišljenje koje vidim da je slično sa Texom, Pajom, Ogijem... i ne vidim potrebu za time da pokušavaš da me ubediš da su Grci super. Poslednje tri godine sam svako leto išao u Grčku i u dva hotela je bilo ciganskih pokušaja naplate svega i svačega. Neko je imao lepa iskustva, ja sam imao loša i ne možeš me ubediti u suprotno.
Ovog leta na autoputu od Soluna do Janjine, 85% Grćkih tablica ne pali svetla u tunelima, koji su često dugački i po 3-4km.
Na putu između Janjine i Patre me je barem 15 kamiona obišlo na duploj punoj, pritom sam išao po ograničenju, možda i malo preko.
U hotelskoj prodavnici (hotel ocenjen sa skoro 8/10 na booking.com) prodaju polovne lopte, kreme za sunčanje, ne dozvoljavaju da neko dodje na kafu u smeštaj, pokušaji da se naplate nameštaj koji nije oštećen, internet u sobi koji ne postoji...
Takvih problema nisam imao u Austriji, Nemačkoj, Sloveniji, Turskoj, Egiptu, Madjarskoj, itd...