Mobilne telekomunikacije
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Re: Mobilne telekomunikacije
Gde je IPS True HD Plus (Optimus G Pro ili Optimus G2) ??? :mad:
Sent from my LG Optimus G
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Milos_kg
B92: LG: Prvi displej sa 2.560 x 1.440 piksela
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=745002
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=745002
- Milos_kg
Najbrži telefoni na tržištu -> http://blic.rs/i/398483
Majko mila, danas svaka dzidza pise clanke... narocito je smesna slika na kraju.
Majko mila, danas svaka dzidza pise clanke... narocito je smesna slika na kraju.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Sta ocekivati drugo od Blica nego gluposti.... 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Neki dan citam ovaj tekst i ne verujem.
Nego, neki dan sam uzeo Lumia 620 i prvi utisci su zadovoljavajuci. WP8 trazi malo prilagodjavanja ali je sistem pun potencijala, primetan napredak sa novim "amber" apdejtom za koji sam dobio obavestenje odmah po paljenju telefona.
Opste je poznato da WP8 izuzetno tecno radi kako na flagship, tako na low end modelima i bas sam se trudio da "zakoljem" telefon, nisam uspeo, jednom se samo resetovao
Nisu sva debilna resenja otklonjenja apdejtom tako da su biseri kao sto je podesavanje zvuka multimedije isto sto i podesavanje zvuka zvona tj. kada gledate neki klip i smanjite zvuk, automatski ste smanjili jacinu zvuka zvona. File manager i dalje ne postoji, postoje neke uboge verzije skoro pa bezkorisne sto znaci, svako uredjivanje skladistenog prostora se vrsi preko racunara tj. povezivanjem telefona na isti. NFC ne radi kako bi trebalo, MS je upotrebu ogranicio iz sigurnosnih razloga te je onako, poluupotrebljiv.
Aplikacije za mene nisu problem, sve do jedne koje sam koristio na drugim telefonima sam nasao na marketplace-u, primetan je drasticno veci broj aplikacija u odnosu na period od pre par meseci kada sam poslednji put gledao. Mozda je mana sto se prakticno sve do jedne korisne aplikacije ovde placaju, simbolicno ali se placaju, "one" verzije ne postoje, za sada. Neke aplikacije su i dalje ne razradjene pa ponekada zastucaju kao na primer, Tapatalk cuveni, do sada mi se desilo par puta da se aplikacija iz cista mira ugasi pa moram sve ispocetka, ima jos primera samo ne mogu da se setim svega. Dobra je stvar sto apdejti izlazi sto znaci da se radi na tome
Najprijatnije iznenadjenje su definitivno eksluzivne Nokia aplikacije, pre svega Here+ navigacija, mape, programi za obradu fotografija i video klipova, Lense i td. prosto fenomenalno!
Sve u svemu, mislim da ovom sistemu treba dati sansu, po meni je u najvecoj prednosti u odnosu na Android kod ovih jeftinijih modela gde Android ne moze da pokaze pun potencijal i gde je koriscenje takvog telefona mucenje. Primetno je da je cela prica povoju i da MS ispravlje greske u hodu i ponavljam, ovaj sistem ima potencijal.
Nego, neki dan sam uzeo Lumia 620 i prvi utisci su zadovoljavajuci. WP8 trazi malo prilagodjavanja ali je sistem pun potencijala, primetan napredak sa novim "amber" apdejtom za koji sam dobio obavestenje odmah po paljenju telefona.
Opste je poznato da WP8 izuzetno tecno radi kako na flagship, tako na low end modelima i bas sam se trudio da "zakoljem" telefon, nisam uspeo, jednom se samo resetovao

Nisu sva debilna resenja otklonjenja apdejtom tako da su biseri kao sto je podesavanje zvuka multimedije isto sto i podesavanje zvuka zvona tj. kada gledate neki klip i smanjite zvuk, automatski ste smanjili jacinu zvuka zvona. File manager i dalje ne postoji, postoje neke uboge verzije skoro pa bezkorisne sto znaci, svako uredjivanje skladistenog prostora se vrsi preko racunara tj. povezivanjem telefona na isti. NFC ne radi kako bi trebalo, MS je upotrebu ogranicio iz sigurnosnih razloga te je onako, poluupotrebljiv.
Aplikacije za mene nisu problem, sve do jedne koje sam koristio na drugim telefonima sam nasao na marketplace-u, primetan je drasticno veci broj aplikacija u odnosu na period od pre par meseci kada sam poslednji put gledao. Mozda je mana sto se prakticno sve do jedne korisne aplikacije ovde placaju, simbolicno ali se placaju, "one" verzije ne postoje, za sada. Neke aplikacije su i dalje ne razradjene pa ponekada zastucaju kao na primer, Tapatalk cuveni, do sada mi se desilo par puta da se aplikacija iz cista mira ugasi pa moram sve ispocetka, ima jos primera samo ne mogu da se setim svega. Dobra je stvar sto apdejti izlazi sto znaci da se radi na tome

Najprijatnije iznenadjenje su definitivno eksluzivne Nokia aplikacije, pre svega Here+ navigacija, mape, programi za obradu fotografija i video klipova, Lense i td. prosto fenomenalno!
Sve u svemu, mislim da ovom sistemu treba dati sansu, po meni je u najvecoj prednosti u odnosu na Android kod ovih jeftinijih modela gde Android ne moze da pokaze pun potencijal i gde je koriscenje takvog telefona mucenje. Primetno je da je cela prica povoju i da MS ispravlje greske u hodu i ponavljam, ovaj sistem ima potencijal.
- Milos_kg
Poznato je da Ubuntu OS moze da se instalira na Google-ovim telefonima (Nexus serija), ali ovo sto oni spremaju, mislim da ce biti i vise nego konkurentno gigantima - svoje smartphone uredjaje.
Dual boot Ubuntu/Andorid, 4GB RAM-a, Dual-LTE (sto nama ne znaci mnogo), 128GB interne memorije, Sapphire Glass zastita (nesto skroz novo)... kostace manje od Galaxy S4 i iPhone5 (izvor: http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge)
http://www.youtube.com/watch?v=eQLe3iIMN7k
Dual boot Ubuntu/Andorid, 4GB RAM-a, Dual-LTE (sto nama ne znaci mnogo), 128GB interne memorije, Sapphire Glass zastita (nesto skroz novo)... kostace manje od Galaxy S4 i iPhone5 (izvor: http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge)
http://www.youtube.com/watch?v=eQLe3iIMN7k
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ovaj Ubuntu smartfon zvuču veoma obećavajuće ... možda i prvi put kupim jedan takav
(za sada mi je telefon samo telefon tj. još se nisam modernizovao po tom pitanju spoja kompjutera i telefona u jednom uređaju).

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Milos_kg
Verujem u njih, nije jos kraj!
Gledajuci malo po YT, Ubuntu OS izgleda bas zanimljivo... mozda Optimus G zamenim za Nexus 4, cisto da probam

Gledajuci malo po YT, Ubuntu OS izgleda bas zanimljivo... mozda Optimus G zamenim za Nexus 4, cisto da probam

Milos_kg napisao:Najbrži telefoni na tržištu -> http://blic.rs/i/398483
Pa ovo je strasno i sramotno. Da su nekome ko toliko ne zna o tehnici,dozvolili da pise clanke o istoj...Najnoviji Samsungov telefon „s4“ je trenutno najbrži telefon sa jezgrom od 1,9 gigaherca i s procesorom Qualcomm Snapdragon 600, koji vam garantuje odlične rezultate. Međutim, upravo radi veličine procesora potrebno je malo više vremena telefonu da se upali, što mu je ujedno i jedina mana.
Ne mogu da verujem,ali sam se bas iznervirao.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pogledaj ko piše članke o F1 na CNN. Globalni trend izgleda.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
iPhone 5S i Lumia....pardon 5C 

Hteo bih da uradim update sa Androida 4.0 na 4.1, medjutim to nisam nikako radio pa imam par pitanja:
1. da li ce mi taj update nesto obrisati (poruke, slike, muziku, aplikacije, kontakte itd.) ?
2. da li ce mi sve aplikacije raditi na toj novijoj verziji ?
1. da li ce mi taj update nesto obrisati (poruke, slike, muziku, aplikacije, kontakte itd.) ?
2. da li ce mi sve aplikacije raditi na toj novijoj verziji ?