Suzuki SX4 - generalna tema

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: Suzuki SX4 - generalna tema

Post od BAJKER »

Gornja slika je kada je cula da je poceo pad prodaje SX4 :mrgreen:
Donja slika je kada je SX4 bio na vrhuncu prodaje u Srbiji :mrgreen: :mrgreen:
Slika
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ala ste brzi,nema sta. :kezo:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Suzuki SX4 - generalna tema

Post od Sloba »

paja napisao:Felne su super i ubedljivo su lepše od standardnih petokrakih. Liče na Slobine.
Cuvam ih za zimski set za sledeci auto.8-)

Sent from my HTC One V
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

iskreno, na ulici je ne bih ni primetio.
podigla se bespotrebna fama oko teskog proseka
kakav auto takva prodavacica :kezo:
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Mislim da je malo neukusno komentarisati ovako javno nekoga.
Ono sto sam cuo na vise strana, a sto niko nije naveo je da je zena zaista profesionalac u svom poslu i vrlo dobro ga obavlja. Sigurno da ima i lepsih zena po prodajnim salonima, ali valjda u salon idemo da bi gledali i kupili auto, a ne ljude koji tamo rade. Ko hoce da pari oci na lepotice moze to na sajmu automobila.
Meni je bitnije znati da neko ozbiljno radi svoj posao, nebitno je kakao izgleda, mada je uvek prijatno videti lepu i zgodnu zenu, to ne sporim. Samo kazem, totalno mi je bezveze komentarisati ovako. Nije u pitanju ni Ceca ni Karleusa, koje se bave takvim poslom da je pozeljno sto vise komentara o njima i o njihovom izgledu, gde su i sta rade, jer nekih drugih kvaliteta bas i nemaju.

Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

trojanac napisao:Mislim da je malo neukusno komentarisati ovako javno nekoga.
:plusone:
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

Ono sto sam cuo na vise strana, a sto niko nije naveo je da je zena zaista profesionalac u svom poslu i vrlo dobro ga obavlja. Sigurno da ima i lepsih zena po prodajnim salonima, ali valjda u salon idemo da bi gledali i kupili auto, a ne ljude koji tamo rade. Ko hoce da pari oci na lepotice moze to na sajmu automobila.
Meni je bitnije znati da neko ozbiljno radi svoj posao, nebitno je kakao izgleda, mada je uvek prijatno videti lepu i zgodnu zenu, to ne sporim. Samo kazem, totalno mi je bezveze komentarisati ovako. Nije u pitanju ni Ceca ni Karleusa, koje se bave takvim poslom da je pozeljno sto vise komentara o njima i o njihovom izgledu, gde su i sta rade, jer nekih drugih kvaliteta bas i nemaju.

Sent from my HTC Desire X
momci se malo nasalili, nista strasno. mnogo je mladih petlica na forumu pa su malo dali sebi oduska :D
sto se tice profesionalnosti...uopste nisam opcinjen njenim znanjem i sposobnostima, ali je bila jako vesta da precuti kusur od dva soma dinara
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

crni napisao: ali je bila jako vesta da precuti kusur od dva soma dinara
Pa i to nekoga pali :D

TT
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

:plusone:

Moje iskustvo prilikom kupovine SX4 je bilo odlčno. Željka nas je dočekala kao pravi domaćin,ponudila sa kafom i sokom. Odgovorila je na svako pitanje koje sam postavio i ponudila test vožnju. Bila je profesionalna i predusretljiva. Pošto sam u salon došao spreman (sa kontra ponudom iz Beta Motors) počeli su pregovori. Posle puno telefonskih razgovora i razmenjenih mailova-dobio sam najbolju ponudu !

SX4 1.6 GS 4WD sam platio 13.590e a pritom dobio sam gratis zadnje park senzore u boji,metalik boju,montazu naslona za ruku i placanje po srednjem kursu. Koliko ja znam jos niko nije uspeo da dobije toliki popust. S obzirom da sam taj novac teškom mukom stekao,vredelo se boriti.

Prilikom prve redovne posete servisu,uljudno se javila i ponudila kafu. Međutim u toku servisa je iskrsao jedan problem koji je uspešno rešen,zahvaljujući Željki. Električar nije bio u salonu a trebalo je ugraditi 12V utičnicu u gepek. Pitao sam se kako ćemo rešiti taj problem ali ubrzo sam dobio odgovor. Željka se konsultovala sa direktorom i dozvoli su da je ugradim u sopstvenoj režiji,uz napomenu da prilikom sledeće posete servisu njihov električar pregleda kako je ugeđena utičnica.

Moje impresije su odlične,kako sa Željkom tako i sa servisom. Nadam se da će tako i ostati. Prilikom poslednje posete servisu,napomenuo sam joj da obrati pažnju malo i na forume. Naveo sam forume gde postujem i gde imam otvorenu temu o SX4. Rekla je da će pogledati i da je drago što sam joj skrenuo pažnju na to.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

misha napisao: Prilikom poslednje posete servisu,napomenuo sam joj da obrati pažnju malo i na forume. Naveo sam forume gde postujem i gde imam otvorenu temu o SX4. Rekla je da će pogledati i da je drago što sam joj skrenuo pažnju na to.
Ovo objasnjava mnoge stvari. Mi sve to trpimo da bi ti dobio neki popust? :D

TT
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

misha napisao:pitanje koje sam postavio i ponudila test vožnju. Bila je profesionalna i predusretljiva. Pošto sam u salon došao spreman (sa kontra ponudom iz Beta Motors) počeli su pregovori. Posle puno telefonskih razgovora i razmenjenih mailova-dobio sam najbolju ponudu !

SX4 1.6 GS 4WD sam platio 13.590e a pritom dobio sam gratis zadnje park senzore u boji,metalik boju,montazu naslona za ruku i placanje po srednjem kursu. Koliko ja znam jos niko nije uspeo da dobije toliki popust. S obzirom da sam taj novac teškom mukom stekao,vredelo se boriti.

Moje impresije su odlične,kako sa Željkom tako i sa servisom. Nadam se da će tako i ostati. Prilikom poslednje posete servisu,napomenuo sam joj da obrati pažnju malo i na forume. Naveo sam forume gde postujem i gde imam otvorenu temu o SX4. Rekla je da će pogledati i da je drago što sam joj skrenuo pažnju na to.
Mislim da ako tebe i Bajkera ne stave za šefove prodaje, onda makar bi Summar mogao da vam dodeli nove Suzukije na korišćenje 0-24. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

pedja napisao:Ovo objasnjava mnoge stvari. Mi sve to trpimo da bi ti dobio neki popust? :D
Ja sam izboksovao dobar popust prilikom kupovine,svaki dodatni bio bi šlag na tortu. :D
methane.master napisao:Mislim da ako tebe i Bajkera ne stave za šefove prodaje, onda makar bi Summar mogao da vam dodeli nove Suzukije na korišćenje 0-24. :kezo:

Može i popust prilikom kupovine novog vozila. :D
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

O komentarisanju možemo naširoko, ali moram nešto da kažem... Ako je neko izabrao da bude PR, onda kao neko ko se stavlja ispred firme koju zastupa, očekivano je i da bude komentarisan, da ne kažem da je često u pitanju žena i zbog tog razloga, a čak se smatra da je i to u interesu firme. Da li je komentar ovakav ili onakav zavisi od dobrog ukusa i ličnog vaspitanja pojedinca. Ali da ne širim u ovoj temi...

Da zaključim u vezi sa gorenavedenim, a zaboravih malopre... Evo javno se izvinjavam gđ-i/gđ-ici Karić zbog pogrešno iznesene pretpostavke o godinama, jer je prilično mlađa od mene. :)

misha napisao:
pedja napisao:Ovo objasnjava mnoge stvari. Mi sve to trpimo da bi ti dobio neki popust? :D
Ja sam izboksovao dobar popust prilikom kupovine,svaki dodatni bio bi šlag na tortu. :D

Zato je Crni nastradao. :kezo:
misha napisao:Može i popust prilikom kupovine novog vozila. :D
Kakav popust... auto ili prelaziš u Mazdu. :djavo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Misha dobija rabat od svakog prodatog SX4. :mrgreen:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

crni napisao:sa tolikim popustom ja bih sx4 izlio u bronzi i postavio ga na petrovaradin :kezo:
Tebi treba uručiti zlatni pehar a možda i medalju,jer nisi obavio test vožnju pre kupovine a nisi ni tražio dodatni popust. :kezo:
dragvorl napisao:Misha dobija rabat od svakog prodatog SX4. :mrgreen:
Kamo sreće,do sada bih bio bogat čovek. :D
Odgovori