Donja slika je kada je SX4 bio na vrhuncu prodaje u Srbiji

Cuvam ih za zimski set za sledeci auto.8-)paja napisao:Felne su super i ubedljivo su lepše od standardnih petokrakih. Liče na Slobine.
trojanac napisao:Mislim da je malo neukusno komentarisati ovako javno nekoga.
momci se malo nasalili, nista strasno. mnogo je mladih petlica na forumu pa su malo dali sebi oduskatrojanac napisao:Mislim da je malo neukusno komentarisati ovako javno nekoga.
Ono sto sam cuo na vise strana, a sto niko nije naveo je da je zena zaista profesionalac u svom poslu i vrlo dobro ga obavlja. Sigurno da ima i lepsih zena po prodajnim salonima, ali valjda u salon idemo da bi gledali i kupili auto, a ne ljude koji tamo rade. Ko hoce da pari oci na lepotice moze to na sajmu automobila.
Meni je bitnije znati da neko ozbiljno radi svoj posao, nebitno je kakao izgleda, mada je uvek prijatno videti lepu i zgodnu zenu, to ne sporim. Samo kazem, totalno mi je bezveze komentarisati ovako. Nije u pitanju ni Ceca ni Karleusa, koje se bave takvim poslom da je pozeljno sto vise komentara o njima i o njihovom izgledu, gde su i sta rade, jer nekih drugih kvaliteta bas i nemaju.
Sent from my HTC Desire X
Pa i to nekoga palicrni napisao: ali je bila jako vesta da precuti kusur od dva soma dinara
trojanac napisao:Mislim da je malo neukusno komentarisati ovako javno nekoga.
Ovo objasnjava mnoge stvari. Mi sve to trpimo da bi ti dobio neki popust?misha napisao: Prilikom poslednje posete servisu,napomenuo sam joj da obrati pažnju malo i na forume. Naveo sam forume gde postujem i gde imam otvorenu temu o SX4. Rekla je da će pogledati i da je drago što sam joj skrenuo pažnju na to.
Mislim da ako tebe i Bajkera ne stave za šefove prodaje, onda makar bi Summar mogao da vam dodeli nove Suzukije na korišćenje 0-24.misha napisao:pitanje koje sam postavio i ponudila test vožnju. Bila je profesionalna i predusretljiva. Pošto sam u salon došao spreman (sa kontra ponudom iz Beta Motors) počeli su pregovori. Posle puno telefonskih razgovora i razmenjenih mailova-dobio sam najbolju ponudu !
SX4 1.6 GS 4WD sam platio 13.590e a pritom dobio sam gratis zadnje park senzore u boji,metalik boju,montazu naslona za ruku i placanje po srednjem kursu. Koliko ja znam jos niko nije uspeo da dobije toliki popust. S obzirom da sam taj novac teškom mukom stekao,vredelo se boriti.
Moje impresije su odlične,kako sa Željkom tako i sa servisom. Nadam se da će tako i ostati. Prilikom poslednje posete servisu,napomenuo sam joj da obrati pažnju malo i na forume. Naveo sam forume gde postujem i gde imam otvorenu temu o SX4. Rekla je da će pogledati i da je drago što sam joj skrenuo pažnju na to.
Ja sam izboksovao dobar popust prilikom kupovine,svaki dodatni bio bi šlag na tortu.pedja napisao:Ovo objasnjava mnoge stvari. Mi sve to trpimo da bi ti dobio neki popust?
methane.master napisao:Mislim da ako tebe i Bajkera ne stave za šefove prodaje, onda makar bi Summar mogao da vam dodeli nove Suzukije na korišćenje 0-24.
O komentarisanju možemo naširoko, ali moram nešto da kažem... Ako je neko izabrao da bude PR, onda kao neko ko se stavlja ispred firme koju zastupa, očekivano je i da bude komentarisan, da ne kažem da je često u pitanju žena i zbog tog razloga, a čak se smatra da je i to u interesu firme. Da li je komentar ovakav ili onakav zavisi od dobrog ukusa i ličnog vaspitanja pojedinca. Ali da ne širim u ovoj temi...trojanac napisao:Mislim da je malo neukusno komentarisati ovako javno nekoga.
misha napisao:Ja sam izboksovao dobar popust prilikom kupovine,svaki dodatni bio bi šlag na tortu.pedja napisao:Ovo objasnjava mnoge stvari. Mi sve to trpimo da bi ti dobio neki popust?![]()
Kakav popust... auto ili prelaziš u Mazdu.misha napisao:Može i popust prilikom kupovine novog vozila.
Tebi treba uručiti zlatni pehar a možda i medalju,jer nisi obavio test vožnju pre kupovine a nisi ni tražio dodatni popust.crni napisao:sa tolikim popustom ja bih sx4 izlio u bronzi i postavio ga na petrovaradin![]()
Kamo sreće,do sada bih bio bogat čovek.dragvorl napisao:Misha dobija rabat od svakog prodatog SX4.