Pomoooc :)
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Re: Pomoooc :)
Koliko znam da Svabe rade uglavnom takosebekkg napisao: a tu varijantu od 24 casa auto kod kupca prvi put cujem i teorijski mi je ok.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
Off topic
e pa onda je to sasvim ok
hvala cherokee
. izgleda da su oni neki bas posten narod 
Off topicADrei napisao:Off topic
vec sam napisao da ga ja vozim gde god hoce i kako god on hoce.. cak sam spreman i da izadjem na autoput, napravim 30-40-50km i sl. da vidi kako se ponasa auto...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
e pa onda je to sasvim ok
Off topicCherokee napisao:Off topicsebekkg napisao: Off topic
a tu varijantu od 24 casa auto kod kupca prvi put cujem i teorijski mi je ok.
Koliko znam da Svabe rade uglavnom tako
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
hvala cherokee

Sad cu ja da ispadnem glup, pa ovaj audi je sa placa i nema tablice, jel to moze uopste da se proba bez bar probnih tablica?
Do sad sam uvek kupovao vec registrovan auto, i zaista ne znam. Inace sam uvek probnu voznju, ili dve, pravuo, i to po par desetina km, cak sam i fokusa kog sam kupio od kolege provozao iako sam bio hiljadu posto siguran da ie ok, auto jednostavno nije cioda da se kupuje drugacije, mada i ne treba svakog "avanturistu" pustati za vopan...
Do sad sam uvek kupovao vec registrovan auto, i zaista ne znam. Inace sam uvek probnu voznju, ili dve, pravuo, i to po par desetina km, cak sam i fokusa kog sam kupio od kolege provozao iako sam bio hiljadu posto siguran da ie ok, auto jednostavno nije cioda da se kupuje drugacije, mada i ne treba svakog "avanturistu" pustati za vopan...
- Drale77
- Pridružio se: 14 Feb 2013, 18:19
- Garaža: Renault Megane RS Trophy
Pa iskreno,koliko ja znam,ne sme...Zato i planiram da im ostavim neki depozit,u slucaju necega,nedaj boze...ja moram otici do servisa,za toliko cu taman i videti kako se auto ponasa,to ce mi biti sasvim dovoljno...
Lifes A Gamble...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Po pravilu je neophodno uzeti probne tablice koje nisu baš jeftine. To mi nije jasno zašto je to tako skupo.
Sad, ko hoće da rizikuje, može. Obzirom da viđam brdo kola bez tablica u saobraćaju, izgleda da se lako provući bez kazne ako te zaustave.
Sad, ko hoće da rizikuje, može. Obzirom da viđam brdo kola bez tablica u saobraćaju, izgleda da se lako provući bez kazne ako te zaustave.
Posetite www.garaza.rs !
Dobar si izbor napravio
BMW je preslab s tim motorom,treba mu onaj od 3.0 da bi bio konkurentan S3,kojeg je bez dileme mnogo zanimljivije voziti od 320d. Steta,sto nema 5 vrata,ovaj sa 3 mi deluje bas malo...

BMW je preslab s tim motorom,treba mu onaj od 3.0 da bi bio konkurentan S3,kojeg je bez dileme mnogo zanimljivije voziti od 320d. Steta,sto nema 5 vrata,ovaj sa 3 mi deluje bas malo...

Rs3 je sa 5 vrata , S3 sa 3 vrata Wolfy.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hvala Milose 
Covek uci dok je ziv

Covek uci dok je ziv

Inace slazem se sa tobom da je odlican izbor napravio kupovinom ovakvog auta 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
S3 postoji i u Sportback varijanti tj. sa 5 vrata... A i 3.0d nije brzi od S3ke ali je svakako bolji izbor za 3ku...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
starac vujadin napisao:Odličan je auto S3, srećno s kupovinom!

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Ne bih rekao da je preslab ovaj 320d, ide i on veoma dobro
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Daleko od toga da je preslab, ali u odnosu na S3 nema sta da trazi.
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2