Uglavnom se dobro provedu u Srbiji, ali povremeno im zapalimo ambasadu ili se nadje neki debil da nabode Rundeka iz cista mira na sred ulice

Twingo 1, ST tablice, takoreći inventar na parkingu. Više ja moj auto izgreban nego on. E sad... bivšem komšiji koji se odselio u HR i redovno dolazi su pre par godina ukrali tablice (grad neki bezveze u Zagorju). Rastojanje 30m. Ovom drugom su grebali i pokušali da skinu HR nalepnice, verovatno kao suvenir. Na moj savet ostavio je nekoliko na brisaču i uspelo je.dragan napisao:kod mene u garazu stalno dolazi neki klio 2 hrvatskih tablica, i koliko vidim nista mu ne fali...
Preporuke za vinariju, idemo tamo redovno sa klijentimadragan napisao:kod mene u garazu stalno dolazi neki klio 2 hrvatskih tablica, i koliko vidim nista mu ne fali...
prekljuce kolega bio u vinariji kovacevic na fruskoj gori, i jako je zadovoljan. kaze vina odlicna, klopa odlicna ( i jeste, jeo sam tamo ), imaju i odlican smestaj... za preporuku, barem od njega a verujem coveku, a otici cu da proverim i sam![]()
http://www.vinarijakovacevic.co.rs/
ista fora je i kad odes na kubu, nista ne lupaju u pasos nego dobijes neki papir koji ne daj boze da izgubis...NexT napisao:Isao sam sa Makedoncem za Grcku. Svi smo samo dali pasose, i onda smo cekali 10 minuta da urade neki papir kao potvrdu kada je usao u Grcku, i to mora da pokaze na izlazu, kao da ne priznaju pasos uopste.
Ako izgubi taj papir na izlazu, onda mora da zove konzulat, pa oni da garantuju ili sta vec...