Beograd
Re: Beograd
Da li je isao neko na voznju tramvajem koju organizuje turisticka organizacija Beograd?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jeste. Mislim da je neko sigurno isao, jer u suprotnom voznja ne bi ni postojala 
Zaboravih da dodam: Vozio sam se pominjanim tramvajem.
TT

Zaboravih da dodam: Vozio sam se pominjanim tramvajem.
TT
Imam nekoliko pozitivnih komentara od kolega, ali niko od njih nije iz Bg, pa cisto da vidim da li je zaista ok voznja
- pedja
- član 001
Ne secam se nesto. To znaci da nema losih utisaka. Dobra stvar je sto je "live" vodic, kul lik, a ne kao u onom otvorenom busu, gde su nasnimljenog vodica preuzeli sa nekadasnjeg hop on hop of busa, pa se ne gadja bas...ipak, dobijes sluske za poneti 
Treba otici, bez obzira na to da li si iz bga ili koliko znas o istom. Ja planiram polako i sve pesacke ture da odradim.
TT

Treba otici, bez obzira na to da li si iz bga ili koliko znas o istom. Ja planiram polako i sve pesacke ture da odradim.
TT
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kad smo već kod obilaska i vodiča preporčujem obilazak Kalemegdana sa vodičem. Tek onda shvatiš koliko ne poznaješ okolinu koja ti je tu ispred nosa, barem meni koji živim na 500m. Trajalo je 5 sati, noge su nam otpale, ali se isplati.
Vozualizujem Dacica i Kale story 

+1starac vujadin napisao:Kad smo već kod obilaska i vodiča preporčujem obilazak Kalemegdana sa vodičem. Tek onda shvatiš koliko ne poznaješ okolinu koja ti je tu ispred nosa, barem meni koji živim na 500m. Trajalo je 5 sati, noge su nam otpale, ali se isplati.
+1
Prosle godine isao sa bratom Australijancem,obojica smo bili odusevljeni-pogotovu on.
Prosle godine isao sa bratom Australijancem,obojica smo bili odusevljeni-pogotovu on.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Cinjenica je da mnogo vise ima da se prica o Beogradu nego sto ima da se vidi, nije ni cudo jer je Beograd grad koji je u istoriji navise puta paljen i rusen do temelja.

- pedja
- član 001

Ako zanemarimo cenu Бензина, primeticete da se Mitsu i tada prodavao u BGu

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nije Mitsu, nego se i tada tako zvala firma, dede Đorđa Zečevića. Inače stari Zečević je bio i vlasnik prve benzinske pumpe u BG, verovatno ove na slici. 

Širim haos!
- methane.master
Đorđu je glavni biznis bio filmska produkcija i živeo je u LA. Velauto koji je zastupao Mitsubishi je osnovao krajem 80-ih kada je hteo da se vrati. Inače u tom periodu se oženio glumicom Majom Sabljić. Kasnije se vratio u LA. Umro je ako se ne varam prošle godine.
Širim haos!
nisi ti dzabe glavni arhivator... 

- methane.master