Mobilne telekomunikacije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Mobilne telekomunikacije
Kakav je LG Optimus 4X HD i zašto je tako jeftin? (na mom paketu je doplata samo 6900din, Mix Net L je u pitanju)
Po karakteristikama mi deluje prilično ozbiljno.
Po karakteristikama mi deluje prilično ozbiljno.
Ja bih rekao da su svi LG telefoni povoljni 

Tako je. Sta je zapravo razlog nemam pojma, ali nude mnogo bolji hardver po pristupacnijoj ceni nego Samsung i HTC a opet se slabo prodaju. U CH operateri i nemaju LG u ponudi.
Note 3?

Note 3?

- Uroš S.
Gledao sam review-ove po netu i koliko se razumem, nije puno ali dobro, deluje kao prilično ozbiljan gedžet.
Javice se Milos, on ti je ekspert za LG modele ali cini mi se da ga nije bas preporucio kad sam ga jednom pitao.
Optimus G i Nexus 4 su odlicni...
Optimus G i Nexus 4 su odlicni...
- Uroš S.
Ja sam planirao da uzmem nešto da dinar uz moj paket, i vidim ovo čudo baš jeftino, a po specifikacijama odudara drastično. Tu cifru bih mogao da platim, ako vredi. Telefon je nov 38000 dinara, u rangu sa jačim Huaweii i Prestigio telefonima.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
^
LG telefoni su ranije bili poznati po losoj softverskoj podrsci, vecito su kasnili za konkurencijom sa update-ovima, kao i po losem korisnickom interfejsu, nisu nikako mogli da usklade hardver i softver. To nije slucaj sa poslednjim modelima (narocito skupljim uredjajima), jer je LG napravio OGROMAN napredak na tom polju. Zato LG smart-telefonii nisu toliko popularni, istorija im je takva kakva je, brzo im pada cena, ali kako stvari stoje, LG postaje ozbiljan konkurent Samsungu i HTCu. Promenio sam dosta uredjaja iz Optimus serije (cini mi se 5 ili 6), znam da sam mogao da imam bolje uredjaje, ali LG ti je kao BMW, ako jednom kupis jedan model, ostajes mu veran po svaku cenu
Koristio sam i druge uredjaje u medjuvremenu, ali se uvek nekako obradujem kad se vratim Optimus seriji
Taj Optimus 4X HD je trenutno telefon koji pruza najvise za ulozeni novac - QuadCore CPU, 1GB RAM memorije, True HD IPS ekran, ULP GeForce grafika (ovo je moglo da bude malo bolje) je vise nego i dovoljno za svakodnevnu upotrebu, pa i vise od toga. Imali su mali peh sa ICS-om, softverska "rupa" koja je crpila bateriju kao luda, ali je to ispravljeno sa update-om (JB 4.1), tako da baterija posle upgrade-a sistema drzi duze. U poredjenju sa konkurencijom, Galaxy S3 je bolji uredjaj od Optimus 4X, ali u poredjenju sa HTC One X bih prednost dao Optimusu.
Bio je jedan od glavnih konkurenata za moj sledeci telefon, al onda se pojavi Optimus G i postadoh slep

LG telefoni su ranije bili poznati po losoj softverskoj podrsci, vecito su kasnili za konkurencijom sa update-ovima, kao i po losem korisnickom interfejsu, nisu nikako mogli da usklade hardver i softver. To nije slucaj sa poslednjim modelima (narocito skupljim uredjajima), jer je LG napravio OGROMAN napredak na tom polju. Zato LG smart-telefonii nisu toliko popularni, istorija im je takva kakva je, brzo im pada cena, ali kako stvari stoje, LG postaje ozbiljan konkurent Samsungu i HTCu. Promenio sam dosta uredjaja iz Optimus serije (cini mi se 5 ili 6), znam da sam mogao da imam bolje uredjaje, ali LG ti je kao BMW, ako jednom kupis jedan model, ostajes mu veran po svaku cenu

Taj Optimus 4X HD je trenutno telefon koji pruza najvise za ulozeni novac - QuadCore CPU, 1GB RAM memorije, True HD IPS ekran, ULP GeForce grafika (ovo je moglo da bude malo bolje) je vise nego i dovoljno za svakodnevnu upotrebu, pa i vise od toga. Imali su mali peh sa ICS-om, softverska "rupa" koja je crpila bateriju kao luda, ali je to ispravljeno sa update-om (JB 4.1), tako da baterija posle upgrade-a sistema drzi duze. U poredjenju sa konkurencijom, Galaxy S3 je bolji uredjaj od Optimus 4X, ali u poredjenju sa HTC One X bih prednost dao Optimusu.
Bio je jedan od glavnih konkurenata za moj sledeci telefon, al onda se pojavi Optimus G i postadoh slep

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Uroš S.
Hvala Miloše, onda ću da ga uzmem. Ovaj ima 4.0 Android, tj. tako stoji na sajtu MTS-a. Znači trebao bih da uradim taj apdejt na 4.1.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Nisu sve verzije ICS-a (v10a,v10b,v10c...) bile problematicne, mozes na mobilnisvet.com da procitas (komentare korisnika) na koje verzije su se korisnici zalili. No, update na JB nije nikakav problem, tako da nemoj da te to plasi i sprecava u odluci.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
Note 2 vs Note 3...

Zvanicno predstavljanje je sledece nedelje

Lep tablet 

- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Samsung nista ne menja,to mi se nista ne svidja... 

Phablet skraceno od telefon i tablet u jednomScuderia napisao:Lep tablet

Mada ja kazem ni tablet ni telefon...
Taflet 

Ko Golf 5 i 6.Floyd napisao:Note 2 vs Note 3...