Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Dobro veče

Post od Texonja »

Bah, kontam da cemo krenuti odavde oko 10h po nasem vremenu, tako da sigurno nece brzo ici i spreman sam na 30-40min zasigurno. Samo se nadam da nece biti kao u Slobinom slucaju. Sa cekanjima na 2 granice i eventualno naplatnim rampama u Srbiji, iz Grcke do kuce se putuje kao sa firmom Krstic.
Hvala na informacijama i tebi Ogi i tebi Slobo.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Texonja, idi na Dojran, tamo nema nikad gužve. Kad se ide iz pravca Atosa možda je čak i bliže i brže nego da se zaobilazi Solun. Jedina mana je što posle u Makedoniji imaš 20-tak km lošijeg puta dok se ne vratiš na auto put. Ali ako se na Đevđeliji čeka više od pola sata ovo se isplati. Isto tako možeš i na našoj granici da ideš na prohor pčinjski, samo isto imaš malo vožnje po lošijim putevima.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ogi napisao:Cujem sa vise strana kao ma oni rade na gradjevini, tipa najgore neke poslove rade, samo da kupe dobar auto pa idu kuci da se hvale.. meni je ta prica malo bezveze...
Dobro si cuo, mada ima tu i mladjih generacija koji su odrasli i skolovani na zapadu pa rade i malo finije poslove.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Znaci u D/CH/A kada radis na gradjevini, steknes toliko para da kupis Mercedes/BMW/Audi/VW od 40-50k evra ? Pri cemu je "gradjevina" samo rec za "takve" poslove, ne mora nuzno da se odnosi na rad na gradilistu. I koliko je potrebno vremena za tako nesto ? I gde zive ti ljudi, po kojim gradovima, u kakvim stanovima/kucama... ?
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Što se tiče voznog parka Turaka, bar iz ovoga koliko sam viđao po autoputu to i nije nešto. Jesu dobra kola ali ne baš tako nova. Tako da se tu radi o možda 10-15k za auto a ne 40-50k. A ako neko i naiđe sa skupljim kolima taj verovatno to nije zaradio fizikalisanjem već ima svoju firmu ili bolji posao.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Upravo tako :)
Iz mog iskustva to su uglavnom polovne Mecke i Audi, propisno ispolirani i uglancani sa veliki felnama, koji retko vrede preko 25k eura a to i sa dve sljakerske plate moze da se priusti...
Ima i onih koji uzmu na lizing sa nekom smesnom kilometrazom (10k km godisnje a tad je "mala" rata) pa ih ovde i ne voze da ne bi ispucali limit nego djiraju neke krsine a za odmor se otvara garaza :)
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Što se tiče čekanja na granici, juče smo na prelazu Batrovci – Bajakovo čekali tačno sat vremena da pređemo. Isprva ne da nismo videli SRB tabilice nego ni HR ili SLO tablice, sve sami stranci. Na OMV pumpi pre granice jedini sam bio sa domaćim tablicama, a pumpa prepuna, neki italijan zapeo sam da toči plin, a ne zna. Haos, onaj pumpadžija kuka, kaže jedva čeka da se završi sezona.

Ja se evo javljam odavde. Stigli smo danas, nakon prespavane noći u Zagrebu. Krenuli smo oko 16h i bila je poprilična gužva, što je i za očekivati jer je petak, a vreme se prolepšalo u odnosu na pre par dana kad je bilo dosta lošije.

I tako, samo da vas pozdravim. :kezo:

:pivo:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Samo ti nama uzivaj i opusti se ima jos dezurnih moderatora :kezo: :pivo:
Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Tako je. Samo ti odmaraj, a mi ćemo ti napraviti posla da te sačeka. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ma nećemo :opustanje:
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Dobro veče

Post od Sloba »

Evo, stigoh. Na prvoj naplatnoj rampi u Makedoniji cekao sam preko sat vremena, na drugoj i trecoj po desetak minuta. Granica MK-SRB - oko sat i po. Na Bubanj Potoku sam cekao svega par minuta. U Grdelickoj klisuri vozio sam u nepreglednoj koloni, tek se izlaskom na auto-put moglo normalno voziti. Nikad duze nisam bio za volanom.

Sent from my HTC One V
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Ogi napisao: Da li neko moze da pretpostavi cime se bave ti silni Turci, Siptari i ostali koji svi do jednog voze najskuplje Mercedese, BMW, Audije,
Ako nisi već gledao, pogledaj domaći film "Stršljen"... tu se može videti čime se sve bave. ;)
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Dobro jutro :hladno: ... 09 stepeni iznad nule: gde mi je perjana jakna ?

Slika

Koliko li je tek bilo u 04 ili 05h ?
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

snork napisao:
Ogi napisao: Da li neko moze da pretpostavi cime se bave ti silni Turci, Siptari i ostali koji svi do jednog voze najskuplje Mercedese, BMW, Audije,
Ako nisi već gledao, pogledaj domaći film "Stršljen"... tu se može videti čime se sve bave. ;)
Ma pusti domace filmove...
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Naravno. :) Nego htedoh da kažem da ako baš imaju super-skupe automobile, nije neobično da se bave i kriminalom.
Ђенерал Јанковић
Odgovori