Vožnja zaustavnom trakom
Re: Voznja zaustavnom trakom
Mozda ruske gazde iz Nis-a mogu nesto da ti srede kod pandura, kao sto Dusman moze 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mozda je.mislio na Niš
TT
TT
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma presretač se vozi u zaustavnoj i po neko bude te (ne)sreće da ide iza njega i popije prijavu...
Ko što paja reče, odbrane nema, snimka ima, jedina nada je zastara koju moraš da juriš uz pomoć advokata. Možda je tebi srećna okolnost što si iz Niša pa će sve sporije ići, možda.
Ko što paja reče, odbrane nema, snimka ima, jedina nada je zastara koju moraš da juriš uz pomoć advokata. Možda je tebi srećna okolnost što si iz Niša pa će sve sporije ići, možda.
A što su čudne?paja napisao:Tamo gde je umesto zaustavne isprekidana linija sa onim čudnim debelim linijama sme da se vozi. Na takvim

Ђенерал Јанковић

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Vožnja zaustavnom trakom
Obratio sam paznju i nema znaka za zabranu voznjom tom trakom.
Brzine idu u H-a !!!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ovo vazi za svaku saobracajnicu sa vise traka jednom smeru.Piros napisao:Mislim kad bi ljudi manje menjali trake da bi bio mnogo bolji protok.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/402335 ... e-jos-gore
http://www.kurir-info.rs/ceka-se-milion ... ata-clanak
Evo dokaza kakve su guzve ovih dana na autoputu i ja ni kriv ni duzan ostacu bez vozacke 8 meseci,u koloni je bilo bar 500 vozila u tom momentu,od plavog mosta do autokomande
http://www.kurir-info.rs/ceka-se-milion ... ata-clanak
Evo dokaza kakve su guzve ovih dana na autoputu i ja ni kriv ni duzan ostacu bez vozacke 8 meseci,u koloni je bilo bar 500 vozila u tom momentu,od plavog mosta do autokomande
Da si pazljivije citao forum ne bi vozio zaustavnom trakom, milion puta smo pomenuli da na tom delu uvek ima presretaca.
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Čovek se registrovao pre neki dan , nije ni znao za našu Garažu.
Ja sam razumeo da se on kretao u koloni (po zaustavnoj traci)kao i ostali automobili u gužvi i da je njega presretač "odvojio".
Da je uspeo da slika gužvu možda bi se i izvukao .
Ja sam razumeo da se on kretao u koloni (po zaustavnoj traci)kao i ostali automobili u gužvi i da je njega presretač "odvojio".
Da je uspeo da slika gužvu možda bi se i izvukao .
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Zasto?
Da je bilo policajaca koji su preusmeravali na zaustavnu ok a ovako, svesno napravljen prekrsaj
Da je bilo policajaca koji su preusmeravali na zaustavnu ok a ovako, svesno napravljen prekrsaj
Ja svaki dan prolazim tu relaciju autoputa do NBG i uvek su guzve, ali krenes malo ranije i stizes na vreme. Bukvalno svaki dan voze ljudi zaustavnom trakom, jer je njima brze pa se posle ubacuju i stvaraju jos veci kolaps. Nekada ih presretaci nahvataju, a nekada ih i nema. Realno ne moze on sve da kazni, neko se provuce, a neko nastrada od presretaca, ali sigurno je samo jedno da niko nije nevin nastradao, jer cim se nasao u zaustavnoj traci svesno je usao u prekrsaj.
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Možda je i bilo policajaca a možda i nije.nuk napisao:Zasto?
A to da je svesno urađeno ne znam , čovek nije iz BG-a video da su formirane 3 kolone i jebi ga izabere pogrešnu.
Verovatno bi se i ja zajebo u toj situaciji(ako je bila takva "gužvaja" tog dana-kako svi pričaju)
Neznanje e oslobađa od prekršajne odgovornosti. Nema adekvatne odbrane. Jedino da se pokuša sa pričom bio pandur pa nas slao u zaustavnu.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Napravite sledeću analogiju, ima jedna ulica kod okretnice na Banovom Brdu gde je na jednoj strani zabranjeno parkiranje i zaustavljanje, a na drugoj dozvoljeno. Pošto ima mnogo stanara pa samim tim i kola, postoji manjak mesta i potreba da se i druga strana zauzme. Fizički ima mesta, tako da je i druga strana popunjena uprkos znaku za zabranu. I to tako funkcioniše, pauk nije bio ko zna kad, možda nikad, niko ni ne opominje, ni ne skreće pažnju, ni ne kažnjava, pusti ljude, naviknu se... I onda dođe pauk i pokupi ih. Jel po zakonu? Pa jeste, ali si ti te ljude pustio tako, a potreba postoji...
Slično je i ovde, kad se radila Gazela, panduri su uvlačili u zaustavnu, posle toga u špicevima je zaustavna išla sporo kao i druge, a niko nije kažnjavao. Jako bih voleo da znam koliko je (i da li je) napisano prijava za vožnju zaustavnom dok je bila stara kazna. Niko nije kažnjavao ni spominjao, i onda odjednom tras 1000€. To što mi po forumima znamo je nešto drugo, al na tom principu počiva to što ima toliko ljudi u zaustavnoj.
Slično je i ovde, kad se radila Gazela, panduri su uvlačili u zaustavnu, posle toga u špicevima je zaustavna išla sporo kao i druge, a niko nije kažnjavao. Jako bih voleo da znam koliko je (i da li je) napisano prijava za vožnju zaustavnom dok je bila stara kazna. Niko nije kažnjavao ni spominjao, i onda odjednom tras 1000€. To što mi po forumima znamo je nešto drugo, al na tom principu počiva to što ima toliko ljudi u zaustavnoj.