Stigla zima!
Re: Stigla zima!
Upravo sam došao iz Stepojevca, od Orlovače ka Čačku ima dosta snega na kolovozu. U delu kroz lipovačku šumu čak se ni ne vidi bela linija. Oprez i polako!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma pada belo govno, opet.
Evo kod mene u kraju sve zabelelo. Ako nastavi ovako celu noć, ujutru će biti haos.
Evo kod mene u kraju sve zabelelo. Ako nastavi ovako celu noć, ujutru će biti haos.
Posetite www.garaza.rs !
Ovo sam napisao na prvoj stranici ovog topica, dok se masa vas radovala govnima s neba.Texonja napisao:Mrzim sneg... Uspori svaki segment zivota, napravi svima dodatno posla i onda kada napokon odluci da se otopi, to radi toliko sporo i bolno (uz bljuzge i lapavice) da ti zagorcava zivot i dok umire.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Jutros sam sa zebnjom izasao napolje 
Medjutim, docekalo me prijatnih 6C, kisa je padala, sneg se topio....jedino sto ce se auto isprljati a lepo sam ga oprea

Medjutim, docekalo me prijatnih 6C, kisa je padala, sneg se topio....jedino sto ce se auto isprljati a lepo sam ga oprea

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Po meni najgora kombinacije kad moram da ustanem rano po relativno hladnom vremenu, a da pada kisa 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da ozivimo temu
STIŽE ZIMA!

STIŽE ZIMA!

Ova prognoza od pre par dana im je bila hit!:

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”