Kasnije kacim svoj tiket.
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Smatram da Liverpul ne moze da izgubi:Kuzmanovic napisao:I to, a i Milan je proslo(prvo) kolo izgubio od Verone 2:1. Ekipa koja se bori za titulu, ne bi smela da kiksne dva puta za redom.
Bas me zanima tvoje misljenje zasto ovaj dvoznak protiv MU. Moje misljenje je: Liverpul je jedva dobio Souk i Vilu i igrao nereseno u kupu(sto ne i treba uzimati u obzir, s obzirom da je kup i da su verovatno igrali sa drugim timom). Sa druge strane, Junajted je zadrzao Runija, koji je dobio ogromnu podrsku navijaca sto znaci da ce sigurno biti raspolozen za igru, sto nije mala stvar imajuci u vidu kakav su tandem bili RvP i Runi prosle sezone. Takodje, proslo kolo su odigrali nereseno protiv Celsija, premalo bi bilo da MU uzme samo bod(ili 2) protiv jakih klubova u ligi. Plus sto je Junajted kvalitetnija ekipa od Liverpula.
Sta kazes Kuzmanovicu?steva_anya napisao:Smatram da Liverpul ne moze da izgubi:Kuzmanovic napisao: Bas me zanima tvoje misljenje zasto ovaj dvoznak protiv MU. Moje misljenje je: Liverpul je jedva dobio Souk i Vilu i igrao nereseno u kupu(sto ne i treba uzimati u obzir, s obzirom da je kup i da su verovatno igrali sa drugim timom). Sa druge strane, Junajted je zadrzao Runija, koji je dobio ogromnu podrsku navijaca sto znaci da ce sigurno biti raspolozen za igru, sto nije mala stvar imajuci u vidu kakav su tandem bili RvP i Runi prosle sezone. Takodje, proslo kolo su odigrali nereseno protiv Celsija, premalo bi bilo da MU uzme samo bod(ili 2) protiv jakih klubova u ligi. Plus sto je Junajted kvalitetnija ekipa od Liverpula.
- domacin, mnogo im znace navijaci, a ni MU kao jedan od najvecih klubova na svetu nije imun na njih
- Liverpul u principu ne igra lose protiv jacih ekipa
- na papiru je MU jaci, ali je ova ekipa Liverpula dugo na okupu, pa ako nista drugo uigrani su
- uovakvim mecevima niko nece da rizikuje, svi bi pre prihvatili X pa da ne igraju nego da igraju
- svetske kladionice su pobede doveli u isti nivo, oko 2.4-2.7 za pobedu bilo koje ekipe, pa ako su za one koji odredjuju kvote jednaki, onda da damo sansu domacinu
- MU ima znatno bolje rezultate u poslednje vreme, pa je red da Liverpul stane na noge tj da poboljsaju skor
- MU ima novog trenera, sa kojim po meni MU nije kao sa AF, dok Liverpulov ako nista drugo moze da organizuje dobro odbranu
Tako ja to vidim. Kladio sam se za 50e, takav je mec da mi nista ne uliva sigurnost da bi dao vise.
steva_anya napisao:Odigrao za 1000e Milan - Kaljari, 1, kvota 1.45
K'mon-k'mon!
Proslo i ovo, 2-2 na kraju.steva_anya napisao: Bolonja - Sampdorija, 1X, kvota 1.35