Hvala za info

Gesendet von meinem GT-I9505
@nidza, tvoj post cu shvatiti kao salu, bez ljutnjenidza napisao:Ne vidim da nešto može da škodi ako imaš ovakav kec u rukavu za blisku borbu, ako se ispromašuje sa raketama većeg dometa. Takođe ne zaboravi da je moguće ući u borbu sa nekom drugom letelicom, kao što je helikopter, gde nema neke vajde od raketa velikog dometa. Zašto ne iskoristiti jedan Su-35 koji se tu našao na pravom mestu u pravo vreme?zuzazu napisao:Od ovih bravurija, u realnom zivotu - leba nema. Dogfight se zavrsio negde u Vijetnamu ili Koreji, a manevri za izbegavanje rakete ne izgledaju ovako.
Nikad ne reci nikad...zuzazu napisao:[ Sve u svemu, uskoro ce avioni u Srbiju pa cemo imati bolje informacije. Al definitivno s njim nema ni A od akrobacija
Da pilot kontrolise Airbus a ne obrnuto.zuzazu napisao:Ako bi nam @cozmo, objasnio koje akrobacije vidimo na ovim snimcima?
Ne frljamo se. Nego si rekao da Airbus upravlja pilotom a ne obrnuto. Ja sam izneo dokaz da nije tako nego da i u Airbusu avionom upravlja - covek.zuzazu napisao:@cozmo, postovao sam link ozbiljne analize udesa, a ako to nije dovoljno- guglaj.
Kao pilot, ja se ne bih frljao pausalnim analizama kako se leti koji avion ( skinuto sa ju cevi), ali ako hoces da pametujes, a verujem da si tata za letenje - samo izvoli...