Ovo nije DW-ova Corsa?methane.master napisao:Neki dan u kraju videh auto sa ovim natpisom pa pomislih NexTov sledbenik.![]()
Kaaad sa druge strane, sledeća scena...![]()
NexTe, da zakačim dami za brisač papirić na kom piše "Sisam macke" i tvoj telefon?
Dobro veče
Re: Dobro veče
methane.master napisao:Ovo je takva situacija, zbog nalepnice.... Ne mogu da okačim poruku "Čitam Men's Health".Milos napisao:Mislim da je smorilo da prozivas Nexta za macke vise ... A da zapostavljas da je fan Mens Health![]()
Mislim... mogu, ali ... glupo je.
A znaci ti si i ove zalepio ?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma bre, da bih nalepio nalepnice, morao bih prvo da ih napravim, a ne znam ni gde se to radi, a da znam već imam ideju za neke druge....
Elem, video sam na parkingu kod mene auto sa onim žutim nalepnicama, pa se javila ideja da povežem NexTa i tu damu, deluje da su srodne duše, vole mačke,
a Miloš mi minira ideju sa nekim metro časopisima. 
Nego zaboravih...
Odem juče da se šišam, u salon gde se šišam 20-ak god. Više ne moram ni da pričam kako, nego sednem, pa ko se od njih zatekne (porodična firma) samo krene... I tako pričam ja sa momkom, on šiša, i u jednom trenutku mu sleti onaj graničnik sa mašinice i naravno uhvati mi kosu. Uzeo je da popravlja, pa sam sada ošišan "Na opasno"
Elem, video sam na parkingu kod mene auto sa onim žutim nalepnicama, pa se javila ideja da povežem NexTa i tu damu, deluje da su srodne duše, vole mačke,
Nego zaboravih...
Odem juče da se šišam, u salon gde se šišam 20-ak god. Više ne moram ni da pričam kako, nego sednem, pa ko se od njih zatekne (porodična firma) samo krene... I tako pričam ja sa momkom, on šiša, i u jednom trenutku mu sleti onaj graničnik sa mašinice i naravno uhvati mi kosu. Uzeo je da popravlja, pa sam sada ošišan "Na opasno"
Širim haos!
A gde si se sisao prethodnih 40 ?methane.master napisao: Odem juče da se šišam, u salon gde se šišam 20-ak god.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
Kod limara.Texonja napisao:A gde si se sisao prethodnih 40 ?
@Heinz
Vidiš mogao bih da uradim ovo pošto su mi sad obrve malo izraženije.
Širim haos!
Samo se pazi Nextovog sisanja. Ko voli životinje voli i ljude. 
- methane.master
ahahaha, kad se vidimo?methane.master napisao:I tako pričam ja sa momkom, on šiša, i u jednom trenutku mu sleti onaj graničnik sa mašinice i naravno uhvati mi kosu. Uzeo je da popravlja, pa sam sada ošišan "Na opasno"
- methane.master
naravno 

Nego, Metnem, jel vidis sta se desava kad zajebavas ljude? Karma's a bitch
- methane.master
Ma bolje sa karmom da se mlatim nego radim čudne stvari mačku. 
Nego ne reče mi dal' da ostavljam ceduljče za brisač?
Sent using Tapatalk
Nego ne reče mi dal' da ostavljam ceduljče za brisač?
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Otvara se Metro diskont prodavnica u Beogradu
U četvrtak, 05. septembra 2013. godine se u Beogradu otvara prva diskont Metro prodavnica u kojoj će kupovina biti dostupna svim potrošačima. Naime, na Autoputu za Novi Sad broj 120 u Zemunu se otvara prva prodavnica lanca Metro za koju nije potrebna Metro kartica. U ponudi Metro Diskont pordavnice biće tehnika, odeća i obuća, alati, oprema za domaćinstvo ... po diskontnim cenama.

U četvrtak, 05. septembra 2013. godine se u Beogradu otvara prva diskont Metro prodavnica u kojoj će kupovina biti dostupna svim potrošačima. Naime, na Autoputu za Novi Sad broj 120 u Zemunu se otvara prva prodavnica lanca Metro za koju nije potrebna Metro kartica. U ponudi Metro Diskont pordavnice biće tehnika, odeća i obuća, alati, oprema za domaćinstvo ... po diskontnim cenama.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel to onaj isti Metro u Zemunu? U sustini samo vise nece traziti karticu?
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2