Sport
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Sport
Arsenal je tek zadnje godine dve u nevelikom plusu, upravo zbog stadiona. Inače imaju i oni "šeika", samo se zovu Ušmanov i Kroeneke. ;-) Koliko god mi bilo gotivno to što fabrikuju neke mlade igrače, toliko nedovođenje afirmisanih igrača postaje jalovo inaćenje. Jer bez iskusnih i dobrih pojačanja 3 mesto će biti plafon i sve teže dostižno. Ovo sa Ozilom je začuđujuće dobar potez. Lično ne mogu da prežalim neangažovanje Mate ili Azara prethodnih sezona. Više Vengerov inat nego nedostatak para.pedja napisao:Arsenal je jedan od retkih velikih koji je u plusu, a izgradio je stadion. Istina, ne trose (osim sada za Ozila), nece nista osvojiti (dok je oligarha i seika), ali su u plusu
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Pobeda, naravnosteva_anya napisao:Sutra prvi mec na EP, protiv Litvanije!
Sta ocekujete?!

Never Say Never Again
Ana je sinoć jako dobro igrala, prijatno sam se iznenadio s obzirom na rezultate u poslednje vreme. Statistika je na kraju meča bila sasvim dobra, ali na žalost, očigledno je falilo malo sreće da se poeni rasporede malo bolje.
U jednom momentu odnos vinera iz forhenda 19:1 za Anu, a na kraju meča 42:20 (otprilike) odnos ukupnih vinera.
Azarenka je prosto postojala na terenu, nikakva igra, a na kraju pobedila. Velika šteta, jer je Ana baš bila raspoložena.
U jednom momentu odnos vinera iz forhenda 19:1 za Anu, a na kraju meča 42:20 (otprilike) odnos ukupnih vinera.
Azarenka je prosto postojala na terenu, nikakva igra, a na kraju pobedila. Velika šteta, jer je Ana baš bila raspoložena.
Na žalost. Zato sam i napisao to što sam napisao. Obično i ne mogu da gledam dalje meč kada krenu da gube, ali ovaj meč je bio neizvestan i kvalitetan. Ne može se reći da je Azarenka zasluženo dobila, tj čak je i sama bila vidno iznenađena dajući intervju posle meča.
Nedostaje malo konstantnosti, nije debakl u igri uopšte, zato sam i prijatno iznenađen. Igra lep tenis, što se ne može reći za igračice pri vrhu liste koje samo mlate lopticu iz sve snage, dok protivnica ne popusti.
Nedostaje malo konstantnosti, nije debakl u igri uopšte, zato sam i prijatno iznenađen. Igra lep tenis, što se ne može reći za igračice pri vrhu liste koje samo mlate lopticu iz sve snage, dok protivnica ne popusti.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da nauči bolje da se kreće i da psihički bude stabilnija, to joj nedostaje. Inače bi bila među prvih 5.
Posetite www.garaza.rs !
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Mozda je Ana bila uzbudjena...
Opet...
TT
Opet...
TT
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
...i uživala je u igri koja je svakim danom sve bolja i publika je bila fenomenalna i sve ih pozdravlja. 

Deluje mi uplaseno. Napravi odlican prodor i onda izbaci loptu iz ruke kao da je uzareni kamen
.
Generalno mi se svidja kako su odigrali prvo poluvreme, narocito mi je startna petorka ostavila dobar utisak.

Generalno mi se svidja kako su odigrali prvo poluvreme, narocito mi je startna petorka ostavila dobar utisak.