Dobro veče
Re: Dobro veče
Trojanac verovatno zna, ja samo prenosim vest.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sutra inače idem u nabavku, ali mi se ne ide tamo biće tuča za televizore. 

Širim haos!
dobro vece.
vozio sam danas karting na ada huji i jedva zivu glavu izvukao... ladno mi je otpao tocak :trljamoci: sto je najace, u tom trenutku me pretice brat, a njegov karting se zapalio, usijale se valjda kocnice i izbio je pozar

vozio sam danas karting na ada huji i jedva zivu glavu izvukao... ladno mi je otpao tocak :trljamoci: sto je najace, u tom trenutku me pretice brat, a njegov karting se zapalio, usijale se valjda kocnice i izbio je pozar

To je zato sto si vozio tako male felne. 
Salu na stranu bas gadna situacija.

Salu na stranu bas gadna situacija.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zapale se kočnice ako držiš kočnicu i gas istovremeno. To se na kartinzima ne radi jer je kočnica na zadnjoj osovini, a može i lamela da se zapali. Često se vozikamo na Huji, nikad nisam video nešto slično.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
ja sam prvi put(i poslednji) bio na huji, uvek vozim na AK Aerodrom... nego me drustvo ubedilo da su na huji mnogo brzi kartinzi pa smo zato i otisli tamo... nema sanse da je drzao istovremeno gas i kocnicu, nije mu prvi put da vozi...
ono sto je jos zanimljivo da nema skoro nigde zastitnih guma a sedista su toliko vrela da su stavili neki sundjer...
ono sto je jos zanimljivo da nema skoro nigde zastitnih guma a sedista su toliko vrela da su stavili neki sundjer...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
U vezi ove diskont prodavnice, ne znam sve detalje jer sam na odmoru. Uglavnom, u onom satoru na parkingu gde je ranije bio gradjevinski materijal sad ce biti ponudjena neprehrambena roba. Jeste u okviru Metroa, ali ce funkcionisati zasebno i nece trebati kartica. Za Metro i dalje vaze ista pravila, dakle potrebna je kartica. Ovde ce biti ponudjena roba koja se povlaci iz objekata Metroa iz nekog razloga. Kad budem video i znao nesto vise, napisacu.
Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sent from my HTC Desire Xtrojanac napisao:U vezi ove diskont prodavnice, ne znam sve detalje jer sam na odmoru. Uglavnom, u onom satoru na parkingu gde je ranije bio gradjevinski materijal sad ce biti ponudjena neprehrambena roba. Jeste u okviru Metroa, ali ce funkcionisati zasebno i nece trebati kartica. Za Metro i dalje vaze ista pravila, dakle potrebna je kartica. Ovde ce biti ponudjena roba koja se povlaci iz objekata Metroa iz nekog razloga. Kad budem video i znao nesto vise, napisacu.
EDIT: I koliko znam, to je za sads samo u Metrou u Zemunu, da neko ne pomisli da ima u svim objektima.
Posetite www.garaza.rs !
Nemojte pisati post za postom. Koristite dugme "uredi".
Molimo Vas, procitajte pravilnik foruma viewtopic.php?f=18&t=12 i pridrzavajte se istog ubuduce

Molimo Vas, procitajte pravilnik foruma viewtopic.php?f=18&t=12 i pridrzavajte se istog ubuduce

ja bi vucicu dao bananu za ovo 

- methane.master
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Samo mu fali mu crna uniforma i SS oznake i eksterijer nekog konc.logora

- methane.master