Dobro veče
Re: Dobro veče
methane je vec treci put ovog meseca seo u auto, pa mu se svakakve misli javljaju 

A svaki put kad sedne u auto, red je da se pohvali na forumu.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Je*ala ih delegacija, blokirali ceo autoput. Smorio sam se ko taštin tv u gepeku. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
To su valjda hrvatski balunaši
da, da, dosli 'rvati.
ko je jebo a nije se pohvalio ko da nijeTexonja napisao:A svaki put kad sedne u auto, red je da se pohvali na forumu.

Dobro vece - ovog puta nesto o nasoj istoriji sa nikad objavljenim fotografijama starim citav jedan vek. Da se podsetimo kakvi smo bili nekad kao drzava.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Na YT ide Duran Duran - White Lines, a YT kao prvu sugestiju nudi Aerodrom - Što si u kavu stavila ....
Zanimljivo.

Zanimljivo.

Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dobro vece!
Jel moze neko na Youtube da mi nadje one smesne scene iz indijskih filmova? Ja nasao samo jedan snimak, a treba mi onaj kad on jase konja, pa klizi ispod kamiona ili tako nesto
Jel moze neko na Youtube da mi nadje one smesne scene iz indijskih filmova? Ja nasao samo jedan snimak, a treba mi onaj kad on jase konja, pa klizi ispod kamiona ili tako nesto

Ako mislis na ovo, evo ga: http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?lang=uk
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne, ja mislim na ovog http://www.youtube.com/watch?v=QUYa5aTdjfI
Postavljali su se linkovi na forumu davno, msm da je sve isti glumac, i bio je link kad je on jahao konja i hebao im kevu svima
Postavljali su se linkovi na forumu davno, msm da je sve isti glumac, i bio je link kad je on jahao konja i hebao im kevu svima

Možda indijski James Bond?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Doooobrooo jjjjjuuuutrooo

Juče ujutru nisam snimio stranicu RHMZ ali je isto bilo 5 stepeni kao i sada. Vic je u tome da smo (mi u Zaječaru) u 12h bili najtopliji grad u zemlji, sa 26 stepeni.
Za svega 5 sati je temperatura porasla 21 stepen !
Ovo su odlike pustinjske klime tj. ekstremne temperaturne razlike (pod njih se podvodi razlika od 20 i više stepeni između najhladnijeg i najtoplijeg trenutka u toku dana ... a ako se to desi za samo par sati ... e to je ekstrem-ekstrema i karakterističan je za čistokrvne pustinje).

Juče ujutru nisam snimio stranicu RHMZ ali je isto bilo 5 stepeni kao i sada. Vic je u tome da smo (mi u Zaječaru) u 12h bili najtopliji grad u zemlji, sa 26 stepeni.
Za svega 5 sati je temperatura porasla 21 stepen !
Ovo su odlike pustinjske klime tj. ekstremne temperaturne razlike (pod njih se podvodi razlika od 20 i više stepeni između najhladnijeg i najtoplijeg trenutka u toku dana ... a ako se to desi za samo par sati ... e to je ekstrem-ekstrema i karakterističan je za čistokrvne pustinje).