A ja bih zeleo da probam i onu Nutoku (ako se tako zove), onu istocnonemacku verziju Nutelle o kojoj je bilo reci ranije, a koja ima neki brutalan procenat lesnika.
Ima li to da se kupi negde, a da nije Berlin ili Drezden?

Meni je licno zapadnoevropska Nutella mnogo bolja ali to ne znaci da je Linolada losa, naprotiv odlicna je.fq400 napisao:@Floyd
Nisam ozbiljno mislio, već sam se više nadovezao na Texonjin post. Meni lično jeste najbolja (u nedostatku Kinder Lade), ali objektivno sigurno ima boljih, samo što to nema šanse da se kvantifikuje, kao ni bilo koji drugi osećaj/izbor poput najboljeg auta, telefona ili bilo čega sličnog koji se zasniva na čisto subjektivnom utisku.
Nemam pojma, meni je keva pravila kremmethane.master napisao:Eeeeee nekad je to bilo lepše. Čekao si u redu da kupiš krem, max 2 kutije mesečno. Imao si u svakom pakovanju sličice istočnonemačkih bacačica kladiva, pa ko popuni album učestvuje u nagradnoj igri. Prva nagrada dvogodišnje skraćenje roka isporuke Trabanta. Druga nagrada 7-dnevni boravak u partijiskom odmaralištu na Peenemündeu sa jednom od gorepomenutih pomenutuh, 3. nagrada Ruhla sat sa posvetom Eriha Honekera. A danas... Kaufland.![]()