Sport
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Sport
Boze na sta smo mi spali kada nas makedonci unistavaju gde god stignu, kosarka, rukomet, fudbal...
postali su za nas sportska vele sila... hrvati nas ugazili u fudbalu... odbojkasice imale 5 mec lopti i izgubile !???? sport pratim od kada znam za sebe ali to u zivotu video nisam... kakav dan... srce mi se cepa sto nismo vise ni za q ni u jednom sportu...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ono Simunicevo je neopisiv potez. Lepo uklizas, popijes crveni i zdravo. Medjutim, ovaj je imao neku suludu ideju... nadam se da ce neko pogledati snimak i adekvatno ga kazniti.
U sali, sa drustvom, komentarisali smo kako sudija Nemac blagonaklono gleda na plavusane, pa ako neko od Hrvata naje*e, bice to Eduardo. I stvarno, Eduardo dobio zuti, faulovi nad njim se ne sviraju. Plavusani 'rvatski mogu da biju, ali ne smes da ih pipnes
Kako god, bar se ne moze reci da smo lose igrali. Mogao bi Murinjo cesce da dolazi, ili bar lutku da mu stave u lozu
Nasa psiha je takva da se u narednim utakmicama svasta moze desiti, od pobeda, do verovatnijih poraza...
U sali, sa drustvom, komentarisali smo kako sudija Nemac blagonaklono gleda na plavusane, pa ako neko od Hrvata naje*e, bice to Eduardo. I stvarno, Eduardo dobio zuti, faulovi nad njim se ne sviraju. Plavusani 'rvatski mogu da biju, ali ne smes da ih pipnes

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Da dodam nešto...
U jednom trenutku u drugoj četvrtini kada su nam svaku odbranu sudili kao ličnu grešku (Gagić dobio dve lične u roku od 15 sekundi), nadao sam se da će Duda da uradi ono što Vujošević uvek radi, ne bitno da li je Evro ili Aba liga, da dobije tehničku grešku, i malo izvrši pritisak na sudije.
Nažalost nije...
U jednom trenutku u drugoj četvrtini kada su nam svaku odbranu sudili kao ličnu grešku (Gagić dobio dve lične u roku od 15 sekundi), nadao sam se da će Duda da uradi ono što Vujošević uvek radi, ne bitno da li je Evro ili Aba liga, da dobije tehničku grešku, i malo izvrši pritisak na sudije.
Nažalost nije...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
"Pravicemo Antica od blata"
Sujeta Mihe + Tole + menadzeri, dovoljno da bukvalno propadnemo u fudbalu.
Gledao sam Makedonija - Srbija, da su sutnuli iz Ljiga ubacili bi.
Nama ce pobeda nad Litvanijom mnogo znaciti zbog prenosenja bodova.
Letoniju nece biti problem dobiti, sa CG ce biti cupavo, "duguju nam jos od kvalifikacija" ...
US Open: najverovatnije finale Nole i Nadal, iako Nole igra protiv Vavrinke koji je osurio Mareja.
Ako Nadal osvoji da li je #1 ili ce Noletu plasman u finale biti dovoljan?
Gledao sam Makedonija - Srbija, da su sutnuli iz Ljiga ubacili bi.
Nama ce pobeda nad Litvanijom mnogo znaciti zbog prenosenja bodova.
Letoniju nece biti problem dobiti, sa CG ce biti cupavo, "duguju nam jos od kvalifikacija" ...
US Open: najverovatnije finale Nole i Nadal, iako Nole igra protiv Vavrinke koji je osurio Mareja.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Baš me živo interesuje, koliko još forumaša misli da je Mihajlovićeva vizija reprezentacije posledica nekog njegovog dila sa menadžerima?steva_anya napisao:"Pravicemo Antica od blata"
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Svi na forumu???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Svaki selektor u zadnjih 20+ godina je u takvim dilovima, što bi ovaj ograničeni nesrećnik bio izuzetak. Jedino pozitivno je što je drastično podmladio ekipu. Potencijala ima, ali treba istrpeti neiskustvo i imaju puno da rade na sebi.Vladapetr napisao:Baš me živo interesuje, koliko još forumaša misli da je Mihajlovićeva vizija reprezentacije posledica nekog njegovog dila sa menadžerima?
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Tesko je igrati u kontinuitetu, moguce i da ih je umor malo stigao, a i vidim Makedonci da su bacili i frizider da bi usao za tri poena. Makedonci na poziciji pleja imaju Boa koji je vrhunski igrac, a sigurno je bilo tesko Krsticu da se bori sa Anticem koji je izuzetno fizicki jak. Ako je trebao da dodje poraz mozda je ovaj i najbolji, a samo da od sutra se vrate na kolosek. Stvarno imamo problem pleja, a i nemamo sigurnog igraca koji drzi sigurnih 20 poena u rukama, ali treba verovati u ovu reprezentaciju, ako nista drugo dace sve od sebe da ostvare rezultat.
Sto se tice fudbala malo su podbacili Djuricic i Bob Rok , nekako je obojici falio zavrsni pas ili udarac. Sto se tice starta Simunica ono je za zatvor. Jedno je profesionalni faul, ali onaj start je ocita namera da se povredi igrac. Nisam ni ocekivao da ce se Sulejmani oporaviti i vratiti u igru, a i cini mi se da je povreda ipak ostavila traga. Iskreno se nadam da ce dobiti bar 5 utakmica zabrane.
Sa druge strane prvi zuti karton Matica prestrogo dosudjen, cini mi se kao da ga je sudija cekao
. Steta sto je onako neoprezno dobio drugi zuti, jer je veceras bas bio dobar
.
Bekovi Kolarov i Ivanovic odlicni veceras, dosta radili na terenu svaka im cast
.
Mozda sam malo vise ocekivao od Markovica, ali ga je Srna odlicno cuvao uz niz sitnih tzv. nevidljivih prekrsaja. Mislim da je situacija sa pocetka meca vrlo diskutabilna i ako vec nije sviran penal nad Markovicem, ne znam kako nije sudio faul na ivici sesnaesterca nad Tosicem. Ceo mec jako cudan kriterijum sudije i kod prekrsaja i kod dodeljivanja kartona. Pletikosa je od pocetka meca ispucavao loptu sa zadrskom, a nije ga nijednom opomenuo.
Sto se tice Mihajlovica, nisam njegov ljubimac, previse sujetan covek koji je uspeh reprezentacije podredio nekim svojim glupim principima, ALI.. Sad je vec dosta podmladio selekciju, stvorio kakav takav kostur tima i pitanje je da li ga treba oterati ili sesti i popricati sa njim i objasniti mu da je reprezentacija iznad njega. Vec se veceras videlo da je sa Maticem to druga prica, a i nisu bezveze ovi iz Rome toliko platili Ljajica.
Sto se tice fudbala malo su podbacili Djuricic i Bob Rok , nekako je obojici falio zavrsni pas ili udarac. Sto se tice starta Simunica ono je za zatvor. Jedno je profesionalni faul, ali onaj start je ocita namera da se povredi igrac. Nisam ni ocekivao da ce se Sulejmani oporaviti i vratiti u igru, a i cini mi se da je povreda ipak ostavila traga. Iskreno se nadam da ce dobiti bar 5 utakmica zabrane.
Sa druge strane prvi zuti karton Matica prestrogo dosudjen, cini mi se kao da ga je sudija cekao

Bekovi Kolarov i Ivanovic odlicni veceras, dosta radili na terenu svaka im cast

Mozda sam malo vise ocekivao od Markovica, ali ga je Srna odlicno cuvao uz niz sitnih tzv. nevidljivih prekrsaja. Mislim da je situacija sa pocetka meca vrlo diskutabilna i ako vec nije sviran penal nad Markovicem, ne znam kako nije sudio faul na ivici sesnaesterca nad Tosicem. Ceo mec jako cudan kriterijum sudije i kod prekrsaja i kod dodeljivanja kartona. Pletikosa je od pocetka meca ispucavao loptu sa zadrskom, a nije ga nijednom opomenuo.
Sto se tice Mihajlovica, nisam njegov ljubimac, previse sujetan covek koji je uspeh reprezentacije podredio nekim svojim glupim principima, ALI.. Sad je vec dosta podmladio selekciju, stvorio kakav takav kostur tima i pitanje je da li ga treba oterati ili sesti i popricati sa njim i objasniti mu da je reprezentacija iznad njega. Vec se veceras videlo da je sa Maticem to druga prica, a i nisu bezveze ovi iz Rome toliko platili Ljajica.
Poslednja izmena od Piros u 06 Sep 2013, 23:56, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
bane valjevo napisao:Svi na forumu???
crni napisao:suvise je on glup da bi imao dil sa bilo kim
Prvo što je Siniša neko ko je "od malena" poznat po tome da nije u stanju da igra kako mu neko drugi svira.methane.master napisao:Svaki selektor u zadnjih 20+ godina je u takvim dilovima, što bi ovaj ograničeni nesrećnik bio izuzetak. Jedino pozitivno je što je drastično podmladio ekipu. Potencijala ima, ali treba istrpeti neiskustvo i imaju puno da rade na sebi.Vladapetr napisao:Baš me živo interesuje, koliko još forumaša misli da je Mihajlovićeva vizija reprezentacije posledica nekog njegovog dila sa menadžerima?
Sent using Tapatalk
A onda se setim i epizode dok je još bio u Laciju, kada mu je ekipa skrivene kamere namestila igru: spojili ga na večeri sa likom za kojeg su mu rekli da je veliki mafijaški gazda. Lik došao sa obezbeđenjem, sve u fulu... i onda je Siniši ponudio gomilu novca da učestvuje u nameštanju tekmi kao deo njegove već uigrane i velike ekipe. Siniša ga gađao tanjirom sa špagetima i skočio da ga pegla

Mihajlović je naš prvi selektor od raspada SFRJ, koji je imao neku viziju. O tome koliko je ta vizija dobra ili nije, može se diskutovati danima. Ali svi osim njega su bili samo manje ili više uspešni konformisti i uvlakači u bulju narodu selektora...
Gledao sam sinoć Mamića na RTS-u, kako je čovek lepo podvukao našu sramotu. Na pitanje šta misli o tome što je Mihajlović izbacio Ljajića zbog himne, Maminjo kaže da i dalje ne može da veruje da je to igrače iko morao da tera i uslovljava. To je nešto što se kod njih podrazumeva od prvog dana...
There are 10 kinds of people in the world:
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
steva_anya napisao:"Pravicemo Antica od blata"

Ako Nadal pobedi Đokovića u finalu, Nole ostaje broj 1, ali sa samo 120 bodova prednosti.steva_anya napisao:"
Never Say Never Again
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
profesorPROST napisao:steva_anya napisao:"Pravicemo Antica od blata"![]()