Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Sport

Post od Vladapetr »

Izdaje me pamćenje, jel onobeše kod Antića uslikana ekipa vedeta kako posle povečerja cirka Hajneken i puši? :mangup:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Gledam danas fudbal,i ne mogu da shvatim zasto i kako Miki Sulejmani (koji je odigrao svaka mu cast) gine za dres , a Ljajic nece.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Off topic
Zamislite da neki Licanin ili Slavonac(mozda Mihajlovic),rodjen 80ih u SFRJ, igra sada za novonastalu drzavu Hrvatsku i peva njihovu himnu. Zamislite da im himna nije ,,Lijepa nasa'' vec ima neki domoljubiviji tekst koji pominje i velica samo hrvatski narod i npr svetog Franju

Sta bismo mi sad pisali o tom Srbinu i kako bismo komentarisali :zbunjen:
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Timski duh se pravi team-building akcijama, stvaranjem osećaja da niko nije iznad nekog drugog i da su svi tu zbog neke stvari koja je iznad nas. Nije slučajno Siniša insistirao baš na tim stvarima(himna, disciplina u igri, niko nema pravo da procenjuje da li treba da igra on ili neko drugi)... Ima čovek priličnog iskustva sa reprezentativnim okupljanjima, zna kako je to nekada izgledalo ;)

Tako da nije slučajno ni to što za njegovog mandata nije bilo čak ni nagoveštaja nekog incidenta među igračima(tipa Kežman - Vidić, Ljuboja, Petković jr...), što su šanse 0% da neko napravi sliku poput one sa Pantelom i ekipom...

U svakom slučaju, meni je dovoljno to što kritike na račun Mihajlovića ne čujem od svetski priznatih fudbalskih imena, oni su uglavnom puni reči hvale za sistem koji Siniša pokušava da uspostavi. Na Sinišin rad primedbe imaju "stručnjaci" poput Karasija, Alko-Sana itd... a onda i gotovo cela zemlja selektora koja i dalje živi u uverenju da čim imaš par dobrih pojedinaca imaš i tim i bićeš prvi(hint: Real Madrid prošle sezone ;))...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Vladapetr napisao:Timski duh se pravi team-building akcijama, stvaranjem osećaja da niko nije iznad nekog drugog i da su svi tu zbog neke stvari koja je iznad nas. Nije slučajno Siniša insistirao baš na tim stvarima(himna, disciplina u igri, niko nema pravo da procenjuje da li treba da igra on ili neko drugi)... Ima čovek priličnog iskustva sa reprezentativnim okupljanjima, zna kako je to nekada izgledalo ;)
Još samo da je taj njegov team-building dao rezultate. ;) Kao što sam i rekao gore, jedini plus vidim što je pustio neke mlade igrače, a neke "nezamenljive" više nije zvao. Ja sam samo jedan od onih 8 miliona selektora, pa mišljene da je on kao trener ograničen i da reprezentacija i dalje nema igru i nema neku težinu. Neka radi on kako misli da treba, a mi imamo televizore pa gledamo rezlutat, a i tabela kaže ponešto.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Team-building ne služi za stvaranje rezultata, nego zajedničkog duha. Rezultat dolazi posle, kada ta stvorena zajednica krene da funkcioniše kao jedan. Mislim, tako je svuda osim u zemlji selektora ;)

A što se tiče same zajednice veoma bitan segment je taj da, i pored nikad lošijih rezultata, nije došlo do svađa ili sukoba između igrača. Što igrači shvate za ozbiljno kada selektor kaže da će za svaki karton dobijen zbog prigovora leteti iz reprezentacije. Što se niko od njih nije našao dovoljno stručnim da okrivi selektorovu taktiku ili tuđu grešku za poraz koji doživimo.

Kada se sve realno sabere i oduzme, ne vidim ni da je rezultat naše reprezentacije toliko loš. Mi smo jelte bolji od Belgije i Hrvatske, pa zaslužujemo pre njih na prvenstvo?
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

Mislim da ova reprezentacija nema taj kvalitet da bude ispred Hr i Belgije, ali mislim da je mogla bolje da odigra ove kvalifikacije. Daleko od toga da je bila izvrsno vodjena, ali treba istaci da je uspeo da podmladi reprezentaciju i da stvori jedan ozbiljan kostur tima. Da nije lutao sa Scepovicem, Ninkovicem, Stevanovicem, Radovanovicem, Djordjevicem itd verovatno bi danas bili mnogo zadovljniji igrama tima

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

Ipak mislim da je previse lutao, a kasnije mu je malo proradila i sujeta. Generalno je hrabar kao trener, ima lepih ideja, ali nije jos prelezao decije bolesti. Recimo juce su me odusevili uvezbani prekidi, a to je iskljucivo delo trenera.

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Odlican tekst o Sinisi i reprezentaciji :bravo: http://www.mondo.rs/a612794/Sport/Fudba ... ocemo.html
Mislim da price o tekstu himne treba pisati u nekoj drugoj temi, jer to generalno nema veze sa sportom. Ovde se pisalo o himni samo u kontekstu da li je bitno ili ne da je pevaju reprezentativci
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Djokovic se tradicionalno muci sa Vavrinkom :besan: . Nadam se da ce ipak pobediti :bravo:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Vavrinka igra u zivotnoj formi, a Djokica nam nije bas na vrhunskom nivou forme... Plasim se da je Nadal trenutno u boljoj formi, al' spreman sam da kidam zivce... :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

2:2 :presrecan:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nole kao da je od pocetka imao taktiku da ga smori u petom setu. Jos samo da uspe u tome.

TT
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Piros napisao:Odlican tekst o Sinisi i reprezentaciji :bravo: http://www.mondo.rs/a612794/Sport/Fudba ... ocemo.html
Fenomenalan tekst :klanjamse: :bravo:
Odgovori