Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Zanimljivi oglasi

Post od pedja »

Ne znam koliko bih novca (i automobila) trebao imati, pa da kupim kabrio. Meni jednostavno nema poente :pardon:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ja bih ga čak i za prvi auto :djavo:
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Za prvi tesko,imam poznanicu koja vozi 308 cc i kaze kad udari sunce u glavu kune kabrio.Ali kapiram da je odlican za periode Mart,Apri i Septembar,Oktobar.

Najidealnija varijanta je Punto Evo + Megane RS + E36 32x i to je to :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Krov na e93 je genijalan, na mnogim testovima su rekli da je tisi unutra nego kupe verzija. O tome koliko kul izgleda kada se skida i stavlja ne moramo ni da pisemo :)
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

jesi to ubacio punta cisto zato sto je italijan ili? :kezo:
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Poznanica samo treba da navuce krov po jakom suncu i nece biti problema...ovo je verovatno najgluplji savet koji sam ikad napisao na forumu.

Moze kabriolet da bude jedini auto, ne boli glava ako se zna sta treba raditi.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Starce naravno da se ti po defaultu u sve razumes,ali vozio sam se u kolima,naravno da je krov bio podignut,i opet je bilo vrelo sa spustenim prozorima,jednostavno bas greje.Kako i zasto ne znam,ja sam ocekivao da ce biti prijatno,medjutim samo dok vozis,ali kad stanes opet vrelo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Milos napisao:Za prvi tesko,imam poznanicu koja vozi 308 cc i kaze kad udari sunce u glavu kune kabrio.Ali kapiram da je odlican za periode Mart,Apri i Septembar,Oktobar.

Najidealnija varijanta je Punto Evo + Megane RS + E36 32x i to je to :D
dragan napisao:jesi to ubacio punta cisto zato sto je italijan ili? :kezo:
ovo sam tebi napisao, ali se post ubacio izmedju pa je nejasno :kezo:
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Nema to veze sa zemljom proizvodjaca,Punto je odlican gradski auto,mada mnogo mi se dopada ova nova Panda 4x4.Moze umesto Punta i 147,samo mislim da bi lakse preziveo da vidim ogrebotinu na Puntu nego na 147.

Nego sto se tice E36

http://www.youtube.com/watch?v=zUFSt0zkq7k

Da ne bude totalni offtopic,videh sinoc jedan na oglasu,ali izgleda je 323 u njemu,iako pise 325.

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 25i_klima/
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Miloše, ne znam da li se razumemo...Mislio sam da navuče, sklopi krov, da ne vozi sa spuštenim krovom. Naravno da se ne vozi kabriolet po suncu u podne i vrućini. Pogotovu to nije problem sa 308cc sa tvrdim sklopivim krovom. Navuče krov, upali klimu i uživa.

Za mene je vožnja kabrioletom najlepši mogući osećaj u vožnji i ništa ne može da se meri po vozačkom hedonizmu s tim. Ja lično ne volim četvorosede kabriolete jer se osećam kao da se vozim u kadi, ali dvosedi su nešto prelepo, bilo s motorom napred ili pozadi. Digne se deflektor, prozori i može bez problem da se vozi i preko 100kmh bez ikakvih problema...može i više zavisno od modela. U SLK i Z4 sam se vozio 140-160 i samo mi je pirkalo po temenu. Po sunčanom prohladnom vrememu se uključi grejanje i isto može vrlo lepo da se uživa. Mercedesov air scarf sistem je tu sjajan.
Kad se spuste stakla i ako se nema deflektor, onda je tu drug priča i duža ili brža vožnja može da napravi problem
TVrdi krov može da iritira jer često krcka, pogotvu kod starijih kola i ako se kederi ne održavaju. Meki krovovo su danas tako dobro napralvjeni da se tek na jakovelikim brzinama oseća strujanje vazduha i veća buka, ali takav auto ne može u Srbiji da se drži bez garaže. Inače, bez problem mogu da izdrže nekoliko godina i po snegu i kijametu, samo zahtevaju rutinski negu i da ne stoje dugo sklopljeni.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Milos napisao: Da ne bude totalni offtopic,videh sinoc jedan na oglasu,ali izgleda je 323 u njemu,iako pise 325.

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 25i_klima/
Videh i ja ovog pre u oglasima, bio je 2000e, bas lepo izgleda.

Tvrdi krov je u sustini kompromis izmedju uzivanja sa spustenim krovom i prakticne voznje zimi, po kisi, jakom suncu, itd. Ja licno ne volim bilo kakvu vrstu kompromisa, pa mi kabrio najvise odgovara sa platnenim krovom.
Sto se tice uzivanja u voznji, jedan od najboljih kabria je po meni MX-5. Ova je stvarno u vrhunskom stanju, jos je i 1.9. Evo jos jedne u koja uz neka ulaganja moze da bude odlicna: http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ta_19_16v/
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Jao gde pomenuste ove trojke kabrio svaka mi je san, ne zna se bukvalno koju bih pre vozio E30 zato sto je legendaran, E36 jer ima neku svoju car iako je e36 model koji ne gotivim mnogo, E46 zato sto mi je omiljeni bmw ikada,a E93 zato sto izgleda brutalno :D

Zao mi je jedino sto se ne razumem mnogo u kola pa da mogu da radim neke stvari sam sto je po meni neophodno za E30 i E36 inace bih verovatno vec vozio neki (mada su vecinom kod nas upropasceni i cuningovani), a za E46 i E93 nemam pare
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Nexte, ovom radi displej. :djavo:
Širim haos!
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Po meni od svega sto se nudi, E93 je savrsen. Sa takvim krovom imas 2 auta u jednom. Kupe ipak ima nesto lepsu liniju, ali ne moze bas sve da se potrefi.

Nije mi jasna ova situacija koju Milos pominje sa przenjem sunca. Zatvoris krov, upalis klimu ili otvoris krov kada je prijatno vreme, nikakva filozofija.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ies=Cabrio
Odgovori