Sport
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Sport
Piros napisao:Nedovic bas ima los sut za tri poena. Ala se mucimo u ovoj zadnjoj cetvrtini
pedja napisao:Napisah ja da ima los sut. To je opstepoznato i najveca je zamerka NBA skauta. Ne gledam utakmicu, samo se nadovezujem
TT
Nisam znao da je baš ovoliko loš, uopšte, šut mu je katastrofa. Fizikalije su na nivou Nba, trebalo bi da ima od koga da vežba i radi na tome u Golden State-u, ipak su oni najbolja šuterska ekipa lige.
Dobismo na kraju, pomalo na mišiće, ali nema veze. Kalinić me iznenađuje iz meča u meč. Ima fenomenalan skok i odbranu.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Obzirom na godine, sastav i iskustvo - pobeda je najbitnija.
Sutra ce sa CG koja ima problema na relaciji trener-igraci biti pravi derbi.
Sutra ce sa CG koja ima problema na relaciji trener-igraci biti pravi derbi.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Pobeda i prolazak u drugi krug
.
Uh, bas teska utakmica. Krstic perfektan , pravi kapiten
, odlicna rola malog Kalinica
i njegovih 11 skokova nam je puno znacilo, narocito sto ih je dosta bilo u fazi napada. Nedovic dobar, da ga je sluzio sut za tri bilo bi to njegovo vece. U odbrani odlican, dobro se postavljao i presekao neke bitne lopte
. Od Raska sam ocekivao vise , kao da nije bio u ritmu sa ekipom, ali valjda ce biti bolji kad bude najvise trebalo.

Uh, bas teska utakmica. Krstic perfektan , pravi kapiten

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Danas sam hteo da konstatujem kako je Wawrinka sjajan momak, kako se on uvek pa i sinoc, srdacno, iskreno i prijateljski pozdravi na mrezi, ono varijanta Novak ga uhvati za glavu pa mu nesto prica, pa se potapsu, fenomenalno, vidi se da je iskreno, to me uvek odusevi, jedan od retkih super likova u tenisu pored Delpa. Setite se samo kako se sa Novakom uvek pozdravljao Federer ili odvratni Nadal pa i Juznji pre neko vece, kao preko one stvari. Ono sto je kod Novaka neverovatno je sto on isto pristupa tim momentima i kada gubi i kada pobedjuje.
koliko je meni drago kad nole pobedi Federera ili Nadala to je neverovatno,samo vidim one njihove face i popravi mi se danOgi napisao:Danas sam hteo da konstatujem kako je Wawrinka sjajan momak, kako se on uvek pa i sinoc, srdacno, iskreno i prijateljski pozdravi na mrezi, ono varijanta Novak ga uhvati za glavu pa mu nesto prica, pa se potapsu, fenomenalno, vidi se da je iskreno, to me uvek odusevi, jedan od retkih super likova u tenisu pored Delpa. Setite se samo kako se sa Novakom uvek pozdravljao Federer ili odvratni Nadal pa i Juznji pre neko vece, kao preko one stvari. Ono sto je kod Novaka neverovatno je sto on isto pristupa tim momentima i kada gubi i kada pobedjuje.